Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

"Διευκολύνσεις" στην επέμβαση στην Συρία: Πλήρη επιβεβαίωση των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο μιλιταριστικό σάιτ militaire.gr, γνωστό για τις ιδιαίτερα θερμές του σχέσεις με το Υπουργείο Άμυνας διαβάζουμε:
"Η Ελλάδα δεν βομβαρδίζει τη Συρία, αλλά οι διευκολύνσεις που παρέχει και πολλές ακόμη που έχουν ζητηθεί κι έχουν εγκριθεί την καθιστούν σημαντικό “γρανάζι” του στρατιωτικού μηχανισμού που έπληξε και πιθανόν να ξαναχτυπήσει στόχους στη Συρία. Δεν είναι μόνο η γνωστές διευκολύνσεις της Σούδας από την οποία προχθές απογειώθηκαν έξι ιπτάμενα τάνκερ.

Οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει ήδη να χρησιμοποιούν στρατιωτικές υποδομές που είχαν ζητήσει εδώ. Οι πτήσεις των MQ-9 Reaper από τη Λάρισα ξεκίνησαν τη Παρασκευή. Υπάρχουν κι άλλα αμερικανικά αιτήματα τα οποία αναμένεται να ικανοποιηθούν".

Θυμίζουμε την σχετική μας ανακοίνωση:

Τα ΨΕΜΑΤΑ της κυβέρνησης για την συμμετοχή της Σούδας στην επέμβαση στην Συρία!

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί να παραπλανήσει με ΨΕΜΑΤΑ και ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ για να συγκαλύψει την συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Βάσεων στην αναμενόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία.
Ένας από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που έχουν αναλάβει αυτόν τόν ρόλο είναι μιλιταριστικό σάιτ, γνωστό για τη Διαπλοκή του με το Υπουργείο Άμυνας, τις ξένες πρεσβείες, αλλά και τη Δολοφονική Ναζιστική Συμμορία Χρυσή Αυγή!

Οι πολεμοχαρείς εθνικιστές διαχειριστές του σαιτ διαβεβαιώνουν ότι κυβερνητικές πηγές τους πληροφόρησαν: 

 «Δεν θα δοθεί άδεια στις ΗΠΑ για να χρησιμοποιηθεί η Σούδα σε πολεμικές αποστολές κατά της Συρίας»!

Δεν έχει σημασία μόνο να δούμε ότι η κυβέρνηση επιλέγει ως δίαυλο επικοινωνίας τις "ανώνυμες πηγές", αλλά και τα επικοινωνιακά μέσα που χρησιμοποιούν για να παραπλανήσουν.

Θέλοντας λοιπόν να καθησυχάσουν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τον λαό από την καθοριστική συμβολή της βάσης της Σούδας, επιχειρούν να την υποβαθμίσουν και μάλιστα να το παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής σθεναρής στάσης:

«Δεν πρόκειται να επιτραπεί στα μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ να χρησιμοποιηθεί η βάση της Σούδας για φόρτωση ή επαναφόρτωση όπλων στα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη που θα επιχειρήσουν στην Συρία, αν και αφ' όσον υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στην περιοχή» απάντησε υψηλά ιστάμενη κυβερνητική πηγή.

«Η βάση θα χρησιμοποιηθεί όπως χρησιμοποιείται σήμερα, ως βάση υποστήριξης σε μη μαχητικά αεροσκάφη. Δεν θέλουμε να έχουμε ενεργό άμεση συμμετοχή σε αποστολές κρούσης που μπορούν να πλήξουν Σύρους ή Ρώσους".

Για να δούμε όμως ορισμένες λεπτομέρειες για τα αεροσκάφη που επιχειρούν από τη βάση της Σούδας και τον ρόλο τους στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Δύο αμερικανικά αεροσκάφη ηλεκτρονικής συλλογής πληροφοριών και υποκλοπών MC-12S EMARSS προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου της Κρήτης.
Πρόσφατα, Αμερικανικό στρατηγικής αναγνώρισης αεροσκάφος που απογειώθηκε από την αμερικάνικη βάση της Σούδας στην Κρήτη πέταξε κοντά στις 2 ρωσικές βάσεις στη Συρία σε Hameimim και Tartus.
Αμερικανικό αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης πραγματοποίησε εισβολή κοντά στην ακτή της Συρίας τη Δευτέρα, όπου βρίσκεται η ρωσική βάση Hameimim και η ρωσική βάση ανεφοδιασμού της Tartus, ανέφεραν sites δυτικών αερομεταφορών.
Από την Σούδα επίσης επιχειρούν ιπτάμενα τάνκερ KC-135, KC-10 αλλά και KC-130.
Ποιος ο ρόλος αυτών των αεροσκαφών;
Μα ο Ανεφοδιασμός σε καύσιμα στα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη που θα επιχειρήσουν στην Συρία!
Ότι δηλαδή θα Απαγορέψει η ελληνική κυβέρνηση "ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ" να γίνει στο έδαφος, ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να γίνει στον αέρα από τα αεροσκάφη που θα απογειωθούν από τη Βάση της Σούδας! 
Επίσης ΑΦΝΣ P-8 Poseidon, επιχειρούν από την Σούδα.
Από την βάση της Σούδας απογειώνονται ήδη και επιχειρούν στα ανοιχτά των συριακών ακτών εκτελώντας περιπολίες αεροσκάφη ηλεκτρονικής συλλογής πληροφοριών EC-135.
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ και οι τοπικοί επικυρίαρχοι που με εισβολές και "Συμμαχίες-Άξονες του Πολέμου" διεκδικούν μερίδιο από την λεία του αίματος και του ολέθρου.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την συμμετοχή τους στους νέους βρώμικους πολέμους των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ελληνικής κυβέρνησης.
Καλούμε την Αριστερά, της οργανώσεις και τους αγωνιστές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταγγείλουν του πολεμικό-κατασταλτικό παροξυσμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Να συμβάλλουμε αποφασιστικά και μαχητικά στην ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα του κόσμου, στα αντεργατικά μέτρα, την κρατική τρομοκρατία με μπροστάρη την αστική δικαιοσύνη και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου