Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

NRDC-GR: Το Νατοϊκό Στρατηγείο της Ειρήνης......


Τον περασμένο μήνα στη στρατιωτική βάση NRDC-GR του Γ’ Σώματος Στρατού, το στρατηγείο του ΝΑΤΟ που επί της ουσίας αποτελεί το διοικητήριο για το χερσαίο τμήμα των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων παρουσιάστηκε μεγάλη κινητικότητα με αντιπροσωπευτικά κλιμάκια μισθοφόρων στρατιωτών από όλα τα κράτη του ΝΑΤΟ τα οποία εντάσσονται και συμμετέχουν στην ευρωατλαντική συμμαχία και στο βεληνεκές που καλύπτει η συγκεκριμένη βάση. 
Απ το Βέλγιο μέχρι τον Καναδά και από την Ιταλία μέχρι την Τουρκία τα κράτη στέλνουν προσωπικό για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της άσκησης.
Έτσι απέναντι απ τις μονάδες των φαντάρων διεξάγεται σαν κανονικότητα άσκηση πολέμου κατά την οποία με έναν υπερβατικό τρόπο οι εθνικές αψιμαχίες οι οποίες κατά τα άλλα τον τελευταίο καιρό είναι σε έξαρση, εξαφανίζονται κάτω απ τη μεγάλη ομπρέλα της αμερικάνικης νατοϊκής συμμαχίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες , εντός του στρατοπέδου, το αντικείμενο της άσκησης ετοιμότητας είναι διάφορα σενάρια πολέμου σύμφωνα με τα οποία δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά του στρατηγείου στον τρόπο επίλυσης διάφορων ‘’απειλών’’ υβριδικού χαρακτήρα στην ευρύτερη γεωστρατηγική εμβέλεια της βάσης.Για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι ο κόσμος της εργασίας είναι ο εχθρός του και εναντίον αυτού εξοπλίζονται και εκπαιδεύονται.
Κατασταλτικός και Πολεμικός είναι ο πιο ενεργός ρόλος του Ελληνικού Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου