Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

79 ΤΥΜΕΘ-649 ΤΕ: Δεν βρωμάει το Στρατόπεδο μόνο από τις φασιστικές αντιλήψεις...

Σε νεώτερη Επιστολή καταγγελίας από τους συναδέλφους φαντάρους αποδεικνύεται η αισχρή, βρωμερή και άθλια πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού.
Από τη μια μεριά ο Διοικητής της μονάδας στην Σάμο μπορεί να Ανέχεται τους φασίστες με την εμετική εθνικιστική τους προπαγάνδα, που επίσης δεν παραλείπουν να τρομοκρατούν τους φαντάρους...
Αλλά από την άλλη μεριά οι ευθύνες του Διοικητή είναι τεράστιες για τις συνθήκες υγιεινής που όχι μόνο προκαλούν Ντροπή, αλλά πραγματικά αυτές έπρεπε να τρομοκρατούν με τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την Υγεία και την Ζωή του προσωπικού.
Ας θαυμάσει λοιπόν ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο ΑΓΕΣ Στεφανής τα Κέντρα Εκπαίδευσης που εξυπηρετούν το νέο σύστημα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων:
1. Ντουζιέρες με βοθρολύματα
2. μαγειρεία γεμάτα λιμνάζοντα, στάσιμα νερά με την μπόχα να μην αντέχεται με τίποτε
3. ποντίκια κυκλοφορούν στα ιατρεία που είναι γεμάτα στα ποντικοκούραδα

Αλήθεια, τι θα κάνει το ΓΕΣ;
Αυτή τη Μέριμνα για τους φαντάρους υποσχέθηκε ο ΑΓΕΣ Στεφανής;
Θυμίζουμε την πρόσφατη Επιστολή Καταγγελίας των νεοσύλλεκτων συναδέλφων:

79 TYΜΕΘ Σάμος: Φασίστες Δόκιμοι Τρομοκρατούν φαντάρους και τους διατάζουν να τραγουδήσουν εθνικιστικά τραγούδια

Οι ΝΑΖΙ έχουν σηκώσει κεφάλι μέσα στον Στρατό καθώς απολαμβάνουν Ανοχής από τους Διοικητές.
Αλλιώς φοβούνται, κρύβονται, δεν τολμούν να χύσουν το εθνικιστικό τους δηλητήριο.
Χαρακτηριστικά τα όσα μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι στρατιώτες για δύο ακραίους Δόκιμους που συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ και έφτασαν στο σημείο να Απειλήσουν φαντάρους.
Κατά τη διάρκεια πορειών Διατάζουν τους φαντάρους να φωνάζουν Παράνομα σύμφωνα με τις  διαταγές εθνικιστικά τραγούδια και συνθήματα Αλυτρωτισμού:
Για τους φασίστες Δόκιμους 'η Κύπρος είναι ΜΟΝΟ Ελληνική είναι και ο Πόντος είναι και αυτός Ελληνικός"!
Είναι μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη καθώς αποκαλύπτεται ότι η Ναζιστική Δολοφονική συμμορία εκτιμά ότι η διάδοση του εθνικισμού προσφέρεται για βρώμικα πολιτικά παιχνίδια, διαδίδοντας πλέον τις σιχαμένες αντιλήψεις όχι μόνο στα σχολεία αλλά και μέσα στον Στρατό.
Δόκιμος του Μηχανικού μάλιστα επιτέθηκε σε φαντάρο που Διαμαρτυρήθηκε για τα Παράνομα Εθνικιστικά συνθήματα και τον Απείλησε μπροστά σε όλους τους συναδέλφους ότι «θα τον τσακίσει»!
Την ίδια άθλια τακτική ακολουθεί και άλλος Δόκιμος…
Μάλιστα, τα Παράνομα αυτά συνθήματα και άσματα φωνάζονται μπροστά σε Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς του Στρατοπέδου (σήμερα τα φώναζαν και τους άκουγαν στα μαγειρεία), αλλά κανείς δεν κάνει τίποτε.
Αλήθεια, γιατί ο Διοικητής του 79 ΤΥΠΕΘ δεν παρεμβαίνει; Γιατί δεν αντιμετωπίζει τα άθλια συνθήματα; Γιατί η Ιεραρχία δείχνει Ανοχή στον Εθνικισμό και το Φασισμό;
Εμείς Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ να παρέμβουν Άμεσα.  
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου