Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Απίστευτα πράγματα στους Αλεξιπτωτιστές στη 1η ΜΑΛ: Φαντάρος πυροβόλησε και ξεχύθηκε στην πόλη καταδιωκόμενος από την Αστυνομία!


ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 1ης ΜΑΛ; 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο 21χρονος στρατιώτης της 2018 Γ ΕΣΣΟ, από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης.
Αυτά που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον ελληνικό στρατό είναι ασύλληπτα.
Λόγω της πολεμοκαπηλείας της ακροδεξιάς ηγεσίας του Πενταγώνου η μισαλλοδοξία και η πολεμική ετοιμότητα χτυπά κόκκινο.
Τα ατυχήματα είναι συνεχή. Το Σαββάτο στην Κύπρο τραυματίστηκαν σε επικίνδυνη άσκηση 5 φαντάροι Έλληνες και 2 Κύπριοι.
Στις Στρατιωτικές Σχολές και στις Ειδικές δυνάμεις τα καψόνια είναι νόμος και εντείνονται: οι παλιοί κυνηγούν τους νέους και φασίστες στελέχη διαδίδουν το φανατισμό και κάνουν εθνικιστική προπαγάνδα.
Δείτε όμως ποια είναι τα αποτελέσματα καθώς νέα στοιχεία για το σοβαρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην 1η ΜΑΛ έρχονται στο φως.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία του κατευθύνθηκε με το στρατιωτικό τυφέκιο M16 A2 προς την πλευρά του πεδίου βολής. 

Στην ακαριαία κινητοποίηση των στελεχών της μονάδας συμμετείχε και ο διοικητής της μονάδας. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο νεαρός στρατιώτης φέρεται να το έστρεψε προς την πλευρά του επικεφαλής του. Στη συνεχεία και κατά τις ίδιες πληροφορίες ο στρατιώτης με την χρήση πυρών βγήκε από τη μονάδα και επιβιβάστηκε σε ένα βαν. 

Μόλις έγινε γνωστή η συγκεκριμένη εξέλιξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την συνδρομή ομάδας της ΕΚΑΜ και ειδικού διαπραγματευτή. 

Τελικώς το περιπολικό της τοπικής αστυνομίας εντόπισε τον στρατιώτη στο δρόμο προς το Κολυμπάρι όπου για άγνωστο λόγο είχε ακινητοποιήσει το όχημα. Μάλιστα φέρεται να ήταν σε ημίγυμνη κατάσταση.

Τότε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης φέρεται να είπε: "θα ολοκληρώσω την αποστολή μου".

Αυτά περιγράφουν τα μιλιταριστικά μέσα.
Εμείς καταγγέλλουμε τον Υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο και τον ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την συνευθύνη που έχει στην κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, γιατί προκειμένου να κατοχυρώσουν ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα μας θυσιάζουν καθημερινά σε Έβρο-Νησιά-Κύπρο!
Πάνος Καμμένος-Κουβέλης-ΑΓΕΣ Στεφανής γνωρίζουν την κτηνώδη πραγματικότητα των ΜΑΛ, τι συμβαίνει στην 35η Μοίρα Καταδρομών και στην 1η ΜΑΛ ειδικά, αλλά τα καλύπτουν.
Είναι ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.
Ο Στρατός όπλισε το χέρι του φαντάρου, τον οδήγησε στην Απόγνωση.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αντιμετωπιστεί με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο ο συνάδελφος από το Υγειονομικό.
Απαιτούμε να σταματήσει η βαρβαρότητα στις Ειδικές Δυνάμεις.

Συνάδελφοι Αντισταθείτε.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου