Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Ακροδεξιοί Πολεμοκάπηλοι διαδίδουν με φωτογραφίες ασκήσεων από προγενέστερα άρθρα ότι μεταφέρονται στρατεύματα για Πόλεμο με την Τουρκία!

Διαφημίζουν τους ΝΑΖΙ...
Απαιτούν Αγορές Όπλων...
Διαδίδουν ψέματα και κατασκευάζουν κλίμα Πολεμοκαπηλείας...
Πριν λίγες μέρες επιχείρησαν να Τρομοκρατήσουν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί αποκαλύψαμε ότι ο εκδότης του pronews κατέβασε την "Εθνική Ελλάδας της Ακροδεξιάς για να βγει Δημοτικός Σύμβουλος... (για να πάρει 1,3%)...
Σήμερα ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ για μερικά κλίκ και κάνουν ΡΟΜΠΕΣ όλα τα στρατιωτικά και ακροδεξιά σαιτ που τους αναδημοσιεύουν!!!!
[Με την παραπληροφόρηση οι Ακροδεξιοί στρώνουν το χαλί της καταστολής από τα ellinikahoaxes και το facebook
Στρατιωτική άσκηση και όχι προετοιμασία για πόλεμο η μετακίνηση τεθωρακισμένων προς νησιά του Αιγαίου


Τρομολαγνικό δημοσίευμα παρουσιάζει την μεταφορά Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού Μ113, ώστε να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη διακλαδική άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», ως κινήσεις που γίνονται για να ενισχυθούν οι δυνάμεις στα νησιά μας, λόγο επικείμενης σύρραξης με την Τουκρία.

Το είδαμε στο pronews.gr

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι:

Όπως αναφέραμε στην αρχή οι φωτογραφίες, που μας τις παρουσιάζουν ως «ντοκουμέντο», είναι από την μεταφορά Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού (ΤΟΜΠ) Μ113 για να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη διακλαδική άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019» που ολοκληρώθηκε στις 14/6/2019. Στην άσκηση έλαβαν μέρος σύμφωνα με την ΕΡΤ τουλάχιστον 58 πλοία, πολλά αεροσκάφη και μονάδες του Στρατού. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό «ΠΤΗΣΗ«, η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» αποτελεί την ετήσια άσκηση μεγάλης κλίμακας του Πολεμικού Ναυτικού, στην οποία συμμετέχουν προσωπικό και μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.


Οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησαν έχουν κλαπεί από παλιότερο άρθρο του press-gr.comμε ημερομηνία (11/6/2019) που δεν κάνει λόγο και ούτε αφήνει υπόνοιες για επικείμενη σύρραξη. Μάλιστα, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω, έχουν επέμβει στις φωτογραφίες για να μην είναι είναι εμφανής η προέλευσή τους, και πρόσθεσαν το δικό τους logo για να παρουσιαστούν ως αποκλειστικές.



Στην παραπάνω εικόνα χρησιμοποίησαν τμήμα από άλλο σημείο της για να διαγράψουν το logo «Press-gr». Είναι ολοφάνερη η επανάληψη τμήματος των δέντρων.
Στην παρακάτω εικόνα έχουν διαγράψει το αυτοκίνητο αριστερά για να καταφέρουν να αφαιρέσουν το logo «Press-gr» και να τοποθετήσουν το δικό τους.
Το δημοσίευμα του pronews.gr δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακόμη τρομολαγνικό άρθρο που πατάει στην ανησυχία των αναγνωστών με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας. Οι κινήσεις των τεθωρακισμένων οχημάτων δεν έχουν καμιά σχέση με «επερχόμενη θύελλα από την ανατολή» και «πόλεμο με την τουρκική πολεμική μηχανή» που αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά ήταν προγραμματισμένη μετακίνηση στα πλαίσια στρατιωτικής άσκηση.ttps://www.ellinikahoaxes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου