Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Οι Ακροδεξιοί ΑΝΕΛ επιχειρούν μέσω της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ να Εντάξουν τις Γυναίκες στον Στρατό


Ο ηγέτης τους Ακροδεξιού και εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ, ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επiχείρησε και στο παρελθόν να επιβάλει την Κατάταξη των Φτωχών Γυναικών στον Στρατό.
Απέτυχε.
Τώρα, η κυβέρνηση ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ με την συνδρομή του ΑΓΕΣ Στεφανή επιχειρεί να το πραγματοποιήσει μέσω της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.
Καταρχήν, αποκαλύπτεται το Πιλοτικό πρόγραμμα του Στρατού που βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται σε Έβρο, νησιά και Μακεδονία.
Προωθεί την Πιλοτική εκπαίδευση γυναικών εθελοντριών στην Εθνοφυλακή, χωρίς να υπάρχει σχετική νομοθεσία! Ο Νόμος 1295/1982 για την Εθνοφυλακή δεν προβλέπει την ένταξη γυναικών.
Ενσωματώνοντας λοιπόν ο Στρατός όλες τις ακροδεξιές αντιλήψεις περί "ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ" και "Πολίτη-Εθελοντή στον Στρατό" εκπαιδεύει ΠΑΡΑΝΟΜΑ γυναίνες στην ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ.
Ακροδεξιά και μιλιταριστικά σαιτ θα έρθουν να προετοιμάσουν το έδαφος, καθώς φαίνεται ότι έχουμε μια οργανωμένη από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας προπαγανδιστική εκστρατεία
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφει το thrakinea.gr:
"Γυναίκες είναι έτοιμες να ντυθούν στα χακί και να γίνουν ενεργές στην εθνοφυλακή.
Και επειδή οι γυναίκες του Τριγώνου το είπαν και θα το κάνουν, έχουν βρεθεί σε χώρο εκπαίδευσης, στο πλευρό των συζύγων τους και περιμένουν τις τελικές ρυθμίσεις από το υπουργείο άμυνας, ώστε να εφοδιαστούν και με τα G3.
Ανταποκριτές μας από το Τρίγωνο, μας μεταφέρουν ότι το πρόσωπο συγκεκριμένων γυναικών λάμπει όταν ακούν για εθνοφυλακή.
«Είμαστε λίγοι και πρέπει να υπερασπιστούμε άνδρες γυναίκες το Τρίγωνο» δήλωσε στο thraki Νεα, μία από τις πρώτες γυναίκες της εθνοφυλακής".
Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν "αποκλειστικές πληροφορίες" από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και σαιτ, ενώ τονίζεται η παρουσία της πρώτης γυναίκας εθνοφύλακα, της Δέσποινας Κουτσουναμέντου, που μετείχε την Μεγάλη Τετάρτη στην κοινή άσκηση της Διοίκησης Αμυνας Νήσου Ικαρίας (ΔΑΝ) και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου, παρουσία του Πάνου Καμμένου!
Να τονίσουμε όχι μόνο την προβαλλόμενη παρουσία του Πάνου Καμμένου, αλλά και το γεγονός ότι όλη αυτή την σκηνοθεσία έκαναν γνωστή οι φωτογραφίες από την άσκηση που διέρρευσε το ΓΕΣ!
Διαβάζουμε:
"Γυναίκες στην Εθνοφυλακή και με το νόμο. Αυτή θα είναι μια από τις παρεμβάσεις που προβλέπονται στην σχεδόν εκ βάθρων αναμόρφωση του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου.
Η επεξεργασία του σχεδίου από την νομική υπηρεσία του υπουργείου έχει ολοκληρωθεί".
Ουσιαστικά, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ΑΠΕΤΥΧΕ να εντάξει τις γυναίκες στον Στρατό και επιχειρεί να τις εντάξει μέσω της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, που έχει μαζέψει όλους τους ένστολους φασίστες των Λεσχών Εφέδρων!
Θυμίζουμε:

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!


Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά:
Η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί το καλλιεργούμενο κλίμα "εθνικών κινδύνων" προκειμένου να ικανοποιήσει ένα από τα βασικά αιτήματα του στρατιωτικού κατεστημένου: 
ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
Είτε με την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ όπως διαβάζουμε, είτε ότι προέβλεπαν οι προηγούμενες απόπειρες τους.
Για αυτό διαβάζουμε ξανά ότι ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επαναφέρει το ζήτημα της Στράτευσης των Φτωχών Γυναικών, καλώντας σε Εθελοντική Θητεία που θα ανταμείβει με Μόρια σε επόμενους Διαγωνισμούς Πρόσληψης Μισθοφόρων στις Ένοπλες Δυνάμεις για ένα 6μηνο! 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Στρατός εκμεταλλεύονται την εθνικιστική προπαγάνδα και το φιλοπόλεμο κλίμα που καλλιεργούν περί Διακρατικής ελληνοτουρκικής σύγκρουσης για να εντείνουν τον Κοινωνικό Πόλεμο που διεξάγουν εναντίον του εσωτερικού εχθρού, του κόσμου της εργασίας και της Νεολαίας.
Τα μέτρα αυτά κατά της νεολαίας ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ- βρίσκουν την προέκταση τους στην απαίτηση υλοποίησης εξοπλιστικών προγραμμάτων αξίας 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ που βρίσκουν σύμφωνη και την καθεστωτική Αριστερά δια στόματος της Κανέλλη, εκπροσώπου του ΚΚΕ!
Πολεμικοί εξοπλισμοί που αλληλεσυνδέονται με τους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της "Ευρωπαϊκής Άμυνας", θεωρούνται απαραίτητοι για την υλοποίηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών της ελληνικής άρχουσας τάξης σε Βαλκάνια-Μέση Ανατολή-Ανατολική Μεσόγειο-Αφρική είτε με τη φανέλα του ΝΑΤΟ-ΕΕ είτε με τα εθνικά χρώματα,  αποτελούν απαίτηση της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας και εντάσσονται στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει τον Πόλεμο ως Πυλώνα καπιταλιστικής ανάπτυξης (θυμάται άραγε κανείς τα σχέδια του Ήσυχου, ΑΝΥΕΘΑ της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σήμερα στελέχους της ΛΑΕ;).  
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρόκειται για έναν ολόπλευρο ταξικό πόλεμο εναντίον των εργαζομένων. Τα σφαγεία του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι η συνέχεια του ελληνικού κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που φορτώνει φόρους το γονιό, ανεργία και απελπισία τους εργαζόμενους και την νεολαία, κλέβει την σύνταξη, αρπάζει το σπίτι της λαϊκής οικογένειας, μας βυθίζει σε ένα παρόν και μέλλον πρωτόγνωρης εκμετάλλευσης και καταπίεσης !
Για αυτό το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, η αστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Στρατός που αποκαλύπτει το πραγματικά ΕΧΘΡΙΚΟ του ταξικό πρόσωπο μας ζητούν να γίνουμε ΕΜΕΙΣ και όχι φυσικά οι ΛΑΠΑΔΕΣ τα πλουσιόπαιδα, Κρέας στα Κανόνια για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που θα αρπάξουν ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, η MOBIL, EXXON, ENI, TOTAL!
Η πάλη εναντίον της Καπιταλιστικής Αναδιάρθρωσης και του Μονόδρομου της καπιταλιστικής ανάπτυξης διαμέσου της δουλοποίησης μας συνδέεται άμεσα με την πάλη ενάντια τον Πόλεμο, το Φασισμό και Εθνικισμό. 
Απαιτείται ένα νέο εργατικό διεθνιστικό αντιπολεμικό αντικαπιταλιστικό κίνημα που θα βάλει πρόταγμα την Ανατροπή της αστικής πολιτικής και των κυβερνήσεων Τσίπρα-Καμμένου-Ερντογάν, με κοινούς αγώνες των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Δημοκρατία της Μακεδονίας, ενάντια στις πετρελαϊκές εταιρείες και τους χρυσοθήρες, αλλά και το ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα αναλάβει μεγάλη πρωτοβουλία ενημέρωσης της νεολαίας και των εργαζομένων και θα συμβάλλει στον Συντονισμό της πάλης για την ανάπτυξη αγώνων.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου