Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Επικίνδυνη απεντόμωση βάζουν να κάνουν οι φαντάροι αδιαφορώντας για τις συνέπειες

Αποτέλεσμα εικόνας για φανταροι απεντομωση
Νέες καταγγελίες έγιναν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για τις άθλιες και εξίσου επικίνδυνες μεθόδους που ακολουθεί το ΓΕΣ και οι Διοικήσεις των μονάδων σχετικά με τις απεντομώσεις.
Αντί το ΓΕΣ και οι διοικήσεις των μονάδων που καλέσουν ειδικά συνεργεία να κάνουν αυτή την εξειδικευμένη και επικίνδυνη εργασία, βάζουν τους ανειδίκευτους φαντάρους.
Χωρίς να λαμβάνεται κανένα μέτρο προστασίας.
Στις καταγγελίες τους οι φαντάροι κάνουν λόγο για την έλλειψη γιατρού, ενώ οι ίδιοι δεν είχαν ούτε γάντια, ούτε μάσκες.
Από την άλλη μεριά αξίζει να τονίσουμε ότι η απεντόμωση έγινε στον χώρο του Διοικητηρίου στο πλαίσιο της ετήσιας και προληπτικής διαδικασίας του ΓΕΣ.
Δηλαδή, οι Διοικητές νοιάζονται μόνο για τον εαυτούλη τους και θέτουν την ηγεία των φαντάρων σε κίνδυνο για να κάνουν απεντομώσεις, την ίδια στογμή που οι ΚΟΡΙΟΙ κυριαρχούν στα κρεβάτια και τους θαλάμους των στρατιωτών, αλλά για αυτό οι Διοικητές Αδιαφορούν.
Εμείς Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να Αντιδράσουν και να Αρνηθούν να κάνουν οτιδήποτε θέτει την Υγεία και την ζωή τους σε κίνδυνο.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης παρουσιάζουμε το διαφημιστικό εταιρείας που αποκαλύπτει τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθούνται:

H.... με επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστήμονα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, με εγγυημένο αποτέλεσμα.Καταπολεμούμε έντομα και τρωκτικά απαλλάσσοντάς σας από αυτά, με φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και άοσμα.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ !Η εμπειρία μας λέει ότι για πολλούς ο όρος απολύμανση δεν είναι ξεκάθαρος αφού με τον ίδια λέξη εννοούμε ουσιαστικά τρία πράγματα. Προσπαθώντας λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τι περιλαμβάνει ο όρος απολύμανση, θα λέγαμε ότι χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:
Την απεντόμωση, η οποία αφορά την δραστική καταπολέμηση εντόμων, όπως κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες κ.ά.
Την μυοκτονία, η οποία καταπολεμά τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι).
Και την απολύμανση, η οποία καταπολεμά πάσης φύσεως μικρόβια.
Η απολύμανση είναι αναγκαία καθώς οι παραπάνω "εχθροί" αποτελούν φορείς ασθενειών που μπορεί να αποβούν επικίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία. Η απολύμανση κρίνεται σωστό να γίνεται κάθε χρόνο (συνήθως δύο με τρεις φορές, ανάλογα το πρόβλημα).
Η... χρησιμοποιεί τα καλύτερα φάρμακα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σε συνεργασία με εγκεκριμένους γεωπόνους μεριμνεί για την απολύμανση του χώρου σας. Κάθε περίπτωση απολύμανσης αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και δημιουργείται πλάνο αφού μελετηθεί χώρος σας. Το εκπαιδευμένο συνεργείο απολυμάνσεων, τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου