Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Οι φασίστες των Λεσχών Εφέδρων εκπαιδεύονται και μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ

Οι Λέσχες Εφέδρων που γνωρίζουν την κάλυψη-συνεργασία του Στρατού και όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι Ειδικές Δυνάμεις στρατιωτικοποιημένων εθνικιστών και στην ουσία αποτελούν το αντίστοιχο του Φασιστικού Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας!
Φασίστες και επικίνδυνοι εθνικιστές που εκπαιδεύονται και δραστηριοποιούνται για την υλοποίηση των Δογμάτων του πολέμου και της καταστολής, που στρέφονται κατά των προσφύγων και της μειονότητας στη Θράκη, μπράβοι των εργοδοτών, των ενεργειακών εταιρειών (βλέπε ΤΑΡ), συνεργάτες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ προβάλλουν τα μιλιταριστικά σάιτ...
Ένοπλα φασισταριά που εκπαιδεύτηκαν πρόσφατα μαζί με την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία για δράση στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ με επιχειρησιακό αντικείμενο τη δημιουργία εκτεταμένης Ζώνης εντός των συνόρων της Μακεδονίας με πρόσχημα το μπλοκάρισμα των προσφυγικών ροών εξαιτίας της ενδεχόμενης εμφύλιας σύγκρουσης!
Αυτή είναι η Ειρήνη του Τσίπρα-Ζάεφ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και με τους Ένοπλους Φασίστες θα επιβληθεί! 
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον φασισμό, εθνικισμό, το ρατσισμό και το σεξισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 
Διαβάζουμε και βλέπουμε σε χαρακτηριστικές φωτογραφίες: 

ΠΕΝΕΦΥΟ: Ολοκλήρωση 6ου Βασικού Σχολείου Μαχητή

Τo διήμερο 14-15 Ιουλ 2018 διεξήχθη η δοκιμασία αποφοίτησης της 1ης εκπ/κής σειράς του 6ου ΒΣΧΜΧ της Πανελλήνιας Ένωσης Εφέδρων Υπαξ/κών & Οπλιτών (ΠΕΝΕΦΥΟ).

Η πρακτική και γραπτή εξέταση των υποψηφίων υπήρξε το επιστέγασμα της εκπαιδεύσεως στο πλαίσιο του Σχολείου που είχε αρχίσει από τον Σεπτέμβριο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου