Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Πιλότος του Ναυτικού έβγαλε τα μάτια του με πιρούνι-Απίστευτη η πίεση στο προσωπικό εκτινάσσει Αυτοκτονίες, Ατυχήματα, Ψυχολογικά προβλήματα!

Με τίτλο του άρθρου "Αδιανόητο! Πιλότος του Ναυτικού έβγαλε τα μάτια του με πιρούνι" περιγράφεται η μοιραία κατάληξη για μέλος του Πολεμικού Ναυτικού που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Όμως το θέμα είναι να αναζητήσουμε τις αιτίες που προκαλούν τον αυξημένο αριθμό Αυτοκτονιών, Ατυχημάτων και την έξαρση των ψυχολογικών προβλημάτων.
Πολλοί βεβαίως θα πουν πως είναι δυνατόν να συνέβη αυτή το δραματικό περιστατικό στο Πολεμικό Ναυτικό...
Όποιος όμως παρακολουθήσει τις εξελίξεις θα δει ότι τα πλοία του Στόλου έχουν μετατραπεί σε γαλέρες και η Αυθαιρεσία της Ιεραρχίας λαμβάνει ακραία χαρακτηριστικά.
Είναι η συνέπεια της έντασης των ιμπεριαλιστικών αποστολών και της ανάδειξης του "κοινωνικού ρόλου" των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή η κάλυψη του κενού του Λιγότερου Κράτους που οικοδομούν από το μόνιμο προσωπικό και τους φαντάρους.
Διαβάζουμε λοιπόν:

Αδιανόητο! Πιλότος του Ναυτικού έβγαλε τα μάτια του με πηρούνι – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο 251 ΓΝΑ – Σοκαριμένοι οι συνάδελφοί του

Ρεπορτάζ Ιωάννα Ηλιάδη

Δεν μπορούν να συνέλθουν οι συνάδελφοι του ιπτάμενου αξιωματικού στην βάση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, αυτό που συνέβη.

Αποδίδουν στην συνεχώς αυξανόμενη πίεση που έχουν στην Μονάδα τους, την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο πιλότος συνάδελφός τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr, ανθυποπλοίαρχος ιπτάμενος από την 1η Μοίρα ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος ήταν σε ιατρική παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έβγαλε με πηρούνι τα μάτια του.
Η κινητοποίηση της οικογένειας των φίλων και του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ήταν άμεση.
Ο πιλότος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στο Armyvoice.gr o πιλότος των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα με την ψυχική του υγεία και για τον λόγο αυτό ακολουθούσε την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή.
Ωστόσο για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες στράφηκε με πηρούνι κατά των ματιών του και αυτοτραυματίστηκε.
Μετά την επέμβαση στο ΝΝΑ, νοσηλεύεται στην κλειστή ψυχιατρική κλινική του 251 ΓΝΑ.
Το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα έχει προκαλέσει θλίψη στους συναδέλφους του, αλλά κυρίως έχει ανοίξει στόματα που μιλάνε για συνθήκες μεγάλης πίεσης στην δουλειά τους, η οποία ενδέχεται να έχει και τέτοια αποτελέσματα.
Μήπως θα πρέπει η ηγεσία να επανεξετάσει το θέμα; https://www.armyvoice.gr
Το ίδιο χρονικό διάστημα είχαμε μια ακόμη Αυτοκτονία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αξιωματικός που υπηρετούσε στην 117 πτέρυγα Μάχης βρέθηκε κρεμασμένος
Ο θάνατος χτύπησε ξανά τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μια ακόμη αυτοκτονία.

Κρεμασμένος στο σπίτι του βρέθηκε ένας 30χρονος αξιωματικός τηςΠολεμικής Αεροπορίαςπου υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του.
Πρέπει όμως να μας προβληματίσει το γεγονός ότι οι Αυτοκτονίας φαντάρων και μονίμων αυξάνονται. Στο στόχαστρο του Στρατού νέοι άνθρωποι που χάνουν την ζωή τους ντυμένοι στα χακί, μέλη ενός στρατού που καθημερινά εντείνει την πολεμική του εμπλοκή και απογειώνει την Πολεμική του Προετοιμασία.
Δημοσιογράφοι και Επιτελεία θα αναζητήσουν τις ευθύνες στο περίγυρο του θύματος, συγκαλύπτοντας τις ευθύνες του Στρατού.
Λέμε όχι στην ενοχοποίηση του Θύματος. Η λίστα των νεκρών μεγαλώνει... 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου