Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Σημαντική συμμετοχή Φαντάρων στη Μαζική πορεία του Πολυτεχνείου

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή φαντάρων στην πορεία του Πολυτεχνείου.
Ήταν όχι μόνο μια αποφασιστική καταδίκη των Πραξικοπηματιών και έκφραση τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και του Αντιδικτατορικού αγώνα...
Αλλά και μια καταδίκη της πολεμοκάπηλης κυβερνητικής πολιτικής και της συνεργασλιας τους με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ...
Μια απάντηση στους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής που επιτίθενται στους φαντάρους και μαζί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αστική αντιπολίτευση, ΜΜΕ, επιχειρηματίες συγκροτούν τα εθνικά μέτωπα!  

Στο αγωνιστικό τους μήνυμα τονίζουν:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ   
Μπλοκάρουμε την πολεμική μηχανή και βάζουμε φρένο στα σχέδια του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Αρνούμαστε την μετάθεση εκτός συνόρων, ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΟΥΤΕ της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ούτε στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού συμμετέχοντας σε ιμπεριαλιστικές αποστολές. 
Δεν συμμετέχουμε στις ασκήσεις τους (π.χ. ΗΝΙΟΧΟΣ), δεν συμμετέχουμε-δεν συναινούμε στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!
Φαντάροι και μόνιμο προσωπικό Αρνούμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας: δεν φορτώνουμε αεροσκάφη, δεν ανεβαίνουμε στα πλοία, δεν είμαστε Αναλώσιμοι του Ελληνοτουρκικού Ανταγωνισμού. 

Αντιμαχόμαστε τον κατασταλτικό ρόλο του στρατού απέναντι στο λαό, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Δεν παριστάνουμε τους τζάμπα εργάτες για το κράτος. Δεν δεχόμαστε κανένα καψόνι-καμιά προσβολή. Παλεύουμε για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό.

Παλεύουμε ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, διεκδικούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Απαιτούμε τον Ελεύθερο Συνδικαλισμό των Φαντάρων. Κάνουμε πράξη την καθημερινή Συνδικαλιστική Πάλη: Συγκροτούμε Επιτροπές Φαντάρων, βγαίνουμε Παραπονούμενοι, στέλνουμε επιστολές με καταγγελίες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos@hotmail.com diktiospartakos.blogspot.com

Play Video
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου