Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ελληνικός Στρατός πάροχος ασφάλειας στους εφοπλιστές και Μπράβος των Πετρελαϊκών εταιρειών!


φωτο Αιγύπτιος στρατιωτικός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ συγχαίρει τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού!
Τον νέος ρόλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων περιγράψαμε πρόσφατα στην ανακοίνωση μας "Τι σημαίνει ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι Πάροχος Ασφάλειας;"
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, μετέβη πρόσφατα στη Χίο.
Εκεί, ο Υπουργός Άμυνας, μετέβη στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, όπου και παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων ομοιώματος του Θ/Κ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ», το οποίο αποτελεί προσφορά του κοινωφελούς ιδρύματος ‘’Μαρία Τσάκος’’.
Στην ομιλία του τόνισε:
Από τα νέα μου καθήκοντα θα πράξω ότι είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και την ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και πάροχο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Για αυτό άλλωστε ασκούμε ενεργή στρατιωτική διπλωματία, έχοντας αναλάβει ένα ρόλο κλειδί στην προώθηση αμυντικών συνεργειών και πρωτοβουλιών ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια.
ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ!
Καταρχήν, ο Υπουργός Άμυνας, πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκης εκθέτει τις στρατιωτικές-κατασταλτικές διαστάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών. 
Περιγράφει τον ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ του ελληνικού στρατού, την επιβολή των Δογμάτων Πολέμου Καταστολής που πρέπει να επιβληθούν για να οχυρωθούν οι επενδύσεις τους, να κατοχυρωθούν οι ιμπεριαλιστικές βλέψεις, σχέδια που αλληλοδιαπλέκουν τους οραματισμούς της ελληνικής άρχουσας τάξης που βλέπει τον εαυτό της ως Ηγεμονική Δύναμη στα Βαλκάνια, μεσίτη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων για την είσοδο τους σε ΕΕ-ΝΑΤΟ, με την έξαρση του ανταγωνισμού τους με την Ρωσία!
Δεύτερον, καταθέτει τις πολεμικές-κατασταλτικές προβλέψεις των ενεργειακών τους σχεδιασμών, που εκκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο για να καταλήξουν στα Βαλκάνια, ώστε η ρωσική τροφοδοσία να αντικατασταθεί από τις αμερικανικές-ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες, με τους Λάτση, Βαρδινογιάννη και τους πιο σημαντικούς Έλληνες εφοπλιστές να παίζουν σοβαρό ρόλο και να τρέφουν ακόμη πιο μεγαλόπνοα σχέδια κερδοφορίας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ;
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις στην ΚΡΗΤΗ TV του κ. Κωστάλα, Διοικητή του ΝΑΤΟϊκού ΚΕΝΑΠ Σούδας, σχετικά με την εξόρυξη υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και τον ρόλο του ΚΕΝΑΠ:
«Εμείς θεωρούμε ότι αυτό θα είναι το Ελ Ντοράντο του μέλλοντος στην ευρύτερη περιοχή μας που είναι οι πλατφόρμες και οι αγωγοί διακίνησης των υδρογονανθράκων. Ελ Ντοράντο από τη μια πλευρά, αλλά και αχίλλειος πτέρνα απ’ τη άλλη όσον αφορά την προστασία αυτών των εγκαταστάσεων».
Είναι ενδεικτικό ότι στην εκπαίδευση ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών περιλαμβάνεται σενάριο αναρρίχησης σε πλωτή πλατφόρμα ερευνών για πετρέλαιο.
http://diktiospartakos.blogspot.com
Το πιο χαρακτηριστικό όμως παράδειγμα του ρόλου ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ που έχουν αναλάβει οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι άσκηση Μέδουσα, πλάνα της οποίας είχαμε πρόσφατα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από μιλιταριστικά μέσα. 
Ενδεικτικό είναι ότι το Ελληνικό κράτος συμμετείχε με τις μεγαλύτερες δυνάμεις. 
Αποκαλύπτεται εξάλλου ότι υπάρχει μια μαύρη κλωστή αυταρχισμού-πολέμου που διαπερνά τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΑΝΕΛ.
Φυσικά, η Ασφάλεια των εφοπλιστών και των Πετρελαϊκών εταιρειών δεν είναι θέσφατο και πρώτος στόχος που καθορίζει τη δράση του Στρατού στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, όπου όποιος αντιδρά στην Οικολογική Καταστροφή και στην Λεηλασία του Κοινωνικού Πλούτου που απαιτούν τα κέρδη τους θεωρείται Τρομοκράτης! 

Τα αιγυπτιακά ΜΜΕ αποδέσμευσαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τα "απόρρητα" πλάνα από την μεγάλη αεροναυτική άσκηση "Μέδουσα 7".
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, υπήρξε σενάριο συντριπτικού πλήγματος κατά εχθρού που προχώρησε σε προβοκάτσια η δολιοφθορά κατά Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου.
Ακολούθησε επιχείρηση ανακατάληψης πλατφόρμας πετρελαίου όπως μετέδωσαν τα αιγυπτιακά ΜΜΕ.
Ελληνες και Αιγύπτιοι εκτέλεσαν "χειρουργικές κινήσεις" για την υπεράσπιση πλωτής εξέδρας η οποία δραστηριοποιείται στην εξόρυξη ενεργειακών αποθεμάτων.
Οι Αξιωματικοί και το τμήμα του 575 Τάγματος Πεζοναυτών που βρέθηκε στο ελικοπτεροφόρο του Αιγυπτιακού Στόλου «ANWAR EL SADAT» συντόνισαν την μεγάλη επιχείρηση ενώ μετέδωσαν στις αιγυπτιακές δυνάμεις την τεχνογνωσία στον τομέα των αποβάσεων με λέμβους τύπου Zodiac.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούν φορητά αντιαεροπορικά συστήματα Manpads Igla-S για την προστασία των ελικοπτεροφόρων Mistral.
Στα πλάνα φαίνεται και απόβαση των ειδικών δυνάμεων Ελλάδας-Αιγύπτου στο... Μάλεμε! Στο βάθος το ελικοπτεροφόρο ENS Anwar El Sadat (1020) και η κορβέτα Gowind El Fateh (971) μαζί με δύο Ambasador Mk III (κλάσης Ezzat)
Στην Μέδουσα- ένα τμήμα της οποίας- εξελίχθηκε και στην Αλεξάνδρεια, είχαν μεταφερθεί λέμβοι από την Ελλάδα ώστε να υπάρξει η ανάλογη εκπαίδευση ανάμεσα στις αμφίβιες δυνάμεις των δυο χωρών, ενώ τα αποβατικά σκάφη του Αιγυπτιακού Στόλου είχαν γεμίσει εκτός από το προσωπικό των πεζοναυτών και με οχήματα τύπου Hummer και τεθωρακισμένα Μ-113 των Ελλήνων πεζοναυτών τα οποία επιχείρησαν απόβαση στην ακτή του Μάλεμε. 
Κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν τα επιθετικά και μεταγωγικά ελληνικά ελικόπτερα παρουσία των Ειδικών Δυνάμεων.
Οι Ελληνικές ΕΔ θα συμμετείχαν με:
-3 Φρεγάτες με οργανικά ελικόπτερα.
-1 Υποβρύχιο.
-2 Πυραυλακάτους.
-1 Αρματαγωγό.
-8 Αεροσκάφη F-16
-1 Αεροσκάφος ΑΣΕΠΕ
-1 Ελικόπτερο SUPER PUMA
-3 Ελικόπτερα CHINOOK
-4 Επιθετικά Ελικόπτερα AH-64
-2 Διμοιρίες Πεζοναυτών
-Προσωπικό μονάδων ειδικών δυνάμεων

Οι Κυπριακές ΕΔ συμμετείχαν με:
-1 Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης.
-Προσωπικό μονάδων ειδικών δυνάμεων.

Οι Αιγυπτιακές ΕΔ συμμετείχαν με:

-1 Ελικοπτεροφόρο πλοίο (MISTRAL CLASS)
-1 Φρεγάτα
-1 Υποβρύχιο
-2 Πυραυλακάτους
-6 Αεροσκάφη F-16
-1 Αεροσκάφος Ε2-C
-Προσωπικό μονάδων ειδικών δυνάμεων.
Δείτε εικόνες και βίντεο


























Κάλεσμα Αγώνα Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος-MHN ΨΑΡΩΝΕΤΕ-ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ



Κάλεσμα Αγώνα Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος-MHNΨΑΡΩΝΕΤΕ-ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ
Οι στρατιώτες είναι πολίτες με στολή. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ούτε στιγμή. Με τη αγωνιστική μας στάση μέσα στο στρατό Υπερασπίζουμε τα Δικαιώματα του Πολίτη με Στολή. 
Οι όποιες βελτιώσεις υπάρχουν είναι αποτέλεσμα του Κινήματος των φαντάρων, του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Είναι ΧΑΖΟ να κάνετε ΥΠΟΜΟΝΗ, να περιμένετε από το ΒΥΣΜΑ, να αναμένετε έλεος από τα στελέχη και το διοικητή! 
ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ… 
Μην πάτε στην Κύπρο ΥΠΕΧΡΕΩΤΙΚΑ-είναι Παράνομο. 
Μην πληρώσετε τίποτε στα ΣΠΕΝ. 
Μην εκτελέσετε καμιά Παράνομη Διαταγή, κανένα ατομικό-ομαδικό καψώνι. 
Πείτε όχι σε ότι σας Προσβάλει, θέτει σε Κίνδυνο την Υγεία και την ζωή σας. 
Πείτε όχι στην Αυθαιρεσία, στην εθνικιστική προπαγάνδα, στους Φασίστες! 
Δεν συμμετέχουμε στις ασκήσεις τους (π.χ. ΗΝΙΟΧΟΣ), δεν συμμετέχουμε-δεν συναινούμε στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!
Σε ποιον Στρατό  ήρθαμε-Για ποιον μας ζητούν να Πολεμήσουμε;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπει την χώρα σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Παντού βάσεις: Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Λάρισα, Σούδα, Σκύρο, Κάρπαθο, Άκτιο, ακόμη και πυρηνικά στον Άραξο! Μας στέλνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες στην Κύπρο να θυσιαστούμε για τα συμφέροντα του Λάτση-Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBILTOTALENI.Τρεις φρεγάτες και επιπλέον υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, πλοία γεμάτα ναύτες, ήταν έτοιμα να συμμετάσχουν σε συγκρούσεις με την Ρωσία στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ από τις ελληνικές-κυπριακές βάσεις βομβαρδίζουν στην Συρία. Μας θέλουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους! Συνεχώς επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αίγυπτο γιατί η κυβέρνηση (μαζί και η αντιπολίτευση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Χ.Α.)  θέλουν τον Ελληνικό Στρατό ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ σε Βαλκάνια, Ανατολικά Μεσόγειο, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή. Έκαναν τα νησιά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Προσφύγων για να μπορούν να κάνουν τις πολεμικές επεμβάσεις τους, αφήνοντας τους Πρόσφυγες εκτός της Ευρώπης Φρούριο. Έβαλαν τους Φαντάρους να φτιάξουν τα HOT SPOT και μετά να γίνουν Δεσμοφύλακες σε αυτά! Αλήθεια, τι δουλειά έχουν οι Στρατευμένοι με τους βρώμικους πολέμους τους, με τα άθλια δόγματα Πολέμου-Καταστολής που προστατεύουν τα κέρδη των εφοπλιστών, τραπεζιτών, βιομήχανων-εμπόρων όπλων, εταιρειών πετρελαίου; Ο στρατός προετοιμάζεται για καταστολή του εσωτερικού “εχθρού” που για το κεφάλαιο είναι ο οργανωμένος λαός, ενώ μας διατάζουν να καλύψουμε τις “τρύπες” του κράτους στην υγεία, τις φυσικές καταστροφές, το προσφυγικό και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς!
Ούτε Δούλοι στις Μονάδες – Ούτε Αναλώσιμοι! Νέοι που δεν σκύβουν σε κανέναν το κεφάλι!
Η στρατιωτική θητεία είναι μια περίοδος στη ζωή των νέων που χαρακτηρίζεται από καθημερινές αναμετρήσεις με προβλήματα και συνεπώς πρέπει να σφραγίζεται από καθημερινή πάλη μέσα και έξω από το στρατό. Δεν δεχόμαστε τις ελλείψεις στις μονάδες και τις περικοπές που αφορούν τις ανάγκες των φαντάρων για να δίνονται λεφτά στους νέους εξοπλισμούς (μας έκοψαν τα εισιτήρια, το αξιοπρεπές φαγητό, τα είδη ένδυσης). Πρέπει να γενικευτεί η συλλογική δράση των φαντάρων! Στην αναφορά μπροστά σε συναδέλφους και αξιωματικούς βγαίνουμε μαζικά παραπονούμενοι και κάνουμε τα ατομικά προβλήματα συλλογικό ζήτημα. Σπάμε τα όρια των στρατοπέδων με γράμματα και καταγγελίες που δημοσιεύονται κάνοντας τους καριερίστες αξιωματικούς να απολογηθούν αυτοί στα επιτελεία και στην κοινωνία. Να επικοινωνήσουμε με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για οποιαδήποτε στήριξη χρειάζεται. Το Δίκτυο Σπάρτακος δεν είναι το φάντασμα πάνω από τα στρατόπεδα. Είναι αποκούμπι όταν δεν έχεις πού να απευθυνθείς, η συλλογική εμπειρία από σειρά σε σειρά, η διαρκής σύνδεση με τους εργατικούς και νεολαιίστικούς αγώνες, οι χιλιάδες φαντάροι που δε φοβήθηκαν - δεν ψάρωσαν από απειλές και εκβιασμούς και πετυχαίνουν νίκες!
Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω απ’ το Στρατό!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Μπλοκάρουμε την πολεμική μηχανή και βάζουμε φρένο στα σχέδια του ΝΑΤΟ. Αρνούμαστε την μετάθεση εκτός συνόρων, μπορούν οι στρατιώτες να αρνηθούν την μετάθεση στην Κύπρο. Αντιμαχόμαστε τον κατασταλτικό ρόλο του στρατού απέναντι στο λαό, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Δεν παριστάνουμε τους τζάμπα εργάτες για το κράτος. Δεν δεχόμαστε κανένα καψόνι-καμιά προσβολή. Παλεύουμε για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου