Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Πόσα ήταν τα χρήματα που έκλεψε ο Στρατός από τους φαντάρους;

Ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ κάνουμε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση:
πόσα ήταν τα κέρδη για τον Στρατό από την ΚΛΟΠΗ του φαγητού των φαντάρων και του εξαναγκασμού τους να αγοράσουν κάτι για να φάνε από το ΚΨΜ!
Ρωτάμε τον ΑΓΕΣ Στεφανή και τους Υπουργούς Άμυνας Πάνο Καμμένο και Ρήγα να μας πουν πόσα ήταν τα χρήματα που οι φαντάροι εξαναγκάστηκαν να δώσουν στις μονάδες τους που με σχέδιο και συγκεκριμένη στόχευση τους ΚΛΕΒΟΥΝ το Πρωινό, το Προάριστο και τους παρέχουν φαγητό ΑΘΛΙΟ!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
οι καταγγελίες γονιού από το   282 ΤΕ στην Κω 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
θα ήθελα να καταγγείλω αυτά που συμβαίνουν στο παιδί μου αλλά φυσικά και σε άλλα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με το δικό μου. 

Ο γιος μου είναι φαντάρος στην Κω, νεοσύλλεκτος, δεν έχει 3 εβδομάδες στον στρατό. Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο 282 στην Κω και αμέσως μετά από 4...5 ημέρες πήγε στο στρατόπεδο του πυροβολικού, πάλι στο ίδιο νησί, για την αρχική του εκπαίδευση.

Μου αναφέρει ολοένα συχνότερα ότι το φαγητό που τους δίνουν πολλές φορές δεν επαρκεί ή δεν είναι καλό. 

Δυστυχώς τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι καλά και δεν μπορώ να υποστηρίξω τον γιο μου όπως άλλες μητέρες. 

Αρκετά παιδιά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα παραγγέλοντας από έξω ή από το ΚΨΜ, που συχνά πυκνά εμμέσως πλην σαφώς τους ωθούν να αγοράζουν από αυτό, το οποίο είναι το μόνο που δεν λείπει από δίπλα τους σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Οι εγκαταστάσεις είναι άθλιες, ντουλάπες δεν υπάρχουν για όλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιστατικά κλοπών, ενώ τα καλοριφέρ δουλεύουν ελάχιστα, καθόλου στους θαλάμους.
Ζεστό νερό για μπάνιο είναι πολυτέλεια.
Όποιος προλάβει.
Τα παράπονα έφτασαν από κάτω προς τα πάνω στον Συνταγματάρχη, ο οποίος τους απάντησε ότι δεν ευθύνεται για το ότι η Ταξιαρχία δήλωσε ικανή για την εκπαίδευση στρατιωτών πολλαπλάσιου αριθμού από τον πραγματικό, χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχες υποδομές.
Συνέστησε λίγο υπομονή για μερικές εβδομάδες, από όλους, μέχρι να πάνε οι φαντάροι στις κανονικές τους μονάδες ( η εκπαίδευσή τους είναι ένα σύντομο πάρεργο για όλους), ενώ για το θέμα του φαγητού οι περικοπές είναι αναγκαστικές αφού χωρίς αυτές δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα βασικά για την λειτουργία τους (μελάνια, χαρτιά κτλ) για το στρατόπεδο.
Δεν θα έπρεπε αυτά όλα να τα καλύπτει η υπηρεσία;
Δηλαδή πάνε τα παιδιά μας στον στρατό για να επιβαρυνθούμε εμείς τα οικονομικά προβλήματα της κάθε μονάδας ; 
Δεν φτάνουν τα δικά μας;

Το 282 ΤΠ που βούτηξαν τα χρήματα των φαντάρων με αυτή την άθλια μεθόδευση είναι το άθλιο Στρατόπεδο που σημειώθηκαν τα παρακάτω:

282 TE Κω: Στρατοκράτες-Βασανιστές-Δικαστές έγδυσαν τέσσερις φαντάρους για να δουν αν είχαν κάτι στο πρωκτό

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καψώνια, γδύσιμο και αλλά με το καλημέρα
Στο στρατόπεδο 282 ΤΕ της Κω σήμερα έγιναν πολλά. 
Ένας στρατιώτης δήλωσε ότι του έκλεψαν χρήματα χωρίς να γνωρίζει ποιος το έκανε. 
Στην συνέχεια η Διοίκηση της μονάδας έκανε καψώνια στους στρατιώτες για να βρει τον ένοχο. 
Έλεγξαν τα πράγματα τους, άνοιξαν τις βαλίτσες τους, τους είχαν να κοιτάνε τον ήλιο. 
Αρκετούς τους έβαλαν να ορκιστούν στο ευαγγέλιο και να πουν αν ήταν αυτοί οι κλέφτες.
Με επαναλαμβανόμενες γυμναστικές ασκήσεις για πολύ ώρα προσπάθησαν να συνδυάσουν τον Ψυχολογικό Πόλεμο και την Τρομοκρατία με την κούραση και την εξουθένωση τους. 
Κάποια παιδιά με προβλήματα υγεία παραπονέθηκαν (προβλήματα υγείας με την όραση, τις αρθρώσεις κλπ. 
Τέσσερις στρατιώτες τους έγδυσαν εντελώς για να δουν αν είχαν κάτι στο πρωκτό.
Τα απίστευτα, ακραία αυτά βασανιστήρια δεν θυμίζουν απλώς άλλες εποχές.
Είναι η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της αυταρχικής συγκυβέρνησης που ιδιαίτερα στο Υπουργείο Άμυνας αποκαλύπτει την χυδαία Πολεμοκαπηλεία, στον Σκοταδισμό και Βαρβαρότητα της.
Μπορεί να μας απαντήσει η Ιεραρχία, το ΓΕΣ και ο ΑΓΕΣ Στεφανής ποιος Νόμος, ποιος Κανονισμός, ποιες Διαταγές προβλέπουν όλα αυτά;
Η Συλλογική Ποινή για Ατομικό Παράπτωμα, αυτή η άθλια ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ πρακτική είναι ή δεν είναι Παράνομη;
Η παραβατική πράξη εναντίον του συναδέλφου φαντάρου από που και ως που δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση της μονάδας να προσφύγει σε Μαζικά Βασανιστήρια και στις κολάσιμες αθλιότητες που περιγράφει η επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων φαντάρων;
Εμείς Απαιτούμε από την Ταξιαρχία και τους αρμόδιους Στρατηγούς, από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ έμπρακτα αυτά τα σοκαριστικά γεγονότα και να αποδώσουν άμεσα ευθύνες.  
Οι απαράδεκτες αυτές και χυδαίες αυταρχικές πρακτικές πρέπει να τύχουν της γενικής αποδοκιμασίας καθώς φαίνεται ότι η κυβέρνηση βαδίζει ολοταχώς σε πολύ ακραία χαρακτηριστικά διακυβέρνησης που δίνουν όμως το στίγμα του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού που τη διακρίνει.ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου