Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Γιατί οι Στρατιωτικοί στον Στρατό Ξηράς δεν καθαρίζουν ΜΟΝΟΙ τους τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και χρειάζονται ΥΠΗΡΕΤΕΣ τους Φαντάρους;


Μια διαφορετική εμπειρία είχαμε πρόσφατα από το Πολεμικό Ναυτικό.
Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εθελοντική δράση στη Ναυτική Βάση Νότιου Ευβοϊκού (ΝΒΝΕ), με τη συμμετοχή στρατιωτικού (εν ενεργεία / εν αποστρατεία) και πολιτικού προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού και των οικογενειών τους, με σκοπό τον καθαρισμό του χώρου (αποψίλωση, καθαρισμός της ακτής, των χώρων πρασίνου, του περιβάλλοντος χώρου κ.α.).
Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ η διαφύλαξη της καθαριότητας και της αισθητικής της Ναυτικής Βάσης αποτελεί ευθύνη όλων των δικαιούχων παραθερισμού, οι οποίοι είναι και οι άμεσα ωφελούμενοι από την εν λόγω δράση.
Αυτά επισημαίνει η αρθρογραφία..
Αλήθεια, η αντίληψη ότι "η διαφύλαξη της καθαριότητας και της αισθητικής της Ναυτικής Βάσης αποτελεί ευθύνη όλων των δικαιούχων παραθερισμού, οι οποίοι είναι και οι άμεσα ωφελούμενοι από την εν λόγω δράση" αφορά μόνο το Πολεμικό Ναυτικό;

Αφορά μόνο το Πολεμικό Ναυτικό που επιλέγουν να κάνουν τη θητεία τους τα βύσματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, τα πλουσιόπαιδα και οι άνθρωποι του θεάματος;


Γιατί στον Στρατό Ξηράς σχίζουν τους φαντάρους στη δουλειά και μας έχουν ως ΥΠΗΡΕΤΕΣ των Στρατιωτικών;
Γιατί;
Τι απαντά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας
Εμείς το λέμε ξανά:
ο Στρατός είναι ο πιο ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟΣ και Κοινωνικά Άδικος μηχανισμός αστικής Κυριαρχίας! 

Σκλαβιά για τους φαντάρους είναι τα ΚΑΑΥ [Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις] Αγίου Ανδρέα


ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Των προνομιούχων στρατιωτικών που λες και τους χρωστάει τίποτε ο λαός μας! 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η περίοδος υποδοχής των καραβανάδων μόλις ξεκίνησε κάποιες μέρες τώρα. 
Λόχος διοικήσεως καθώς και Λόχος Λέσχης βρίσκονται στις επάλξεις για να γίνουν οι καλύτεροι υπηρέτες και φέτος. 
Των προνομιούχων στρατιωτικών που λες και τους χρωστάει τίποτε ο λαός μας!
Οι δεύτεροι περισσότερο, τρώνε όλο το παλούκι τώρα το καλοκαίρι, το πολιτικό προσωπικό είναι σχεδόν ανύπαρκτο και λιγοστό και όλο το κουπί το τραβούν οι σκλάβοι φαντάροι. 
Αν ας πούμε είσαι λόχο διοικήσεως και είναι Κυριακή όντας εξοδούχος στις 11 το πρωί θα φύγεις 5 το απόγευμα επειδή θέλουν να κάνεις και συ τον δούλο των καραβανάδων. Χαλάνε τις εξόδους εν ολίγοις...
Αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Σύντομα θα ξεκινήσει μόλις ο κόσμος πλακώσει για τα καλά... Πάμε παρακάτω... 
Η ρεσεψιόν... Τα παιδιά μιλάμε λιώνουν ώρες... αμέτρητες ώρες να κουβαλούν να πλένουν και να καθαρίζουν τα βρώμικα και παρατημένα σπίτια που πρέπει να παραδοθούν λιγότερο βρώμικα και παρατημένα στους καραβανάδες. 
Από το να πλένουν και να περιποιούνται τους χώρους μέχρι να βγάζουν και να πετούν νεκρά ποντίκια. 
Εκτός του ότι θα κάνουν ένα σωρό άλλες δουλειές και πέρα από όλα αυτά θα λιώνουν από το πρωί ως το βράδυ στα τηλέφωνα και στις λίστες για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ τους δημοσιουπαλληλίσκους. 
Πάμε παρακάτω ... Διαβάσαμε την επιστολή ΟΡΓΗΣ από τα παιδιά του ΚΑΑΥ Φωκαίας και πραγματικά είμαστε μαζί τους στο 101%. 
Εδώ όμως τα ωράρια δεν είναι έτσι. 
Για κάθε παιδί που ανήκει στο λόχο λέσχης. 
Και τι εννοούμε; Δεν είναι τόσο...light... Δουλειά (ή μάλλον δουλεία) από τις 8 το πρωί ως τις 10 και μισή το βράδυ με τρελό Πήξιμο. 
Και πέρα από τα στελέχη, υπάρχουν επόπτες που πέραν του γεγονότος ότι είναι παντελώς άσχετοι από δουλειές του ΚΑΑΥ και της λέσχης ειδικότερα, στάζουν τους φαντάρους προσθέτοντας νέες τρισάθλιες εργασίες - καψώνια, ξέχωρα από τα καθήκοντα τους... Μετά από ένα 15ωρο καθημερινό πόστο με άπειρη δουλειά και τρέξιμο μπορούν αν θέλουν να επιστρέψουν στο γεμάτο κοριούς θάλαμο (που μοιάζει με ερημωμένο γιαπί) να κοιμηθούν, στο οποίο πάντως λένε ότι γίνονται βελτιωτικές εργασίες. 
Δούλοι όλοι λοιπόν για 8,62€ το μήνα γιατί έτσι πρέπει: "για την μαμά πατρίδα, για την άμυνα της χώρας, γιατί θα μας την πέσουν οι Τούρκοι" και άλλα φαιδρά!
Και φυσικά συμπεριφορές των στελεχών προς τους φαντάρους που παραπέμπουν σε σκουπίδια.... 
Α και κάτι τελευταίο ... διαβάσαμε στο κείμενο για τα ΚΑΑΥ Φωκαίας μια πρόταση που αναφέρει πως κανένας φαντάρος δε πρέπει να δεχτεί μετάθεσή σε ΚΑΑΥ ή απόσπαση ... Ειλικρινά .... ήρθαν κάποιοι που πλησιάζουν στην απόλυση σε ένα μήνα σε λόχο και λέσχη στην συντριπτική τους πλειοψηφία από παραμεθόριο και ήδη μετάνιωσαν. 
Γι αυτό "παραμεθόριο και πάλι παραμεθόριο" 
Λένε: εμ βέβαια καλύτερα από σκλάβος είναι...... δεν είναι ;;;;;;;;

Αυτά καταγγέλλουν οι συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούν ως Υπηρέτες των Στρατιωτικών στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα.
Και έχεις μετά απόστρατους στρατιωτικούς και τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να απαιτούν αύξηση θητείας γιατί δε φτάνουν οι στρατιώτες στις μονάδες στην παραμεθόριο.
Μα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δημιουργεί το πρόβλημα απαιτώντας ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΡΩΣΗ στην παραμεθόριο-δηλαδή επάνδρωση 100%.
Οι ίδιοι έχουν μια ολόκληρη Σειρά Φαντάρων-δηλαδή 6000 φαντάρους, για ένα εξάμηνο να κάνουν τα Γκαρσόνια και τους Υπηρέτες των Στρατιωτικών.
 Αυτό το καθεστώς εργασιακής εκμετάλλευσης στο όνομα της υπηρεσίας στη πατρίδα" πρέπει να τελειώσει ΤΩΡΑ.
Την ώρα μάλιστα που ξοδεύουν δισεκατομμύρια για τους πολεμικούς σχεδιασμούς τους σε όπλα μαζικής καταστροφής η ξεδιάντροπη εκμετάλλευση των φαντάρων απ τον Ελληνικό Στρατό κάθε χρόνο θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αντικατασταθεί από ΜΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Τηλ: 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου