Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019: Οι φασίστες εκπαιδεύονται με την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Στρατού


Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την συμμετοχή των Φασιστικών Λεσχών Εφέδρων στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης την 28η Οκτωβρίου και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο Δήμο της Αργυρούπολης από την αντίστοιχη παρουσία Λέσχης Εφέδρων στη μαθητική παρέλαση...
Εξαγγέλθηκε η διεξαγωγή της άσκησης των ένοπλων φασιστικών και ακραίων εθνικιστών
ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019 που θα διεξαχθεί για 12η συνεχή χρονιά από τις 3 έως 5 Μαΐου 2019.
Από την εξιστόρηση μας που αφορά την περσινή άσκηση αποκαλύπτουμε ότι πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη εκστρατεία στρατικοποίησης του λαού μας, με εμπλοκή των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων στο σύνολο της εφαρμογής της επιθετικής αστικής πολιτικής.
Οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
Εντάσσονται στην επιβολή των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής σε επίπεδο Ελληνικού Στρατού-ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση Ασύμμετρων Απειλών: κοινωνικά κινήματα, μειονότητες, πρόσφυγες-μετανάστες! 

Υπάρχει ανάγκη σύγκρουσης του Αντιπολεμικού κινήματος με όλο το πλέγμα της ευρύτερης στρατιωτικοποίησης που περικυκλώνει τον κόσμο της εργασίας.

Ένα Αντιπολεμικό κίνημα με σαφή αντικυβερνητικά, αντιφασιστικά, αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά πρέπει να σταθεί απέναντι στον Ελληνικό Στρατό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, όλους αυτούς που συν-εκπαιδεύονται για να καταστείλλουν τις ασύμμετρες απειλές: κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες-μετανάστες, μειονότητες...

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2018:Την τρομοκράτηση της Μειονότητας στη Θράκη αναλαμβάνουν οι Φασίστες Μιλιταριστές του Υπουργείου Άμυνας
Διαβάζουμε:
για ακόμη μια φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της διαγωνιστική άσκησης <<ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ>> που θα διεξαχθεί για 11η συνεχή χρονιά από τις 27 έως 29 Απριλίου 2018 στην Θράκη.
Καλούμε τους αγωνιστές και τις οργανώνεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας να σταθούν απέναντι στους φασίστες και την πολεμοκαπηλεία, στον εθνικισμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης της μειονότητας της Θράκης.
Απαιτώντας την ΑΚΥΡΩΣΗ της Άσκησης Μακεδονομάχος.
Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  είναι τεράστιες.
Αυτοί συγκροτούν το βαθύ κράτος...
Αυτοί χειρίζονται τις στρατιωτικοποιημένες ομάδες των φασιστών και των πάσης φύσεως ακροδεξιών που εφαρμόζουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
Όργανα του ελληνικού κράτους αλλά και του ΝΑΤΟ, το μακρύ χέρι του Αμερικανού πρέσβη που εφαρμόζει στη Θράκη την ίδια χυδαία πολιτική και με παρόμοια Τάγματα Στρατιωτικοποιημένων Φασιστών όπως έπραξε και στην Ουκρανία:
Για να διαφυλάξει των αγωγό TAP, τα ενεργειακά σχέδια των Αμερικανών που έχουν ως ενεργειακή πύλη το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης...  
Το τι κάνουν όλοι αυτοί οι φανατικοί εθνικιστές το διαπιστώσαμε πρόσφατα, όπως επίσης και ποιος κινεί τις μαριονέτες του φασισμού στο πλαίσιο της ¨εθνικής ενότητας":
Κρατικά όργανα εσωτερικής-εξωτερικής πολιτικής οι Ακροδεξιοί (Λέσχες Εφέδρων) στον Στρατό!
Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έχει καταγγείλει επανειλημμένα τη δράση των εθνικιστικών-φασιστικών Λεσχών Εφέδρων και το ρόλο στην εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής εναντίον του εσωτερικού εχθρού που τους ανάθεσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τώρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Ο Αντιστράτηγος Κωσταράκος που στήριξε τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πανηγυρίζει για το Έτος Εφεδρείας του Καμμένου! http://diktiospartakos.blogspot.gr

Ένα ακόμη επεισόδιο της επικίνδυνης δράσης τους ζήσαμε πρόσφατα στη Θράκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν. 

Ένα επεισόδιο που προβάλλει η γνωστή και ως "Χοντρή Κυρία" των μιλιταριστικών σαιτ, η οποία ολοένα διαπλέκεται με την Ακροδεξιά!

Διαβάζουμε λοιπόν:

"Όχι στην επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη", λένε σύλλογοι και φορείς της περιοχής, ανάμεσά τους και λέσχες ειδικών δυνάμεων, εφέδρων και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης
Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Ροδόπης
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων ν. Έβρου
Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ξάνθης
Παράρτημα ΕΑΑΣ ν. Ξάνθης
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
Την απάντηση μας δίνει ο Μουσταφά Τσολάκ, οργανωμένος αριστερός και αμετανόητος αντιεθνικιστής παραχωρώντας συνέντευξη στο www.lifo.gr.
Μας λέει λοιπόν:
— Κάποια τρικάκια στα τουρκικά που κυκλοφόρησαν προειδοποιώντας τους μειονοτικούς ότι ο Ερντογάν θα φύγει ενώ αυτοί θα μείνουν ήταν πράγματι λες προβοκάτσια; Τι άλλες εθνικιστικές προκλήσεις υπήρξαν; 
Ναι, ήταν προβοκάτσια για να τρομοκρατήσουν τους μειονοτικούς. Πέρα απ' τα τρικάκια, «ζωγράφισαν» σταυρούς σε σπίτια «εκλεγμένων» μουφτήδων και κάποιων πολιτικών. Επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε μια «παρωδία» διαδήλωσης στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής από 150 άτομα-στελέχη της γνωστής ναζιστικής συμμορίας, κάτι «πατριώτες» με καταγωγή από άλλες «πατρίδες» –οι οποίοι δεν ήξεραν καν να μιλάνε τα ελληνικά– και κάτι καλοπληρωμένους «υπερ-πατριώτες» που είναι γνωστοί για τις δημοκρατικές απόψεις τους όπως «να ρίχνουμε φόλα στα αδέσποτα» κ.λπ.
— Έχεις αναφερθεί αν δεν λαθεύω σε «παιχνίδια» Ελλήνων και Τούρκων στην περιοχή ερήμην της ίδιας της μειονότητας και των Θρακιωτών γενικότερα. Πώς το εννοείς; Από χαφιέδες καλοπληρωμένους έχουμε μπόλικους εδώ, Έλληνες και Τούρκους. Οι μεν υποδύονται τους σωτήρες της μειονότητας, οι δε τους δήθεν «φρουρούς» της Θράκης, δημιουργώντας εντάσεις στη περιοχή. Όμως οι άνθρωποι εδώ έχουμε μάθει να ζούμε μαζί ειρηνικά και το κοινό μας πρόβλημα είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση και οι πολιτικές που οδηγούν σ' αυτά. Οι χαφιέδες κι από τις δύο πλευρές επιχειρούν να μας αποπροσανατολίσουν σπέρνοντας μίσος και εθνικισμό. Θέλουνε να μας διασπάσουν και να μας βάλουν να συγκρουστούμε μεταξύ μας, όμως δε θα τους κάνουμε το χατίρι! 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ
(το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015, νομίζετε ότι έχει χάσει την επικαιρότητα του;)
Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις μας όχι μόνο αποκαλύπτει την φιλοπόλεμη-τρομοκρατική δράση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, αλλά επίσης κάλεσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων να πάρουν θέση και να υλοποιήσουν το αίτημα της άμεσης διάλυσης τους.
Οι Λέσχες Εφέδρων αποτελούν μιλιταριστικές γιάφκες ακραίων ναζί και φασιστών που με πρόσχημα την «άμυνα της χώρας» εντάσσονται στους σχεδιασμούς υλοποίησης των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας και στρέφονται κατά των εχθρών του αστικού κατεστημένου. Τα σενάρια των ασκήσεων αυτών των Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών –αντιμετώπιση ανταρτοπόλεμου σε ύπαιθρο και ανταρτικό πόλης, δίωξη μεταναστών, «τρομοκρατίας», η συμμετοχής τους σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές και νατοϊκές ασκήσεις-αποκαλύπτουν το ποιοι θεωρούνται ως «ασύμμετρες απειλές».
Ουσιαστικά, στην σύγχρονη εποχή των πολέμων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των αναμετρήσεων μέσω αντιπροσώπων –όπως κάνουν οι ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσία με τους ιδιωτικούς στρατούς, τους ακραίους μουσουλμάνους και τους ΝΑΖΙ, οι Λέσχες Εφέδρων αποτελούν το αντίστοιχο των Ουκρανικών Ναζιστικών Πολιτοφυλακών. Είναι πλέον καταγεγραμμένο ότι ο ειρηνικός πολίτης συχνά αρνείται να συμμετάσχει στα φιλοπόλεμα σχέδια του αστικού του κατεστημένου και για αυτό απαιτείται η δράση των φανατισμένων μισθοφόρων, που διαπράττουν τα πλέον στυγερά εγκλήματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι η μειονότητα της Θράκης στήριξε τις ελπίδες της για μια ειρηνική συμβίωση στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα συνεχίζονται κανονικά και συστηματικά οι άθλιοι εκκλησιασμοί στη Θράκη από τους ίδιους τους κρατικούς μηχανισμούς –στρατό, αστυνομία, ενώσεις αποστράτων- και την εκκλησία, ενώ οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πραγματοποιούν την Πανελλαδική τους Άσκηση «Μακεδονομάχος κάθε χρονιά εκεί, με στόχο την τρομοκράτηση της μειονότητας. 
Η ύπαρξη επομένως αυτών των φασιστικών Πολιτοφυλακών (ψηφίστηκαν το 1996 από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ με τον ΣΥΝ τότε να διαμαρτύρεται) αποτελεί στρατηγική επιλογή του ελληνικού κράτους. Για αυτό και γνώρισαν την στήριξη όλων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, διαφημίστηκαν και στηρίχθηκαν από την Χρυσή Αυγή και το σύνολο των μιλιταριστικών-εθνικιστικών-καθεστωτικών μέσων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαφανίζει το όποιο φιλειρηνικό της πρόγραμμα και διεκδικεί αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής αστικής τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο, εντάσσοντας οργανικά σε αυτούς τους επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τις Λέσχες Εφέδρων. 
Για αυτό λοιπόν και στις φετινές παρελάσεις οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πήραν κανονικά μέρος.
Για αυτό, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στην τελετή λήξης της διαγωνιστικής άσκησης εφέδρων με την επωνυμία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015», που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ» στη Σταυρούπολη του ν. Ξάνθης.
Απόδειξη της κυβερνητικής-κρατικής στήριξης στις φασιστικές Πολιτοφυλακές, όπως γράφουν τα ίδια τα μιλιταριστικά μέσα, είναι το εξής:
«Πρόκειται για κορυφαία στιγμή της εφεδρείας αφού για πρώτη φορά στα ελληνικά στρατιωτικά χρονικά αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων τιμά με την παρουσία του πανελλήνια άσκηση εφέδρων όλων των Όπλων και Σωμάτων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.Στην άσκηση συμμετείχαν ομάδες των 8 ανδρών που αποτελούσαν τις τυπικές ομάδες μάχης του πεζικού εκτελώντας ανάλογης φύσης εκπαιδευτικά αντικείμενα. Η άσκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά, διεξήχθη από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν».
Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι σε λίγους μήνες ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε., γεγονός που σημαίνει ότι η εμπειρία των φασιστικών-εθνικιστικών Πολιτοφυλακών από Ουκρανία-Ελλάδα είναι πολύτιμη για τους σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής πολιτικής Άμυνας-Ασφάλειας!
Εμείς απαιτούμε τη διάλυση των φασιστικών πολιτοφυλακών-Λεσχών Εφέδρων.
Να καταργηθούν τα δολοφονικά δόγματα άμυνας-ασφάλειας.
Να διαλυθεί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ και το ΝΑΤΟ.
Να γκρεμίσουμε την Ευρώπη Φρούριο. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε πρόσφυγες-μετανάστες.
Είναι ζητήματα που πρέπει να θέσει άμεσα το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα, αμφισβητώντας την καλλιέργεια του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, μπλοκάροντας με τους αγώνες του την καταστολή των κοινωνικών κινημάτων από τον Στρατό-Πολιτοφυλακές, τα φιλοπόλεμα σχέδια τους. 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου