Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Λευκίμη: τον Ακρωτηρίασαν και τον κατηγορούν για κακουργήματα!


Του Γ.Γ.
Αυτή η τακτική των ένστολων πραιτοριανών του συστήματος να στέλνουν κατηγορούμενους τα θύματα της μπατσάδικης κτηνωδίας τους, την παρακολουθούμε αρκετά χρόνια τώρα.
Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή με νεαρό κάτοικο της Λευκίμμης ο οποίος μαζί με κατοίκους της περιοχής διαμαρτυρόταν για την λειτουργία ΧΥΤΑ στον τόπο τους.
Ενα βεγγαλικό που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό, έδωσε το πρόσχημα για να εξαπολύσουν επίθεση οι δυνάμεις καταστολής ενάντια σε κατοίκους που πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ.

Αναφέρει η ιστοσελίδα iskra "Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν ότι μια από αυτές τις βομβίδες κρότου λάμψης έπεσε στο χέρι του δυστυχούς 32χρονου άνδρα, προκαλώντας στη συνέχεια τον τραυματισμό που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο και στον ακρωτηριασμό του καρπού του δεξιού χεριού του". 

Η ειδησεογραφία μας πληροφορεί, επίσης, ότι πέρα το ότι ακρωτηριάστηκε το δεξί του χέρι από τον αγκώνα, του νεαρού, ο ίδιος έχει προβλήματα ακοής, εκδορές στο θώρακα και θλαστικά τραύματα κεφαλής.

Και αντί για να γίνει έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες στους εγκληματίες μπάτσους, έχουμε μια εξέλιξη που κανονικά θα έπρεπε να θεωρείτε παράλογη, αλλά εδώ και χρόνια είναι συνηθισμένη.

Οι μπάτσοι έφτιαξαν μια δικογραφία στην οποία κατηγορούν το θύμα τους -και όχι μόνο- για "στάση, διατάραξη κοινή ειρήνης, εμπρησμό, εκρήξεις, και απειλή κατά της ζωής".
Και συμπληρώνει η σχετική είδηση: "Ο 32χρονος Λευκιμμιώτης συνελήφθη κατά το τυπικό, αλλά βεβαίως παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο. Ηπαραπομπή του στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή θα γίνει όταν το επιτρέψει η υγεία του. Η αστυνομία αναζητεί τα άλλα άτομα που εμπεριέχονται στη δικογραφία".

Εδώ πια τι να σχολιάσεις; Η φράση που είχε πει ο μακαρίτης Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους μπάτσους "Το κράτος είστε εσείς", παραμένει σε ισχύ διαχρονικά, άσχετα ποιος κυβερνητικός θίασος είναι στην εξουσία. https://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου