Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Οι άθλιοι ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ τα παιδάκια σε Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρο...


Το μιλιταριστικό σάιτ onalert.gr που ανήκει σε γνωστό τηλεοπτικό εισαγγελέα και ένα από τα πιο γνωστά βύσματα του Πολεμικού Ναυτικού όταν "τον έφτιαξε" ο εφοπλιστής-καναλάρχης, συμμετέχει στο "εθνικό μέτωπο" προπαγανδίζοντας τους εξοπλισμούς, πουλά πολεμική προετοιμάσια και "εθνικούς κινδύνους".
Βασική συνιστώσα της προσπάθειας του η προβολή μόνο της τουρκικής επιθετικότητας, ο εθνικισμός της Άγκυρας και ιδιαίτερα η αποκάλυψη της εθνικιστικής επίθεσης του αυταρχικού καθεστώτος στους μαθητές.
Όμως αξίζει να τους θυμίσουμε τα εξής:
Έβαλαν μαθητές δημοτικού να φωνάζουν φασιστικά και εθνικιστικά συνθήματα
Τα παιδιά είναι στο στόχαστρο του εθνικισμού σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία.
Πρόκειται για άθλια γεγονότα που δεν πρωταγωνιστούν τους φασίστες, αλλά τις επίσημες κυβερνήσεις και ανώτερους λειτουργούς στον χώρο της εκπαίδευσης.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ τονίζαμε: "


Για να δούμε όμως τι γίνεται στην Κύπρο.
Εκεί όπου έβαλαν μαθητές δημοτικού στη Λάρνακα να φωνάζουν "Ελλάς Κύπρος Ένωσις".
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα περιστατικά εξελίχθηκαν σε Λύκειο της Λευκωσίας καθώς και σε Δημοτικό της Λάρνακας εν όψει των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου και την 1η Απριλίου..
Το πρώτο περιστατικό είναι από Λύκειο της Επαρχίας Λευκωσίας όπου μαθητές φώναζαν συνθήματα που παραπέμπουν σε εθνικισμό όπως «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία» ενώ δεν έλλειψαν και τα υβριστικά συνθήματα όπως το «Γ***αι η Τουρκία».
Το δεύτερο περιστατικό αφορά Δημοτικό Σχολείο στην Λάρνακα όπου οι μαθητές σε πρόβα για την εκδήλωση της 1ης Απριλίου έβαλαν τους μαθητές να φωνάζουν «Ελλάς Κύπρος Ένωσις».
Συγκεκριμένα σε Λύκειο της επαρχίας Λευκωσίας στα πλαίσια της εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου μαθητές φώναζαν συνθήματα όπως «Ελλάς Ελλάς Ελλάς ητάν ή επί τας», «Ελλάδα είσαι μία στον κόσμο άλλη καμία», «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μικρά Ασία», ενώ να σημειώσουμε πως στις πρόβες φώναζαν «Γ***αι η Τουρκία». 
Κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκδήλωσης ο Διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου ήταν πολύ ευχαριστημένος με αυτό το εθνικιστικό παραλήρημα λέγοντας μάλιστα στους μαθητές: 
«Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως… ο ελληνισμός κινδυνεύει και εσείς είσαστε η γενιά που θα σώσει την ταυτότητα μας».  http://diktiospartakos.blogspot.gr


Για να δούμε όμως τις μας καταγγέλλει το onalert.gr για το καθεστώς Ερντογάν: 
Μετά το εθνικιστικό σόου με τα παιδάκια σε τζαμί που ανήκε στην DITIB στην πόλη Χέρφορντ της Γερμανίας, παρόμοια "παράσταση" για χατήρι του "Σουλτάνου" Ερντογάν ανέβηκε και σε τζαμί της Βιέννης.

H DITIB είναι από τις πιο σημαντικές οργανώσεις του καθεστώτος Ερντογάν στην Γερμανία. Σε μια εκδήλωση της σε τζαμί, έβαλαν στρατιωτικές στολές στα παιδιά, τους έδωσαν να κρατάνε παιχνίδια-όπλα και τα έβαλαν να τραγουδήσουν ρατσιστικά τραγούδια.


Μετά από το σόου που είχε κάνει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τα παιδιά που ήταν ντυμένα στρατιώτες, παρόμοια εικόνα-σόου εμφανίστηκε και στην Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Σε τζαμί που ανήκει στην ΑΤΙΒ (η αυστριακή έκδοση της DITIB) και σε θεατρικό που είχε την ονομασία ¨Μάρτυρες του Τσανάκκαλε¨ οργανώθηκε μια ρατσιστική επίδειξη από τα παιδιά.


Ο δημοτικός σύμβουλος Βιέννης Γιούργκεν Τζερνοχόσζκι (μέλος του κόμματος SPÖ) ζήτησε η Διεύυνση Ναολαίας να επέμβει και να αρχίσει ΕΔΕ κατά του τζαμιού εκεί, Ο υπουργός Προεδρίας της Αυστρίας Γκερνότ Μπλουμέλ, δήλωσε πως μεά από την εμφάνιση των εικόνων αυτών, έδωσε εντολή και κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ στοχοποιούν τα παιδιά...
Αυτά θέλουν να δηλητηριάσουν με τον εθνικισμό.
Για να γίνουν υπάκουοι σκλάβοι των επιχειρηματιών, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΜΠΡΑΒΟΙ για τα συμφέροντα του κεφαλαίου σε Ελλάδα,Τουρκία, Κύπρο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου