Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Φυγόστρατοι ΝΑΖΙ: παίρνουν ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τον Στρατό αλλά εκπαιδεύονται σε κατασκηνώσεις για τα Τάγματα Θανάτου της Χρυσής Αυγής!

Ο κ. Γεάδης Γεάδη υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ, εκπρόσωπος τύπου του ίδιου κόμματος είπε μια αλήθεια με πολλά ψέματα. Αρχικά όντως πήρε αναστολή από το στρατό εξαιτίας κτυπήματος που δέχθηκε διότι συμμετείχε σε επεισόδιά στον αγώνα ΑΕΛ ΑΠΟΕΛ. 
Επεισόδια σε αθλητικό αγώνα κυρίες και κύριοι. Άνθρωπος που θέλει να εκπροσωπήσει την Κύπρο στις Βρυξέλλες και να προάγει πολιτισμό. Αυτό που δεν είπε όμως ο κύριος Γεάδης Γεάδη είναι πως από την αρχή της θητείας του ζητούσε επανειλημμένως αναστολή από το στρατό για λόγους αλλεργίας. 
Άκουσον Άκουσον για λόγους αλλεργίας. 
Από την αρχή της θητείας του κρίθηκε Ι3 ελεύθερος όπλου.

Αυτό που αξίζει να διερευνηθεί είναι πως ο εν λόγω κύριος συμμετείχε σε κατασκηνώσεις εκπαίδευσης της Χρυσής Αυγής. Με άλλα λόγια κρίθηκε ανίκανος να υπηρετήσει την πατρίδα του, που τόσο πολύ αγαπά όπως ο ίδιος λέει αλλά μπόρεσε χωρίς καμιά δυσκολία ούτε σωματική κούραση, να συμμετέχει στα στρατόπεδα της Χρυσής Αυγής αδελφικό κόμμα του ΕΛΑΜ, στα οποία διδάσκονται ασκήσεις ανάλογες του στρατού. Τα συμπεράσματα δικά σας.



Ο κύριος Χρίστος Χρίστου ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ δεν υπηρέτησε καθόλου την στρατιωτική του θητεία!!! Απαλλάχθηκε από το στρατό για έναν ασήμαντο πρόβλημα στο μάτι. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση όφειλε να βγει Ι2 και να συνεχίσει τη θητεία του. Όμως ούτε αυτός έδειξε τον πατριωτισμό του.



Το πρόβλημα στο μάτι δεν τον εμπόδισε να γίνει προσωπικός φρουρός του Μιχαλολιάκου προέδρου της Χρυσής Αυγής και να συμμετέχει και στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Ακόμα ένας πατριώτης στα λόγια ενδεχομένως ο χειρότερος από όλους.

Ο κύριος Γεώργιος Χατζηιωάννου με το ψευδώνυμο SIFU ο οποίος είναι πρόεδρος της Επαρχιακής επιτροπής ΕΛΑΜ Λευκωσίας και δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου απαλλάχθηκε από τη στρατιωτική του θητεία για ψυχολογικούς λόγους.

Με άλλα λόγια αυτή τη στιγμή οι εκπρόσωποι του Πατριωτισμού έρχονται και μας αποδεικνύουν την αλήθεια ότι είναι ένα μάτσο ψεύτες που πουλούσαν αγάπες περί πατρίδας για να κλέβουν τις ψήφους μας. Ο πρώτος κτυπά σε επεισόδια με χούλιγκαν και μας τον παρουσιάζουν ως ήρωα που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Ο οποίος ήρωας παρακαλούσε να βγει από το στρατό διότι είχε βγάλει εξανθήματα πάνω στα χεράκια του.

Ο δεύτερος είχε πρόβλημα στο μάτι το οποίο φαίνεται πως ξεπεράστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού αμέσως μετά πήγε Ελλάδα και προστάτευε τον Μιχαλολιάκο. Άραγε το πρόβλημα στο μάτι τον εμπόδιζε μόνο στο να υπηρετεί την πατρίδα αλλά όχι τον φασισμό?

Ο τελευταίος της παρέας αποδείχθηκε τρελός ή τουλάχιστον έτσι παρουσίασε ο ίδιος τον εαυτό του. Ε λοιπόν κύριοι δεν είμαστε χαζοί και ούτε κουτόχορτα τρώμε είναι καιρός να πάτε σπίτια σας!

Andreas Yiannakas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου