Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

211 ΜΚ Ρόδος: το Eλληνικό αίμα είναι καλύτερο από όλα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΤΑΡΟΙΔεν ξέρουμε ποια φυλλάδια του Ναζιστικού κόμματος ξεφύλλισε ο Διοικητής, αλλά η εθνικιστική προπαγάνδα του στους νεοσύλλεκτους εμπλουτίστηκε από αισχρές ρατσιστικές θεωρίες. 
Οι συνάδελφοι από το 211 ΜΚ στην Ρόδο μας καταγγέλλουν «τις ενέσεις εθνικισμού και τις απόπειρες να μας φουσκώσει την εθνική υπερηφάνεια που έκανε ο διοικητής σε μια πρωινή αναφορά, μιλώντας για την υπερηφάνεια των Ελλήνων. 

Και ας είμαστε λιγότεροι από τους Τούρκους έχουμε όμως ψυχή και πως το ελληνικό αίμα είναι καλύτερο από όλα»!

Η Πολεμοκαπηλεία της διοίκησης της μονάδας αναδεικνύει στους Αναλώσιμους στρατιώτες τα Μεγάλα Όπλα του Ελληνικού Στρατού!!! 

Το παράδειγμα του διοικητή της μονάδας τα ακολουθήσει η Λοχίας που έχυσε το ρατσιστικό και φασιστικό της δηλητήριο απέναντι σε συνάδελφο μας που δεν αναφερόταν σωστά: 
«δεν σας θέλουμε εδώ, έρχεστε μόνο και μόνο για να παίρνετε την ιθαγένεια» 
και «έρχεστε στη χώρα και μας παίρνετε τις δουλείες». 
Όμως το θέμα είναι ότι πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες των φαντάρων σ’ όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τα νησιά, που αποκαλύπτουν ότι φασιστικές, εθνικιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις και συνθήματα, είναι καθημερινότητα στις μονάδες του Ελληνικού Στρατού. 
Εθνικισμός που όχι μόνο επιχειρεί να φανατίσει τους συναδέλφους για να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, για τα συμφέροντα των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτση και Βαρδινογιάννη… 
Αλλά επίσης για να συγκαλύψει την χακί Αθλιότητα που βιώνουν οι φαντάροι. 
Αλήθεια, τι έχει να απαντήσει ο Διοικητής στο 211 ΜΚ για όλα αυτά; 

Του θυμίζουμε την πρόσφατη επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων:

211 ΜΚ Ρόδος: ένα απίστευτο μπάχαλο που απειλεί την υγεία των φαντάρων 

και μόνο πουλά σουβλάκια για να βγάλει κέρδος!


Αυτό είναι το "έργο" που μας άφησε ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Αυτά που καταγγέλλουν οι συνάδελφοι είναι οι συνέπειες της κυβερνητικής επιλογής να κλείσουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και να μεταφέρει τους νεοσύλλεκτους φαντάρους από την πρώτη μέρα κατάταξης στα σύνορα. Τα βύσματα φυσικά μπορεί να βολεύονται αλλά η πλειοψηφία των φαντάρων "τραβάνε" αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω!!! 
Ας τα έχουμε αυτά στη μνήμη μας επομένως για να τα συγκρίνουμε με τα όσα παρουσιάζουν τα παραπλανητικά-προπαγανδιστικά βίντεο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ 
Επιστολή Καταγγελίας από το 211 ΜΚ Ρόδος. 
Ένα στρατόπεδο χωρίς καμιά οργάνωση. 
Καίγονται να προλάβουν να ορκιστούμε πριν τις εκλογές και τα έχουν χάσει. 
Δεν έχουν ποιον να βάλουν να μας κάνει εκπαίδευση βήμα και παρέλαση και εμάς μας τρώει η ορθοστασία περιμένοντας να βρεθεί ένα «παλιός» φαντάρος, κάποιο στέλεχος κλπ. 
Και πως αλήθεια θα μας εμφανίσουν στην ορκωμοσία που σχεδόν κανείς δεν έχει το νούμερο του στα ρούχα: σε κάποιους είναι τεράστια και σε κάποιους άλλους δεν κουμπώνουν καν και σε άλλους έχουν δώσει χρησιμοποιημένα! 
Μας είπαν θα τα αλλάξουν αλλά πέρασαν δυο εβδομάδες για να μας πουν αλλάξτε μεταξύ σας και βλέπουμε! 
Η ανοργανωσιά όμως είναι καθολικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας της μονάδας. 
Για να πάμε για βολή, πρέπει να μας ξυπνήσουν από τις 5.15 χωρίς πρωινό προφανώς. 
Δεν υπάρχει καθορισμένο ωράριο από το ΓΕΣ; 
Ο κάθε διοικητής δύναται να το προσαρμόσει όπως θέλει; 
Μας κρατάνε για βολές παραπάνω από το επιτρεπόμενο και αντί να μας φέρουν μεσημεριανό, μας φέρνουν το ΚΨΜ να μας πουλήσει σουβλάκια! 
Από την άλλη όλα όσα δεν πρέπει να έχει ένα στρατόπεδο σε εμάς υπάρχουν και με το παραπάνω. Από τι να πρωτοξεκινήσουμε, τα καψόνια στην βραδινή αναφορά που μας λένε να πέσουμε για κάμψεις ή στο ότι μας βάζουν να είμαστε όλοι σημειωτόν στην αναφορά μέχρι να ξυριστεί και ο τελευταίος και το στρώσιμο- ξεστρώσιμο των κρεβατιών αν είσαι πχ αξύριστος; 
Θέλουμε να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν το νερό πίνεται και αν όχι γιατί δεν φροντίζουν να κάνουν κάτι για αυτό, παρά είμαστε υποχρεωμένοι εμείς επί της ουσίας να αγοράζουμε τα νερά για να μην πάθουμε τίποτα.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου