Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Το Υπουργείο Άμυνας γιατί ΑΝΕΧΕΤΑΙ τους Φασίστες Μισθοφόρους Στρατιώτες;


Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν 3 αστυνομικούς και στρατιωτικό να πρωταγωνιστούν σε επίθεση κατά δημοσιογράφου στη Μυτιλήνη, όπου αποκαλύπτεται ότι δρα «Ομάδα ακροδεξιών» http://diktiospartakos.blogspot.com.

Επιλέγουμε να θίξουμε το ζήτημα της παρουσίας και δράσης της Ναζιστικής Ακροδεξιάς στον Ελληνικό Στρατό.

Με το Υπουργείο Άμυνας να Ανέχεται και να συγκαλύπτει τη δράση τους.

Να θυμίσουμε ότι και σε αυτό το ζήτημα υπάρχει συνέχεια στη πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Κάπως έτσι λοιπόν από το Πόρισμα με τις Λευκές σελίδες του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του τότε ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο -που θα διερευνούσε την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις- φτάσαμε στις κοινές εκδηλώσεις των Υπουργών Καμμένου-Βίτσα με τους ΝΑΖΙ Κασιδιάρη και Παππά!
Όμως οι ΝΑΖΙ δρουν στον Ελληνικό Στρατό.
Την παρουσία τους δεν την καταγράφουμε μόνο μεταξύ των Αξιωματικών, αλλά και στους Μισθοφόρους Στρατιώτες, τους ΕΠ.ΟΠ.
Ο Ελληνικός Στρατός θα αποτελέσει μάλιστα τη βάση τους για να βγουν στις τοπικές κοινωνίες, για να τρομοκρατήσουν και να τραμπουκίσουν.
Ας δούμε επομένως τη δράση του ΕΠ.ΟΠ. Λάμπρου Γιαλαμά, μέσα από την καταγραφή της από συναγωνιστή στη Μυτιλήνη!



ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

Ο Λάμπρος Γιαλαμάς είναι ΕΠΟΠ με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και υπηρετούσε μέχρι πρότινος στον Τομέα Στρατού της Μόριας. 

Έβαλαν δηλαδή τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. 

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 μικρή ομάδα προσφύγων, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τα 15 άτομα, μη ικανοποιημένοι από τις υποσχέσεις που τους δόθηκαν την προηγούμενη μέρα προσπάθησαν να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους στην πλατεία Σαπφούς. Δεν είχαν μαζί τους ούτε σκηνές, ούτε τίποτα. Αυτό που επιθυμούσαν ήταν να βρεθούν στην πλατεία και να διαμαρτυρηθούν. Στην περιοχή βρισκόταν ήδη από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 
Εκεί οι πρόσφυγες βρέθηκαν αντιμέτωποι και με ένα τσούρμο «αγανακτισμένων» που έσπευσαν πολύ γρήγορα στο σημείο και από την πρώτη στιγμή κινήθηκαν βίαια εναντίον τους. Παρόλο που οι πρόσφυγες διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και δεν απάντησαν στη συνέχεια βρέθηκαν να χτυπιούνται τόσο από τις δυνάμεις καταστολής όσο και από το τσούρμο των «αγανακτισμένων» με αρκετούς πρόσφυγες να τραυματίζονται. 4 άτομα, 3 άνδρες και 1 γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η δράση αυτή του τσούρμου των τραμπούκων με ύβρεις, προπηλακισμούς και επιθέσεις ήταν καλά οργανωμένη από τα πριν και περιγράφεται ως δράση συμμορίας. 
Στη φωτογραφία με τον τίτλο ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 εικονίζεται αυτός να επιτίθεται λεκτικά σε περαστική γυναίκα που τους αποδοκιμάζει. Εφορμούσαν οργανωμένα και εξαφανίστηκαν όλοι μαζί, με τρόπο που θυμίζει τάγμα εφόδου. Μάλιστα ένας εξ αυτών μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο φαίνεται σαν να παίρνει οδηγίες καθώς μάρτυρες άκουσαν να ονοματίζει ανθρώπους και να ζητάει οδηγίες για το πώς θα τους συμπεριφερθεί.

Ο Γιαλαμάς εμφανίζεται πάλι στο πογκρόμ εναντίον των προσφύγων που έγινε την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Στην αρχή είναι ανάμεσα στους τραμπούκους που συγκεντρώθηκε μπροστά στους πρόσφυγες. Εμφανίζεται στο βίντεο με τον τίτλο ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018. Είναι εκείνος που φωνάζει. 
Αργότερα την ίδια μέρα και αφού έχει σκοτεινιάσει και έχουν ξεκινήσει οι δολοφονικές επιθέσεις με πέτρες, μάρμαρα, φωτοβολίδες κτλ εναντίον των προσφύγων εμφανίζεται στο βίντεο με τον τίτλο ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΜΑΡΜΑΡΑ και στην αντίστοιχη φωτό να κρατάει κομμάτια σπασμένο μάρμαρο που το έχουν σπάσει από τον περίβολο του αγάλματος της Σαπφούς που είναι στην Πλατεία. 
Είναι χαρακτηριστικό αν παρατηρήσεις ότι στο πρώτο βίντεο υπό το φως της ημέρας που είναι το απόγευμα της Κυριακής φορά άλλα ρούχα και μετά αργά το βράδυ ο Γιαλαμάς έχει αλλάξει ρούχα και φοράει ένα μαύρο πουκάμισο. Προφανώς το έκανε για να μην τον αναγνωρίσουν όσοι τον είδα το απόγευμα. 
Επίσης οι περισσότεροι από αυτούς που ήταν νωρίς και μετά συνέχισαν τα επεισόδια έχουν αλλάξει ρούχα.

Εμείς να ρωτήσουμε:
Τα γνωρίζει όλα αυτά το Υπουργείο Άμυνας;
Και αν τα γνωρίζει τι κάνει;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου