Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΟΔΗΓΙΑ του ΓΕΣ για το ΟΡΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: πάνω από 15 υπηρεσίες τον μήνα καλείται να βγει Παραπονούμενος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Φαντάροι από την Κω μας ενημέρωσαν ότι τους μοιράστηκαν οι παραπάνω οδηγίες. Επιτέλους ειπώθηκαν τα αυτονόητα. Αυτά που το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων λέει και παλεύει τόσο καιρό. Ότι δηλαδή οι φαντάροι έχουν δικαιώματα και δεν είναι δυνατό να κάνουν ατελείωτες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με αυτή την οδηγία προβλέπεται έξοδος τουλάχιστον κάθε 3 μέρες ακόμα και σε περίπτωση συνεχόμενων υπηρεσιών. Ενώ αν κάποιος φαντάρος κάνει πάνω από 15 υπηρεσίες τον μηνα καλείται να βγει παραπονούμενος στην αναφορά, ώστε να ληφθούν μέτρα.
Θέλουμε να μάθουμε για ποιο λόγο, αφού υπάρχουν αυτές οι οδηγίες, στα πιο πολλά στρατόπεδα της χώρας επικρατούν τα ακριβώς ανάποδα. Οι φαντάροι τρώνε εμπλοκή επί μονίμου βάσης. Πολλές φορές κάνοντας και διπλές υπηρεσίες για να καλύψουν τις φαντασιακές ανάγκες των στρατοπέδων, ενώ οι έξοδοι είναι πολυτέλεια. Για ποιο λόγο οι φαντάροι λιώνουν στα φυλάκια βδομάδες χωρίς εξόδους; Δεν ισχύουν αυτές οι οδηγίες για όλα τα στρατόπεδα; Εμείς ξέρουμε ότι ισχύουν και παρόλαυτα οι διοικητές αυθαιρετουν χτίζοντας την καριέρα τους στις πλάτες των φαντάρων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου