Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Θέλουμε μετανάστες στα σχολεία, πρόσφυγες ελεύθερους και ρατσιστές στο διάολο.


Γράφει ο mitsos175
Μ' όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, λέει η ρήση. Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, πως αν σου τύχει φασίστας δάσκαλος, καλύτερα να κάνει κοπάνα όλη η τάξη. Περισσότερα θα μάθει. 
Τώρα θα σου μιλήσω για το συνδικαλισμό των καθηγητών. Υπάρχει μια ομάδα που λέγεται ΔΑΚΕ. Όχι δάκος, αυτός κάνει λιγότερη ζημιά. Η ΔΑΚΕ είναι κατ' αρχήν συντομογραφία ανεκδότου“Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων” (Εκπαιδευτικών στην προκειμένη περίπτωση)!
Βρε μας δουλεύετε; Ποια δημοκρατική; Ποια ανεξάρτητη; “Συνδικαλιστική οργάνωση, προσκείμενηκυρίως προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το “κυρίως” σημαίνει, πως εκτός από τη συμμορίατης ΝΔ, υπάρχει μέσα όλη η δεξιά και ακροδεξιά μαφία. Η οποία φυσικά δεν εκπροσωπεί κανένα εργαζόμενο, παρά μόνο τον εκάστοτε αρχηγό της ΝΔ και τα συμφέροντα που υπάρχουν πίσω του.

Η ομάδα αυτή είναι τα κομματόσκυλα της δεξιάς, τα οποία υπερασπίζονται την άγρια λεηλασία. Τις περικοπές στην Παιδεία, τις απολύσεις, τις μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, κα.
Όλα τα αντεργατικά μέτρα, όλα τα στραβά και ανάποδα της Παιδείας πέρασαν με την στήριξη, ή στην καλύτερη περίπτωση με την ανοχή, αυτής της παράταξης.

Η ΔΑΚΕ δεν εκπροσωπεί παρά ελάχιστους εκπαιδευτικούς (;).
Βέβαια κάπου είναι πλειοψηφία. Το πως είναι μεγάλη ιστορία. Άλλωστε ψηφίζουν ελάχιστοι, οπότε βγαίνουν οι ίδιοι, άλλοτε υπάρχει το ρουσφετάκι που είπαμε, κάμποσες φορές κάποιοι τρώνε πολύ κουτόχορτο, άλλες πάλι γίνεται και μαγείρεμα.

Η ανακοίνωση λοιπόν περί "λαθρομεταναστών" αφορά μόνο τη ΔΑΚΕ. Δεν αφορά κανέναν σοβαρό εκπαιδευτικό.
Σωστά ειπώθηκε πως δεν φταίνε οι πρόσφυγες, αν δεν προσλαμβάνονται αναπληρωτές, αν κόβονται απαραίτητα κονδύλια, πως φταίνε οι πολιτικοί για τα χάλια των σχολείων και του εκπαιδευτικού συστήματος γενικότερα. Αλλά η ΔΑΚΕ σκοτίστηκε!

Δεν αρκούν όμως μόνο οι διαπιστώσεις. Το θέμα είναι να υπάρξει μια αποφασιστική κινητοποίηση κατά του φασισμού, ώστε τα ασπόνδυλα φασιστοειδή να αρχίσουν τα “συγνώμη - παρεξήγηση” και να χωθούν ξανά στις τρύπες τους.

Κάποιοι επίσης ετοιμάζονται να διώξουν πρόσφυγες κι αριστερούς αγωνιστές, τώρα που περιμένουν να κυβερνήσει ο Κούλης. Σ' αυτούς λέμε πως πρώτον θα μείνουν με την όρεξη.
Ο Κούλης δεν πρόκειται να βγει, γιατί είναι ανθρωποφάγος.
Δεύτερο, ανεξάρτητα τι θα γίνει, όποιος απλώσει κουλό σε μετανάστη ή σύντροφο, θα του το κόψουμε από τη ρίζα.
Δεν θα περάσει ο φασισμός ειδικά σε μια χώρα που έχει τραβήξει τόσα από τους φασίστες. Θέλουμε μετανάστες στα σχολεία, πρόσφυγες ελεύθερους και ρατσιστές στο διάολο. 

Συναδελφικά mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου