Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Απαίτηση λύσεων για τους φαντάρους σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ταξίαρχο στην 8η ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των γονιών και την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί επικοινώνησε με τον Ταξίαρχο της 8η Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ιωαννίνων.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Ταξίαρχο όχι μόνο μεταφέραμε τα όσα καταγγέλλουν με αγωνία και έντονο προβληματισμό τους, αλλά ζητήσαμε την άμεση παρέμβαση τους.
Πρέπει επιτέλους να μπει φραγμός στις Πολιτικές παρεμβάσεις, το πελατειακό κράτος που συντηρούν τη βυσματοκρατία και αναπαράγουν την ΑΔΙΚΙΑ και τις ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ.
Πρέπει να μπει φραγμός στην Τρομοκρατία των στελεχών και την ακραία υπερεκμετάλλευση των συναδέλφων στρατιωτών που έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή πρέπει να είναι σεβαστά από όλους.

583 Τάγμα Προκάλυψης Κόνιτσα: Τρομοκρατημένοι οι γονείς ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ για το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

Δεν δεχόμαστε να υπάρξουν ΘΥΣΙΕΣ Φαντάρων σε αυτόν τον Ακήρυκτο Πόλεμο που διεξάγεται στην Ήπειρο και το ελληνοαλβανικά σύνορα για την ΑΟΖ και τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών.
Τρομοκρατημένοι είναι οι γονείς με όσα συμβαίνουν στο 583 ΤΑΓΜΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ στην περιοχή Κόνιτσα Ιωαννίνων.

Πραγματικά φοβούνται για το χειρότερο και απαιτούν την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ άμεσα, ώστε να προλάβουμε Απώλειες ανθρώπινης ζωής.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο το τελευταίο χρονικό καθώς από τη μια μεριά έχουμε την πολεμοκαπηλεία της Ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας και του ΑΓΕΣ Στεφανή που ανοίγουν συνεχώς φυλάκια στα σύνορα με την Αλβανία.

Και από την άλλη μεριά έχουμε την τρομοκρατία των στελεχών που Απειλούν τους φαντάρους ώστε να κάμψουν τις αντιδράσεις που προκαλεί το ατελείωτο χώσιμο και η καθημερινή εξόντωση τους.

Οι ελάχιστοι φαντάροι που έχουν μείνει για να δώσουν υπηρεσία στα φυλάκια -καμιά 20σαριά- καθώς οι Αποσπάσεις στα Γιάννενα (προκειμένου να βρεθούν οι Υπηρέτες των Στρατιωτικών στη Λέσχη Αξιωματικών κλπ) τρέχουν με μια τσάντα στο χέρι από φυλάκιο σε φυλάκιο.

Η έξοδος αποτελεί άγνωστη λέξη: παραμένουν είκοσι (20) μέρες εντός της μονάδας για να κάνουν συνεχώς υπηρεσία για να πάρουν μια έξοδο.

Η Άδειες έχουν εξαφανιστεί.

Πρόσφατα επισκέφτηκε τα φυλάκια Ανώτατο στέλεχος της περιοχής.

Όταν ρώτησε τους φαντάρους "αν υπάρχει κανένα πρόβλημα" κανείς δεν του μίλησε!

Γιατί;

Γιατί οι φαντάροι είχαν δεχθεί τις απειλές από συγκεκριμένο στέλεχος.

Την προηγούμενη μέρα της επίσκεψης Αξιωματικός του Α' Λόχου είχε μαζέψει τους φαντάρους και τους προειδοποίησε, ότι σε περίπτωση έκφρασης παραπόνων "θα σας λιάνισω. Θα σας ρίχνω φυλακή και κράτηση σε κάθε ευκαιρία"!

Μάλιστα, τους κάλεσε να πουν ΨΕΜΑΤΑ ότι δίνονται Τιμητικές Άδειες κάθε βδομάδα!


Από την άλλη μεριά, η δήλωση του αξιωματικού ότι "μην τυχών και βάλετε πολιτικό μέσον", δείχνει ακεραιότητα χαρακτήρα, αλλά αποκαλύπτει το μέγεθος του προβλήματος των πολιτικών παρεμβάσεων προκειμένου να βολευτούν τα βύσματα.

Οι φαντάροι έχουν φτάσει στα όρια τους.
Οι γονείς είναι Τρομοκρατημένοι.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ πρώτη φορά έχει δεχτεί τόσο πολλά τηλέφωνο από γονείς που εκφράζουν το φόβο τους.
Πρέπει άμεσα να παρέμβει η Ιεραρχία και το ΓΕΣ.
Πρέπει να γίνουν σεβαστά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Πρέπει επιτέλους να Εξασφαλιστεί η ΙΣΟΤΗΤΑ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 

Δεν δεχόμαστε να υπάρξουν ΘΥΣΙΕΣ Φαντάρων σε αυτόν τον Ακήρυκτο Πόλεμο που διεξάγεται στην Ήπειρο και το ελληνοαλβανικά σύνορα για την ΑΟΖ και τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών.
Η αναβάθμιση της στρατιωτικής παρουσίας, τα φυλάκια και οι συνεχείς ασκήσεις που διεξάγονται είναι άμεσα συνδεδεμένα με το ενεργειακό ζήτημα .
Οι πετρελαϊκές εταιρείες αποτελούν τεράστια ΑΠΕΙΛΗ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ αλλά και για τους φαντάρους.
  
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ 
- Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου