Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Είναι η Κύπρος ορμητήριο των επεμβάσεων:ΑΞΙΑΣ 20 ΕΥΡΩ Προφυλακίστηκε μητέρα που έκλεψε ζαμπόν και μακαρόνια για τα ταΐσει το παιδί της

Μια 29χρονη μητέρα συνέλαβε η κυπριακή αστυνομία με την κατηγορία ότι διέρρηξε σπίτι και έκλεψε λίγα τρόφιμα. 

Συγκεκριμένα η 29χρονη μητέρα με καταγωγή από το Μαρόκο φέρεται να έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν αξίας περίπου 20 ευρώ προκειμένου να θρέψει το 5χρονο παιδί της.
Για την παραπάνω πράξη το Δικαστήριο της Λευκωσίας διέταξε την προφυλάκιση της νεαρής, η οποία είναι αναγνωρισμένη στην Κύπρο ως πολιτική πρόσφυγας μαζί με το παιδί της.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελία του ιδιοκτήτη του σπιτιού στην αστυνομία στην οποία κατονόμασε την 29χρονη ως ύποπτη.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαροκινή αναγκάστηκε να καταφύγει στη διάρρηξη καθώς τους τελευταίους μήνες έχει χάσει το επίδομα που έπαιρνε. Την ίδια στιγμή αδυνατούσε να βρει δουλειά καθώς δεν υπήρξε κάποιος για να προσέχει το 5χρονο παιδί της.
Μετά τη σύλληψη της μητέρας, το παιδί μεταφέρθηκε σε παιδική στέγη, ενώ το δικαστήριο εμφανίστηκε «επιεικές» καθώς επέτρεψε στη μητέρα του να το δει.
Αναμένεται η ολοκλήρωση των ανακρίσεων και η εκδίκαση της υπόθεσης, ώστε το δικαστήριο να επιβάλλει την ανάλογη ποινή στην 29χρονη.https://www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου