Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Απαλλαγή της Στρατιωτικής θητείας για τους Φαντάρους που οι γονείς τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ στους χώρους εργασίας!

40.000 εργατικά ατυχήματα τον χρόνο με 120 νεκρούς

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με αίσθημα ευθύνης και βιώνοντας την τραγική καθημερινότητα των συναδέλφων φαντάρων που αντιμετωπίζουν τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα καθώς οι γονείς τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ στους χώρους εργασίας ΑΠΑΙΤΕΙ την πλήρη Απαλλαγή τους από την Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία.
Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό, τον πιο Άδικο, Διεφθαρμένο μηχανισμό του Ελληνικού Κράτους.
Εκεί που κυριαρχεί το βύσμα του αστού πολιτικού, του Δημάρχου, του Στρατηγού και του Μητροπολίτη...
Εκεί που το άραγμα στο Πεντάγωνο και στις πιο προνομιούχες θέσεις είναι ΠΡΟΒΛΕΨΗ για τα πλουσιόπαιδα και τους ανθρώπους τoυ θεάματος, ανεξάρτητα αν στην κυβέρνηση είναι  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...
Από την άλλη μεριά έχουμε τα ακραία προβλήματα των συναδέλφων που τους βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, καλώντας τους για Υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία, να τους κάνουν του Δούλους για 8,7 ευρώ όπως όλους μας, ενώ ταυτόχρονα έχουν να στηρίξουν αδέλφια απροστάτευτα, άνεργο γονιό ή συχνά άτομα με ακραία προβλήματα υγείας.
Οι συνάδελφοι φαντάροι είναι οι παράπλευρες απώλειες ενός κοινωνικού πολέμου που διεξάγεται καθημερινά και έχει θύματα εμάς, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας.
   

40.000 εργατικά ατυχήματα τον χρόνο με 120 νεκρούς

Οι νεκροί εργαζόμενοι είναι τα θύματα της Τρομοκρατίας τους.
Είναι τα θύματα των Μνημονίων και της αντεργατικής πολιτικής που καταργεί εργασιακά δικαιώματα και μας Δουλοποιεί.
«Το σημαντικότερο είναι ότι υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης και υψηλής ανεργίας, υποβαθμίζονται οι συνθήκες εργασίας στο πεδίο της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας, παράλληλα δε αυξάνεται και το ποσοστό ανασφάλιστης εργασίας, με επακόλουθο την υποαναγγελία των μη θανατηφόρων ιδίως εργατικών ατυχημάτων, προπάντων δε σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας με φθίνουσα πορεία», είχε πει ο πρώην υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή το 2015.
«Η αρνητική οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών, με την υψηλή ανεργία, την επισφάλεια στην εργασία και την επέκταση μορφών απασχόλησης σε ευκαιριακή και περιστασιακή βάση, ουδόλως συμβάλλει στην προώθηση της ασφάλειας και της υγείας στην εργασία και στη διερεύνηση των αιτίων των εργατικών ατυχημάτων» είχε προσθέσει. Και ήταν απόλυτα ακριβής στις διαπιστώσεις του.
Όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και ταυτόχρονα απογείωσε την αντεργατική επίθεση. Είναι συνυπεύθυνη για τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στους χώρους δουλειάς!  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΕ-ΔΝΤ, ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
Το ζήτημα παίρνει κολοσσιαίες εγκληματικές διαστάσεις:
 Στη χώρα μας από το 2010 και εντεύθεν τα δηλωθέντα εργατικά ατυχήματα προσδιορίζονται ως εξής:

 Το 2010 δηλώθηκαν 5.721 ατυχήματα, με τα θανατηφόρα να ανέρχονται σε 94.


 Το 2011 τα δηλωθέντα προσδιορίζονται σε 5.203 και τα θανατηφόρα σε 70.


 Το 2012, σε 4.858 τα δηλωθέντα ατυχήματα και τα θανατηφόρα σε 64.


 Το 2013, σε 5.126 τα ατυχήματα και τα θανατηφόρα σε 67.


 Το 2014 τα δηλωθέντα ατυχήματα ανήλθαν σε 5.497 και τα θανατηφόρα σε 63.


 Τέλος, το 2015 τα δηλωθέντα ατυχήματα ανήλθαν σε 5.930 και τα θανατηφόρα σε 67, ενώ το 2016 τα εργατικά ανήλθαν σε 6.515 και τα θανατηφόρα σε 72.

«Από το 2012 και μετά τα εργατικά ατυχήματα στη χώρα μας καταγράφουν αύξηση, γεγονός που συνδέεται χρονικά με την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων αλλά και τη μείωση των κονδυλίων για τη λήψη μέτρων ασφάλειας από πλευράς των επιχειρήσεων, σε μια προσπάθεια περιστολής του λειτουργικού κόστους τους»,τόνισε πριν από λίγες ημέρες με συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιθεωρητών Εργασίας (ΠΟΣΕΠΕ) Κλεάνθης Χατζηνικολαΐδης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Είναι μια ακόμη απόδειξη των Ανισοτήτων που Κυριαρχούν στον Ελληνικό Στρατό.
Μια ακόμη απόδειξη ότι η νεολαία και οι εργαζόμενοι θεωρούνται και αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ είτε φορώντας τα ρούχα της Δουλειάς, είτε την χακί στολή.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου