Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

3/29 Κέντρο Ευζώνων Μεσολόγγι: Σε ποιο Στρατό σε Διατάζουν να Πολεμήσεις; Στον Στρατό των Τρομοκρατών και Χαφιέδων Αξιωματικών;

Η Καταγγελία που μας έρχεται από το Μεσολόγγι,  το 3/29 Κέντρο Ευζώνων, είναι πολύ συγκεκριμένη και αποκαλύπτει την πραγματική λειτουργία του Γραφείου Παραπόνων του ΓΕΣ.
Ένα γραφείο που σύμφωνα με την καταγγελία των συναδέλφων λειτουργεί με όρους Ιεροεξεταστή, που όχι μόνο δεν δίνει καμιά λύση στα εκρηκτικά προβλήματα των φαντάρων, αλλά τους χαφιεδίζει, παρέχοντας τη δυνατότητα στις διοικήσεις των μονάδων να τους Εκδικείται!
Το 3/29 Κέντρο Ευζώνων στο Μεσολόγγι πρέπει να κλείσει.
Είναι ένα αρχαίο, άχρηστο στρατόπεδο που δεν παίζει κανένα ρόλο.
Το μόνο που κάνει είναι να βολεύει τα τοπικά βύσματα -στρατιώτες και αξιωματικούς- και να εξυπηρετεί τις πελατειακές σχέσεις του Υπουργείου Άμυνας που κυνηγά ψήφους υποσχόμενο σε επιχειρηματίες-δημάρχους-βουλευτές-παπάδες ότι δεν θα κλείσει το Στρατόπεδο!
Πρόσφατα οι συνάδελφοι φαντάροι απευθύνθηκαν στο Γραφείο Παραπόνων του ΓΕΣ για να βρουν λύσεις στα ακραία προβλήματα που αντιμετωπίζουν:
ατελείωτες υπηρεσίες, 
κομμένες έξοδοι-άδειες, 
άθλιες συνθήκες υγιεινής,
άθλιο φαγητό, συχνά γεμάτο με σκουλήκια
ενώ η διοίκηση πουλά συστηματικά σουβλάκια για να κερδοσκοπεί εις βάρος των στρατευμένων με την πλήρη κάλυψη του ΓΕΣ.
Το Γραφείο Παραπόνων στο Πεντάγωνο κατέγραψε τα παράπονα τους και υποσχέθηκε Λύσεις, επιχειρώντας πρωτίστως να τους καθησυχάσει, δικαιολογώντας τη διοίκηση της μονάδας.
Κυρίως αυτό που έκαναν είναι να καταγράψουν τα Ονόματα των φαντάρων.
Το "Γιατί" το κατάλαβαν οι συνάδελφοι τις επόμενες μέρες, όταν οι Αξιωματικοί τους επιτέθηκαν με Κραυγές, επιχειρώντας να τους Τρομοκρατήσουν και Υποτάξουν.
Μάλιστα, πολλοί από αυτούς που πρωτοστάτησαν στο να γίνουν οι καταγγελίες στο ΓΕΣ -ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ- στοχοποιήθηκαν.
Η Διοίκηση της μονάδας κινήθηκε εναντίον τους ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ.
Με κάθε ευκαιρία τους τιμωρούσαν, τους έχωναν και τους Απειλούσαν ότι η "ζωή τους θα γίνει κόλαση"!

Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το ΓΕΣ να πάρει θέση.
Να δηλώσει δημόσια ποιος ο πραγματικός ρόλος του Γραφείου Παραπόνων του Πενταγώνου.
Να κλείσει ΑΜΕΣΑ αυτούς τους Ιεροεξεταστές.
Δεν είναι δυνατόν να υπόσχονται στους φαντάρους εχεμύθεια, αλλά να μας καρφώνουν στις διοικήσεις των μονάδων και να μας εκδικούνται γιατί διεκδικήσαμε τα δικαιώματα μας.

Αυτό όμως είναι και το Σημαντικότερο συμπέρασμα των φαντάρων.
Μόνο βγαίνοντας μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι σε όλη την Ιεραρχία, μόνο γράφοντας επιστολές καταγγελίας, μόνο Παλεύοντας μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούμε να Διεκδικήσουμε και να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Πολίτη με Στολή.

Και η πρόσφατη εμπειρία από τις άμεσες βελτιώσεις στο Μεσολόγγι μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το αποδεικνύει.
  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου