Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Περί παραίτησης Τόσκα (Βίντεο)

Του Γ. Γ.

Παραείναι γλοιώδες και εμετικό το "λιβάνισμα" που κάνει στον πρώην υπουργό μπάτσων και καταστολής ένας δημοσιολόγος, που μάλιστα θέλει να μας παρουσιάζεται και αριστερός.

"Υπήρξε  και παραμένει αγωνιστής, άνθρωπος του καθήκοντος. Έκανε και κάνει πάντα αυτό που θεωρεί σωστό και δεν δίστασε ποτέ να αναλάβει τις ευθύνες του- πολλές φορές και τις ευθύνες πολλών άλλων. Αυτό έπραξε και σήμερα με την παραίτησή του", μας γράφει ο δημοσιογράφος της "Εφημερίδας των Συντακτών", Γιώργος Πετρόπουλος στην προσωπική του παρουσία στο facebook.

Αν με την την "αγιογραφία" που έκανε στον Νίκο Τόσκα, ο Γ. Πετρόπουλος, εννοεί ότι ο πρώην υπουργός προστασίας του συστήματος, ήταν "άψογος" και "τίμησε" την θέση του, με το να στέλνει την ένστολη υφιστάμενη αλητεία του, να καταστέλλει κινητοποιήσεις, να ξυλοκοπεί διαδηλωτές και να βάζει στο στόχαστρο του κάθε αυτοοργανωμένο εγχείρημα (επί εποχής του είχαμε τόσες "εκκενώσεις" κατειλημμένων κοινωνικών χώρων, όσων δεν υπήρξαν σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις), θα συμφωνήσουμε απόλυτα.



Από κει και πέρα για τον πρώην καραβανά –υποστράτηγος τεθωρακισμένων εν αποστρατεία, είναι, που από καθαρόαιμος ΠΑΣΟΚος, βρέθηκε στην κίνηση «Πράττω» του Κοτζιάς και από εκεί  στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξει σε υπουργικό πόστο- έχουμε γράψει τόσες φορές, οπότε είναι πλεονασμός να επαναλάβουμε απόψεις που έχουμε διατυπώσει.



 Οσο δε αφορά την παραίτησή του από το κυβερνητικό σχήμα, η εύστοχη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ τα λέει όλα: «Η παραίτηση του υπουργού της κυβέρνησης, που “τα έκανε όλα καλά”, στόχο έχει να εκτονώσει την αγανάκτηση του λαού, αλλά και να κρύψει τις πραγματικές αίτιες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αν. Αττική. Με αλλαγές προσώπων δεν επιλύονται τα προβλήματα από την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και την υποχρηματοδότηση της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης».



Με αυτή την ευκαιρία όμως, θυμηθήκαμε ότι τέτοια μέρα, ακριβώς πριν ένα χρόνο είχαμε παραθέσει ένα βιντεάκι με μια "συνέντευξη" που έπαιρνε ο "Τσολιάς" της "Ελληνοφρένειας", από τον Τόσκα. Απολαύστε το:

   
https://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου