Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία: Άσκηση διαχείρισης κρίσεων EU HEX-ML 18 (PACE): οι Δούλοι φαντάροι τα θύματα Ελληνικού Στρατού και ΝΑΤΟ

Πρόσφατα και στο πλαίσιο των ευρύτερων καθηκόντων που αναλαμβάνει ο Ελληνικό Στρατός στο πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, δηλαδή ως ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ των λαών από τα Βαλκάνια έως Αφρική και Μέση Ανατολή, πραγματοποιήθηκε η Άσκηση  διαχείρισης κρίσεων EU HEX-ML 18 (PACE).
Φαντάροι Δούλοι αποκαλύπτουν το μέγεθος της εκμετάλλευσης τους από την Επίδειξη των κατασταλτικών δυνατοτήτων και μεθόδων της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τα βάσανα των συναδέλφων της Σειράς Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν από τα ΣΠΕΝ. 
Το τρέξιμο μεγάλο καθώς η ένταση της πολεμικής προετοιμασίας είναι προφανής, αλλά οι φαντάροι δεν είχαν απαλλαγή υπηρεσιών όπως προβλέπεται για όσους είναι σε εκπαίδευση ΣΠΕΝ. 
Αντίθετα, ήταν υποχρεωμένοι να τρέχουν στα ΣΠΕΝ από το πρωί έως τις 17.00 μ.μ. και μετά να δίνουν Υπηρεσίες!  
Τι σήμαινε όμως η Άσκηση EU HEX-Multilayer 2018 (PACE) για τους φαντάρους;
Αφού μεταφέρθηκαν στην Αργυρούπολη, διατάχθηκαν να στήσουν την Άσκηση:
άοπλοι φαντάροι και παιδιά με προβλήματα υγείας υποχρεώθηκαν να στήσουν τις τεράστιες σκηνές, να φτιάξουν-συντηρήσουν τους απαραίτητους δρόμους, να απλώσουν τα συρματοπλέγματα κλπ.
Ουσιαστικά να συντηρήσουν ολόκληρο το χωριό που έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Στρατός ως πεδίο ασκήσεων για μάχες σε κατοικημένες περιοχές, αλλά και το επιχειρησιακό κέντρο.
Όχι παρείχαν αυτές τις υπηρεσίες στον χώρο της άσκησης, αλλά όταν επέστρεφαν στη μονάδα τους περίμεναν άλλες υπηρεσίες.
Και το επόμενο πρωινό, φτου και από την αρχή.
Βλέπεις, η εργασιακή εκμετάλλευση στον Στρατό δεν σταματά ποτέ.
Τα ίδια και όταν τελείωσε η άσκηση.
Οι φαντάροι το χρονικό διάστημα 26/27/28/29/30-11-2018 έπρεπε να ξεστήσουν τα πάντα  (ξεστήνουν σκηνές, μαζεύουν δίκτυα) εργαζόμενοι σκληρά από τις 08.00 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ., για να επιστρέψουν  στη  μονάδα που τους περίμεναν άλλες αγγαρείες και υπηρεσίες.   
Και όλα αυτά ενώ το κρύο είναι τσουχτερό: η θερμοκρασία μόλις στους 2' βαθμούς.
Αυτοί είναι οι Δούλοι Φαντάροι της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.
Αυτοί πληρώνουν πρώτοι την Πολεμοκαπηλεία και τις επεμβάσεις του Ελληνικού Στρατού που εντάσσονται στους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ και Ευρωστρατού. 
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

Δείτε το πως παρουσίασε το ΓΕΕΘΑ την άσκηση:
1η Στρατιά: Άσκηση διαχείρισης κρίσεων EU HEX-ML 18 (PACE), στην Λάρισα (φωτ)
Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, στη Λάρισα, η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (Distinguished Visitors Day-DV Day) της άσκησης EU HEX-Multilayer 2018 (PACE). Στη DV Day παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
Η EU HEX-ML 18 (PACE) είναι άσκηση μεγάλης κλίμακας που διεξάγει η ΕΕ στη διαχείριση κρίσεων, με εμπλοκή αρμόδιων φορέων του πολιτικού και στρατιωτικού τομέα.
Η άσκηση είναι διάρκειας 5 εβδομάδων και εκτελείται σε 2 φάσεις.
Η Α’ φάση περιέλαβε τη σχεδίαση σε πολιτικό-στρατηγικό επίπεδο και πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
Η Β’ φάση περιλαμβάνει τη σχεδίαση στο στρατιωτικό επίπεδο και διεξάγεται στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της ΕΕ (ΕΣΕΕΕ) στην έδρα της 1ης ΣτρατιάςHE/ΕU-OHQ, από 5 έως 23 Νοεμβρίου 2018.
Παράλληλα, ασκείται και το Ελληνικό Στρατηγείο Δυνάμεων της ΕΕ (ΕΣΔΕΕ) στην έδρα της 71 Α/Μ ΤΑΞ. Συνολικά συμμετέχουν στην άσκηση 160 επιτελείς από 13 χώρες.

ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου