Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία: έκαναν τους φαντάρους Μπάτσους στα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Μεταναστών;

Ρωτάμε υπεύθυνα τους Υπουργούς Καμμένο-Ρήγα να μας πουν τι δουλειά έχουν οι συνάδελφοι φαντάροι να Υπηρετούν ως Φρουροί των προσφύγων-μεταναστών στα Στρατόπεδα Συγκέντρωση.
Μπορεί να μας απαντήσει ο ΑΓΕΣ Στεφανής που προβλέπεται οι Στρατιώτες να εκτελούν υπηρεσίες σαν να συμμετείχαν σε Σώματα Αστυνόμευσης και Καταστολής;
Αυτά είναι τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής που επεξεργάζονται τα Συνέδρια των Ενόπλων Δυνάμεων;
Γιατί οι φαντάροι μας καταγγέλλουν ότι έχουν επιφορτιστεί με 12ωρες υπηρεσίες στα HOT SPOT, ελέγχοντας την καθημερινότητα τους, όπου αν χρειαστεί θα εμπλακούν σε συγκρούσεις μεταξύ τους και για την Καταστολή των όποιων κινητοποιήσεων τους...  
Την ίδια δουλειά κάνουν και τα στελέχη που στέλνονται στα HOT SPOT, βεβαίως στο πιο χαλαρό.
Όπως μας λένε χαρακτηριστικά οι φαντάροι:
"στρατιωτικοί κάθονται κι αυτοί επίσης 12 ώρες.
Μόνο που για τα στελέχη θεωρείτε υπηρεσία και απολαμβάνουν Απαλλαγή την άλλη μέρα.
Εμείς με την επιστροφή στο στρατόπεδο θα κάνουμε κανονικά υπηρεσία.
Οπότε μένεις άυπνος ταλαιπωρημένος και με τα βίας προλαβαίνεις να πας τουαλέτα.

Θυμίζουμε:

Ο Στρατός σε ρόλο SECURITY στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των Προσφύγων

Το πιο κτηνώδες κράτος, η πιο κτηνώδης κυβέρνηση απέναντι στους Πρόσφυγες-Μετανάστες δεν είναι η Ακροδεξιά κυβέρνηση της Αυστρίας ή της Ουγγαρίας, αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η Έκθεση για την Κακοποίηση προσφύγων από τις αρχές και βίαιες επαναπροωθήσεις στον Έβρο έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όπου συστηματικά αποκαλύπτουμε το πραγματικό ρόλο του Ελληνικού Στρατού. Η προπαγανδιστική εκστρατεία του Υπουργείου Άμυνας δεν μπορεί να κρύψει ότι ο Στρατός -με την ΔΩΡΕΑΝ εργασία των Δούλων Φαντάρων- κατασκεύασε τα ελεεινά Στρατόπεδα Συγκέντρωση και στην συνέχεια τους Φυλάκισε, αναλαμβάνοντας ο ίδιος Αστυνομικά καθήκοντα!

Υπερβολές;

Ακραίες διαπιστώσεις;

Λάθος.

Πρόκειται για τις αποκαλύψεις και της Ακροδεξιάς Ένωσης των Στρατιωτικών στην Ήπειρο, όπου για να καμουφλάρουν τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία τους "υποχρεώνονται" να παραδεχτούν ότι τα δύο (2) τελευταία χρόνια ο Στρατός και στην Ήπειρο έχει αναλάβει καθήκοντα ΦΥΛΑΞΗΣ, αντικαθιστώντας τις Αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάζουμε:

"Δυστυχώς συνεχίζεται εως και σήμερα η εκτέλεση υπηρεσιών από τους Στρατιωτικούς παρότι έχει περάσει μεγάλο διάστημα και δεν υπάρχει πλέον το ζήτημα της άμεσης επέμβασης των ΕΔ λόγω της κατάστασης στο μεταναστευτικό-προσφυγικό όπως δύο (2) έτη πριν.
Οι υπηρεσίες αυτές γίνονται στις δομές κέντρων φιλοξενίας μεταναστών –προσφύγων στην Ήπειρο στα οποία διανυκτερεύει προσωπικό μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω του ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα απεμπλέξει το προσωπικό της που εκτελούσε υπηρεσίες". https://kranosgr.blogspot.com
Την παραδοχή αυτή δεν κάνει μόνο η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Έχει προηγηθεί το ίδιο το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Θυμίζουμε:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού παραδέχεται επίσημα ότι ο Στρατός εκτελεί Αστυνομικά καθήκοντα

Είναι ο πόλεμος κατά των προσφύγων της κυβερνήσης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής που προβλέπουν την Κατασταλτική Δράση του Στρατού ενάντια στις "ασύμμετρες απειλές": κοινωνικά κινήματα, μετανάστες, μειονότητες κλπ.
Οι λεγόμενες Δομές Φιλοξενίας, τα HOT SPOT, είναι Στρατόπεδα Συγκέντρωσης τις οποίες μάλιστα, όχι μόνο δημιούργησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τη δουλική εργασία των φαντάρων, αλλά τις Φρουρούν.
Και με επίσημη, δημόσια παραδοχή του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ ο Ελληνικός Στρατός παίζει τον ρόλο της Αστυνομίας, μοιράζεται μαζί της την Καταστολή και Φύλαξη των προσφύγων.
Οπλισμένοι στρατιώτες και μόνιμοι αναλαμβάνουν αυτό τον ρόλο.
Είναι κάτι που επίσης ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ και ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το οποίο και πάλι απέκρυψαν οι δημοσιογράφοι.
Είναι κάτι που βεβαίως ανακάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών το 2018 (!), στην οποία διαβάζουμε https://www.efsyn.gr:  
"Όπως έγινε γνωστό τότε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ, συνταγματάρχη Νικόλαο Φανιό, οι δομές φιλοξενίας προσφύγων φυλάσσονται ενίοτε από τον στρατό, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν, και αυτό προφανώς αναδεικνύει και τον ανθρωπιστικό ρόλο του στρατού, του οποίου το στρατιωτικό προσωπικό προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυτοθυσία, όπως σε φωτιές, σε πλημμύρες, φυσικές καταστροφές..." 
Εμείς Καλούμε Φαντάρους και Μόνιμο προσωπικό να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στον πόλεμο κατά των προσφύγων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου