Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Το αφεντικό δεν πληρώνει και ξυλοκοπεί και όταν διαμαρτύρονται η αστυνομία τους συλλαμβάνει


Είναι Αυτοί "που παίρνουν" τις δουλειές από τους ΕΛΛΗΝΕΣ...
Αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα Αφεντικά, η Αστυνομία και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!!! 
Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ολοκληρώσουν την κατάθεσή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ο Σαΐντ Αχμέντ και ο Σαλμάν Ατζούμ, οι δύο Πακιστανοί εργάτες κτηνοτροφικής μονάδας έξω από την Κατερίνη, οι οποίοι δέχτηκαν στις 8 Φεβρουαρίου βίαιη επίθεση από τον εργοδότη τους που τους χρωστούσε δεδουλευμένα τριών μηνών, και βρέθηκαν οι ίδιοι στο κρατητήριο επειδή δεν είχαν χαρτιά.
Τα θύματα κρατήθηκαν από τις 3 ώς τις 6 Μαρτίου με απόφαση απέλασης, η οποία στη συνέχεια αναβλήθηκε για έναν μήνα, μέχρι τις 7 Απριλίου, ημερομηνία στην οποία καλούνται να έχουν φύγει από τη χώρα.

Σε μια χαρακτηριστική περίπτωση εργασιακής εκμετάλλευσης και ρατσιστικής βίας, που θυμίζει ανάλογες υποθέσεις στη Μανωλάδα και αλλού, έρχονται να προστεθούν έντονα ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας, που παραπέμπει σε περιόδους μαζικής αστυνομικής αυθαιρεσίας και συγκάλυψης των δραστών των ρατσιστικών εγκλημάτων.

Οι δυο εργάτες δούλευαν με ωράρια που έφταναν τις 18 ώρες 4 μήνες ο ένας, 3 ο άλλος και όταν ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους και δέχτηκαν επίθεση από τον εργοδότη τους και δύο μπράβους, οι οποίοι είπαν ότι είναι «φίλοι με τη Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου