Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

32 ΜΜΠ: Έλα μωρέ τώρα, σιγά μην Υπολογίσει τους Πεζοναύτες η Ταξιαρχία-ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ είναι φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη!

Για ακόμη μία φορά αρνητικά είναι τα σχόλια για την 32 ΜΜΠ στον Μπουγά στην Λάρισα. Είναι το τρίτο στρατόπεδο που αλλάζω και πραγματικά οι καταστάσεις που βιώνουμε εδώ ως πλέον στρατιώτες/πεζοναύτες, δεν έχουμε βιώσει  ούτε στο στρατόπεδο της ταξιαρχίας στο Βόλο που βρεθήκαμε εκεί για εκπαίδευση προκειμένου να μας απονείμουν τον πράσινο μπερέ.
Είχα διαβάζει πολλά αρνητικά σχόλια στον διαδίκτυο, καθώς ήθελα να ενημερωθώ για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο. Δυστυχώς, τα σχόλια επαληθεύθηκαν στο έπακρο...
Το τελευταίο διάστημα στην 32 Α/Κ ΜΜΠ στη Λάρισα έχουν διακόψει την διανυκτέρευση των στρατιωτών/πεζοναυτών, επικαλούμενοι ότι είναι διαταγή από την Ταξιαρχία.
Και αναρωτιόμαστε γιατί στην Ταξιαρχία οι διανυκτερεύσεις επιτρέπονται κανονικά ενώ στην Λάρισα όχι;
Ο παραλογισμός συνεχίζεται...  οι στρατιώτες/πεζοναύτες που γύρισαν μετά από άσκηση, η διοίκηση όχι μόνο δεν τους επέτρεψε να διανυκτερεύσουν, αλλά δεν τους εξέδωσε ούτε υπηρεσιακό σημείωμα στους στρατιώτες/πεζοναύτες που βρίσκονται από τις πόλεις της Θεσσαλίας να έχουν κάποιες ώρες στη διάθεση τους για να μπορέσουν να πάνε στα σπίτια τους  για να πάρουν μερικά πράγματα και να γυρίσουν το βράδυ.
Ας δούμε όμως και την άλλη πλευρά, την πλευρά των στελεχών. Ακόμη και τα στελέχη που συμμετείχαν στην άσκηση, η διοίκηση δεν τους πρόσφερε ούτε μία μέρα απαλλαγή για να δούνε τις οικογένείες τους, ύστερα από τέσσερις (4) μέρες που ήταν μακρυά από τα σπίτια τους. Για να μην μιλήσουμε για επιβράβευση... μάθαμε μέσω δια στόματος ότι η Ταξιαρχία έμεινε ευχαριστημένη αλλά ουδέν λόγος για επιβράβευση στα στελέχη ούτε καν λεκτικά στην αναφορά.
Και η λίστα του παραλογισμού συνεχίζεται, με την μη χορήγηση φοιτητικών αδειών. Ζούμε στο 2018, όπου ένα ποσοστό των στρατιωτών/πεζοναυτών στις μέρες μας έχουν πτυχίο ή είναι στο πτυχίο και είναι ακατανόητο να μην χορηγούνται φοιτητικές άδειες και να σε υποχρεώνουν να παίρνεις κανονικές άδειες.
Και δεν ξέρω που να σταματήσω... που προσφέρονται στρατιώτες/πεζοναύτες και κάνουν οικειοθελώς εργασίες όπως είναι το κόψιμο των χόρτων και δεν υπάρχει καμία επιβράβευση; Ή που έρχονται οι αποσπάσεις και ενημερώνονται οι στρατιώτες/πεζοναύτες ύστερα από ένα δεκαήμερο? Το 1ο γραφείο τι κάνει? που είναι?
Πρέπει να αλλάξει ο  τρόπος που διοικείται το στρατόπεδο της 32 ΜΜΠ και γενικά η νοοτροπία που υπάρχει, ίσως έτσι να γίνει ένα στρατόπεδο με στελέχη και στρατιώτες- πεζοναύτες που δεν αποτελούν ( η πλειονότητα τους ) αποτυχημένα βύσματα για την στρατιά. Και επισημαίνω αλλαγή, όχι εκφοβισμό προς τους στρατιώτες/πεζοναύτες τύπου θα αυξηθούν οι υπηρεσίες ή θα διακοπούν οι διανυκτερεύσεις  κλπ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου