Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Κατατάξη με ένα κλικ υπόσχεται το ΓΕΣ για την Ε ΕΣΣΟ 2018 αλλά τα προβλήματα μεγαλώνουν

Ολοένα περισσότερο εξαγγέλονται μέτρα από το ΓΕΣ που δείχνουν ότι ο μηχανισμός κατάταξης Οπλιτών εκσυγχρονίζεται και αυτοματοποιείται.
Όμως τα προβλήματα των φαντάρων οξνΝονται.
Η Κατάταξη των φαντάρων είναι μια πολύ ακριβή υπόθεση αφού οι αποστάσεις έχουν γίνει πιο μακρυνές για να φτάσεις στις μονάδες και οι συνάδελφοι έχουν αναλάβει το τεράστιο κόστος μετακίνησης.
Επιπλέον, καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων για αδικίες που συμβαίνουν  με τις κατ΄εξαίρεση μεταθέσεις.

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ Διεύθυνση Οπλιτών Θητείας μαγειρεύει τις μεταθέσεις, βυσματώνει κανονικά, ΑΔΙΚΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ όσους έχουν ανάγκη.
Το ΓΕΣ πράγματι κινητοποιείται μετά τις καταγγελίες αλλά ουσιαστικά εξισορροπεί την διατήρηση του πελατεικού κράτους και την υπεράσπιση του Γοήτρου του Στρατού που πλήττεται από τις αυξανόμενες καταγγελίες φαντάρων και γονιών.
Οι αξιωματικοί στα Κέντρα Κατάταξης συχνά χάνουν τους φακέλους με τα δικαιολογητικά....
Οι αξιωματικοί στο Α΄ Γραφείο των μονάδων παραπληροφορούν και αδικούν επίσης τους φαντάρους με τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα...
Το Γραφείο Παραπόνων του ΓΕΣ αποδεικνύεται μια τεράστια ΠΑΤΑΤΑ...., που αντί να λύνει προβλήματα, διακιολογεί την ΑΥΘΑΙΡΕΣΊΑ...
Μονόδρομος η πάλη των φαντάρων, η αγωνιστική στάση και η διεκδίκηση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι, ενταχθήτε και παλέψτε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  
Μόνο βγαίνοντας στην αναφορά, μόνο διεκδικώντας, στέλνοντας τις καταγγελίες σας που δημοσιοποιούνται αμέσως από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και με ένα Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, να βελτιώσουμε τις συνθήκες.
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Τηλ: 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

Κατάταξη με ένα κλικ θα μπορουν να κάνουν όσοι ανήκουν στην 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Η ειδική εφαρμογή https://parousiasi.army.gr που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ θα είναι ανοιχτή έως στις 30 Ιουλίου. 

Τα βήματα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ είναι τα ακόλουθα: 
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης της διαδικασίας ένταξης των νεοεισερχόμενων οπλιτών στις Μονάδες του Στρατού Ξηράς, εφαρμόζει τους τελευταίους μήνες με ιδιαίτερη επιτυχία, ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του, η οποία επιτρέπει στους νέους πριν την κατάταξή τους, την υποβολή στοιχείων για:

α. Τη δήλωση επιθυμίας Σημείου Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ).

β. Την καταγραφή των σωματομετρικών τους στοιχείων και τυχόν προβλημάτων υγείας, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη προετοιμασία υποδοχής στις τάξεις του Στρατού Ξηράς.

γ. Την αξιοποίηση τυχόν προσόντων τους (σπουδές, κ.λπ.).

δ. Την υποβολή επιθυμίας υπηρέτησης ως έφεδροι Αξιωματικοί, τοποθέτησης σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, Προεδρικής Φρουράς, Στρατονομίας, Κύπρου κ.α.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που οι νέοι δεν συμπληρώσουν τα παραπάνω στοιχεία, τίθενται στη διάθεση της Υπηρεσίας, όσον αφορά στην κατάταξη - τοποθέτησή τους.

Καλούμε τους νέους που πρόκειται να καταταγούν με τη 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος 2018), να συμπληρώσουν τα στοιχεία επιθυμίας τους, μέσω του παρακάτω link: https://parousiasi.army.gr/.

Η εφαρμογή θα παραμείνει σε λειτουργία για τους στρατεύσιμους της 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ, μέχρι την 30 Ιουλίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου