Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Μα τέλος πάντων, τι βλακείες λένε τα κανάλια... “Υποβρύχιο ίσως να κατέρριψε το Mirage 2000-5″

Ο 34χρονος σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους τύπου Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε πρόσφατα, γρήγορα έπεσε θύμα πολιτικής εκμετάλλευσης.
Ο θάνατος του χρησημοποιήθηκε προκειμένου να εκδηλωθεί μια αναμενόμενη επικοινωνιακή επίθεση εθνικισμού, μιλιταρισμού και πολεμοκαπηλείας.

Πρωταγωνιστές σε αυτή την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το Υπουργείο Άμυνας και φυσικά τα κανάλια.

Το τι έχει ειπωθεί αυτές τις μέρες δεν λέγεται.
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα παραπληροφόρησης, με δράστη μάλιστα απόστρατο των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι το ξεδίπλωμα του σεναρίου συνωμοσίας σύμφωνα με το οποίο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το μοιραίο Mirage 2000-5 να χτυπήθηκε από πύραυλο με τα ακόλουθα λόγια: 
«Τα ραντάρ θα δείξουν εάν υπήρξε πύραυλος από υποβρύχιο την ώρα που πετούσε το μοιραίο Mirage. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα».

Φυσικά αυτή την τρομερή ΒΛΑΚΕΙΑ έτρεξαν να αναπαράγουν τα μιλιταριστικά και ακροδεξιά σαιτ!
Εάν δεν υπήρχε βίντεο θα το θεωρούσαμε τρολάρισμα. 
Είναι όμως ένα δείγμα το τι ΒΛΑΚΕΙΕΣ λένε τόσο καιρό, ιδιαίτερα από την σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο που καταδίωκαν πρόσφυγες, όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι αναλυτές, οι δημοσιογράφοι παπαγάλοι του Πενταγώνου, οι πράκτορες-χαφιέδες της ΕΥΠ και οι απόστρατοι στρατιωτικοί που άφησαν τον καναπέ και πιάσανε τα τηλεοπτικά παράθυρα. 
Διαβάζουμε σε σαιτ που σχολιάζει την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ:
Πού ακούστηκε οποιοδήποτε υποβρύχιο να είναι σε θέση να πλήξει αεροσκάφος;
Κι εάν δεν γνωρίζει κανείς θέματα που αφορούν άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων από αυτόν που έχει υπηρετήσει ένας αξιωματικός, δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται τις συνέπειες του να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο… κατάρριψης αεροσκάφους από υποβρύχιο!
Για στρατιωτικό, αυτό θα ισοδυναμούσε με το να υπαινίσσεται κάποιος ότι ο γάιδαρος πετάει, έχει κινητήρες, παίρνει κι επιβάτες!
Το λέμε ξανά:
Ο YEΘΑ Π.Καμμένος ήδη τον κατέταξε "στο πάνθεον των ηρώων". Το που κατατάσσεται όμως το ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που αγαπούσε και τον αγαπούσαν. Δεν θα τον ξαναφέρουν πίσω ούτε οι εθνικά φορτισμένοι λόγοι και τα αγήματα, ούτε οι τουφεκιές στον αέρα, ούτε τα συγκινητικά ρεπορτάζ στα δελτία των 8. Το μόνο που θα μείνει είναι το φέρετρο με τη γαλανόλευκη.
Είναι ο πρώτος νεκρός (αυτής της φάσης) της προετοιμασίας του πολέμου. Είναι μόνο η αρχή. Αν μας αρέσει, μπορούμε να μετράμε φέρετρα και ονόματα στο "πάνθεον των ηρώων". Αν όχι το "δεν πολεμάμε για τα πετρέλαιά τους" πρέπει να στιγματίσει τις μέρες και τις εβδομάδες που έρχονται.

Αυτή είναι η κυβέρνηση της κωλοτούμπας και των Μνημονίων, που κλέβει μισθούς-συντάξεις, αρπάζει σπίτια, αφαιρεί ζωές για χάρη των πετρελαϊκών εταιρειών.

Αυτοί σου ζητούν να πας να Πολεμήσεις...

Αυτοί μας σπρώχνουν να γίνουν Πραιτοριανοί τους, μισθοφόροι τους σε Στρατό και Αστυνομία, είτε στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου