Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΝΑΠΗΡΟ


Χαρακτηριστικό είναι ότι οι διοικούντες της μονάδας του τον έστειλαν να κάνει περίπολο με αποκολλημένο μάτι και παρά την επισήμανση του στρατιώτη ότι δεν βλέπει.
Είναι το Έτος Μέριμνας Προσωπικού...
Είναι οι Ειδικές Δυνάμεις...
Είναι η "καταπληκτική μετάθεση" στην Κύπρο, στην ΕΛΔΥΚ..,
Είναι όλα αυτά που διαφημίζει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας, ο ΑΓΕΣ Στεφανής και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος...

Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ΕΛΔΥΚ, αυτό σημαίνει Ελληνικός Στρατός http://diktiospartakos.blogspot.com
είναι ο συνάδελφος στρατιώτης που έχασε την όρασή του από αμέλεια των διοικούντων της μονάδας του
Με πόνο ψυχής μία μάνα που έστειλε το παιδί της στο στρατό στις Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο, καταγγέλλει ότι αυτό επέστρεψε με μόνιμη αναπηρία.
Η Δέσποινα Μπινιχάκη, καταγγέλλει ότι ο γιος της τραυματίστηκε με το όπλο στο μάτι, ενώ βρισκόταν σε άσκηση, με αποτέλεσμα να πάθει αποκόλληση.
Η ίδια αναφέρεται σε αμέλεια από πλευράς του στρατού, καθώς όπως λέει αν η κατάστασή του είχε εντοπιστεί έγκαιρα το παιδί της δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση.
Ο 19χρονος τότε Στέλιος τραυματίστηκε στο μάτι, δύο ημέρες μετά πήγε στο γιατρό και μετά από έξι ημέρες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι διοικούντες της μονάδας του τον έστειλαν να κάνει περίπολο με αποκολλημένο μάτι και παρά την επισήμανση του στρατιώτη ότι δεν βλέπει.
Η αναπηρία που έχει το παιδί της στο μάτι είναι μόνιμη πλέον, όπως αναφέρει στην ΚΡΗΤΗ TV η μητέρα, εμφανώς αγανακτισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη.
Η οικογένεια, όπως λέει η Δέσποινα Μπινιχάκη εδώ και μήνες βρίσκεται σε μία διαρκή δικαστική μάχη, προσπαθώντας να βρει το δίκιο της.http://agonaskritis.gr


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου