Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-1Η ΜΑΛ: Πάνε να βγάλουν τρελό τον φαντάρο!

Πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε ότι αλεξιπτωτιστής που υπηρετούσε στην Κρήτη και φύλαγε σκοπιά, άνοιξε πυρ εντός της μονάδας. Αδιευκρίνιστη είναι ακόμη η κατάσταση ωστόσο είναι πλέον πασιφανές και όχι μόνο ανησυχίες όλης της κοινωνίας ότι η πολεμοκαπηλεία, η εντεινόμενη πολεμική προετοιμασία, τα καψόνια και ο τρόπος λειτουργίας του ελληνικού στρατού ολοένα και βυθίζουν τους ανθρώπους στο ποτάμι της βίας.
Ο φαντάρος ήταν νέος στη μονάδα και όλοι ξέρουν τι απίστευτα βασανιστήρια-καψόνια συνηθίζεται να γίνεται από παλιούς και βαθμοφόρους! 
Μετά τις αυτοκτονίες σειρά έχουν τέτοια περιστατικά.Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος έχει επισημάνει ξανά και ξανά αυτήν την κατάσταση και τις ευθύνες που φέρουν οι αρμόδιοι αλλά και συνολικά η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την διαρκή πολεμική ετοιμότητα που θέτει τους νέους κρέας στα κανόνια των μεγάλων συμφερόντων.
Τα διάφορα παπαγαλάκια θέλουν να βγάλουν τον νέο αυτό με ψυχολογικά προβλήματα προκειμένου να καλύψουν τις ευθύνες που έχει η στρατιωτική ηγεσία τόσο για την ψυχοσωματική εξάντληση των φαντάρων στα καψόνια και τις ασκήσεις όσο για τα απαραίτητα μέτρα που θα έπρεπε να είχαν παρθεί από τις  υγειονομικές υπηρεσίες.
Καταλαβαίνουμε ότι τα περίφημα ψυχολογικά τεστ του ΓΕΣ μάλλον είναι πολυτέλεια αυτήν την περίοδο που η κυβέρνηση επιτάσσει έντονη πολεμική προετοιμασία.
Ότι οι ζωές των νέων ανθρώπων λίγο κοστίζουν μπροστά στα πολιτικά παιχνίδια. Δεν είναι λίγα τα "ατυχήματα" τον τελευταίο καιρό και όλως παραδόξως τόσο η στρατιωτική ηγεσία όσο και διάφοροι δημοσιογραφικοί κύκλοι έχουν το θράσος να αποδίδουν την ευθύνη στα ίδια τα θύματα και τις οικογένειές τους.


Στην 1η ΜΑΛ στην Κρήτη έγινε το επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά του προσωπικού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ εντός της μονάδας. Η αιτία που τον οδήγησε σ΄ αυτή την ενέργεια δεν έχει γίνει γνωστή. 
Ευτυχώς από τα πυρά δεν τραυματίστηκε κανείς. 
Ο αλεξιπτωτιστής συνελήφθη.

Να δούμε ωστόσο ότι και παλαιότερα είχαν βγει καταγγελίες από το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος για το τι γίνεται στις ΜΑΛ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Τηλ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου