Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Τι σημαίνει ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι Πάροχος Ασφάλειας;

Τη Χίο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης (φωτο)ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η ομιλία του ΥΕΘΑ Αποστολάκη περιγράφει το Επιχειρηματικό Κράτος Πολέμου/Καταστολής του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, μετέβη πρόσφατα στη Χίο.

Εκεί, ο Υπουργός Άμυνας, μετέβη στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, όπου και παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων ομοιώματος του Θ/Κ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ», το οποίο αποτελεί προσφορά του κοινωφελούς ιδρύματος ‘’Μαρία Τσάκος’’.
Στην ομιλία του τόνισε:

Από τα νέα μου καθήκοντα θα πράξω ότι είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και την ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και πάροχο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Για αυτό άλλωστε ασκούμε ενεργή στρατιωτική διπλωματία, έχοντας αναλάβει ένα ρόλο κλειδί στην προώθηση αμυντικών συνεργειών και πρωτοβουλιών ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια.


ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ!
Πιστεύουμε ότι ούτε η δήλωση αυτή είναι τυχαία, ούτε το ακροατήριο.

Καταρχήν, ο Υπουργός Άμυνας, πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκης εκθέτει τις στρατιωτικές-κατασταλτικές διαστάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Περιγράφει τον ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ του ελληνικού στρατού, την επιβολή των Δογμάτων Πολέμου Καταστολής που πρέπει να επιβληθούν για να οχυρωθούν οι επενδύσεις τους, να κατοχυρωθούν οι ιμπεριαλιστικές βλέψεις, σχέδια που αλληλοδιαπλέκουν τους οραματισμούς της ελληνικής άρχουσας τάξης που βλέπει τον εαυτό της ως Ηγεμονική Δύναμη στα Βαλκάνια, μεσίτη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων για την είσοδο τους σε ΕΕ-ΝΑΤΟ, με την έξαρση του ανταγωνισμού τους με την Ρωσία!



Δεύτερον, καταθέτει τις πολεμικές-κατασταλτικές προβλέψεις των ενεργειακών τους σχεδιασμών, που εκκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο για να καταλήξουν στα Βαλκάνια, ώστε η ρωσική τροφοδοσία να αντικατασταθεί από τις αμερικανικές-ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες, με τους Λάτση, Βαρδινογιάννη και τους πιο σημαντικούς Έλληνες εφοπλιστές να παίζουν σοβαρό ρόλο και να τρέφουν ακόμη πιο μεγαλόπνοα σχέδια κερδοφορίας.



Τρίτον, η δήλωση αυτή του ΥΕΘΑ Αποστολάκη δεν γίνεται εκ του μηδενός, αλλά έχει παρελθόν επεμβατικών δράσεων και προετοιμασιών του Ελληνικού Στρατού, έχει το παρόν του πολλαπλασιασμών των αμερικανικών βάσεων, την παροχή πλούτου διευκολύνσεων, των συνεκπαιδεύσεων Ελληνικών-Αμερικανικών δυνάμεων που το διάστημα 2015-2018 κόστισαν 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. 

Ιδιαίτερα οι Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού συνεκπαιδεύονται διαρκώς με τις αντίστοιχες δυνάμεις Βαλκανικών και Αραβικών κρατών, αμερικανικών και ισραηλινών, με χαρακτηριστικές την άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ και ΜΕΔΟΥΣΑ. [Τι δούλεια έχουν οι Ειδικές Δυνάμεις στην Ιορδανία; http://diktiospartakos.blogspot.com]

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ελληνικός στρατός διατηρεί την μεγαλύτερη αποστολή του εκτός συνόρων στο Κόσοβο, ενώ πολύ αναβαθμισμένη είναι η παρουσία της Ελληνικής παρουσίας στα Βαλκάνια. 
Η Πολεμική Αεροπορία έχει αναλάβει την Αστυνόμευση σε τρεις (3) Βαλκανικές χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο!
[ενδεικτικά: 5,3 εκατ. ευρώ κοστίζει η Αστυνόμευση του εναέριου χώρου της Αλβανίας από την Π.Α.: Ποια τα κέρδη του Ελληνικού κράτους! http://diktiospartakos.blogspot.com/2018/11/53.html]

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ οι Αποστολές σε Εξέλιξη σε εξέλιξη είναι οι εξής:









Σύνδεσμος Βελιγράδι

Αποτελούν αποδείξεις ότι "η ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και πάροχο ασφάλειας" είναι πολύ ευρύτερος!

Τέταρτον, υπάρχει ένα πολιτικό κεκτημένο στο οποίο πατά ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος το 2016, σε ομιλία του στον ΣΕΒ Βορείου Ελλάδας, δεσμεύονταν να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία να προστατεύσουν τις ελληνικές επενδύσεις. Το Πολεμικό Ναυτικό πρωτοστάτησε στην προστασία των πλοίων Ελλήνων εφοπλιστών στην Σομαλία.

Πέμπτον, για να ικανοποιήσουν την ανάγκη κερδοφορίας του ελληνικού αστικού κόσμου πρέπει να εμπλακούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ΕΝΕΡΓΑ σε πολεμικά μέτωπα. Μάλιστα, αυτό δεν θα είναι "υποχρέωση" του μόνιμου προσωπικού, αλλά κάτι που θα απαιτεί και από τους Έφεδρους Φαντάρους. 
Για αυτό Μετατρέπουν τους Φαντάρους σε Μισθοφόρους Στρατιώτες http://diktiospartakos.blogspot.com

Αυτή η εξέλιξη χαρακτηρίζει εδώ και καιρό το Πολεμικό Ναυτικό, όταν αποφασίστηκε από τον τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο "η επιστροφή των ναυτών" στα πλοία!


Είναι χαρακτηριστικά αυτά που περιγράφαμε στην ανακοίνωση μας:

Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες ναύτες με τον πόλεμο στην Συρία; http://diktiospartakos.blogspot.com

Τέλος, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι έχει οξυνθεί η Καταστολή του Στρατού σε βάρος των φαντάρων που συμμετέχουν σε Αντιπολεμικά και Αντιρατσιστικά Συλλαλητήρια. Η τρομοκράτηση των φαντάρων είναι κοινό έργο τόσο των ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου-Αποστολάκη, όσο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Ιστορία του Φαντάρου που Τιμωρήθηκε Επειδή Μίλησε σε Συλλαλητήριο της Πρωτομαγιάς. Δεν είναι ο μόνος που τιμωρείται για χαιρετισμό σε συγκέντρωση. https://www.vice.com
Δίκτυο Σπάρτακος: “Είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου ναύτη που διαμαρτυρήθηκε για την αποστολή της φρεγάτας ΝΑΥΑΡΙΝΟ εκτός συνόρων http://agonaskritis.gr


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ 
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Όλες οι διεργασίες που περιγράφονται αφορούν τη δράση του Ελληνικού Στρατού εκτός συνόρων. Μάλιστα, είναι η κοινή δράση του στρατού, της αστυνομίας και των στρατιωτικοποιημένων τμημάτων του Φασισμού όπως οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων. Σε αυτό συμβάλλει η ένταση της στρατιωτικοποίησης του λαού μας μέσω της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.
Θυμίζουμε: «Ο Στρατός και η Εθνοφυλακή γιατί κάνουν ασκήσεις Ανακατάληψης εργοστασίου από Διαδηλωτές στην Κοζάνη δείχνοντας τη ΔΕΗ;» https://info-war.gr

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019: Οι φασίστες εκπαιδεύονται με την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Στρατού http://diktiospartakos.blogspot.com

Η θέση του δικτύου Σπάρτακος είναι ξεκάθαρη:
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Καλούμε τους συναδέλφους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό να ΑΡΝΗΘΕΙ την συμμετοχή του στους νέους βρώμικους πολέμους της ελληνικής κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. 
Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως “εμείς που ήρθαμε υποχρεωτικά στον στρατό σας και μας εκμεταλλευόσαστε με τον πιο ακραίο τρόπο οικονομικά και εργασιακά, δεν θα εφαρμόσουμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Δεν θα στρέψουμε το όπλο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τους εργαζόμενους γονείς και φίλους μας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς, δεν θα υποστηρίξουμε ένοπλα τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου