Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

512 ΤΠ Kουφόβουνο Έβρου: Αντί να δίνουν φαγητό πουλούν Σουβλάκια-Η Ξεφτίλα του Στρατού που βγάζει κέρδος από τους φαντάρους!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ!
Είμαι πατέρας ενός στρατιώτη και ορισμένα πράγματα δυστυχώς βελτιώνονται μόνο εάν υπάρξει καταγγελία και για αυτό σας αξίζουν πολλά μπράβο. 

Το πρόβλημα που θέλω να θίξω έχει να κάνει με το Κουφόβουνο και τη μονάδα που είναι υπεύθυνη για το φαγητό.

Η διοίκηση της μονάδας αντί να φροντίσει για την ικανοποιητική ποσότητα και ποιότητα του φαγητού, έχει μετατρέψει το ΚΨΜ της σε Ψησταριά όπου οι φαντάροι καθημερινά αφήνουν τεράστια ποσά.

Μέχρι και σουβλάκια στο δρόμο ψήνουν για να τραβήξουν πελατεία.
Το ίδιο και στα φυλάκια που έχει η μονάδα. 
Μόνο το ΚΨΜ να δουλεύει. 
Εμείς οι γονείς όμως δεν μπορούμε να στέλνουμε συνέχεια λεφτά στα παιδιά μας για φαγητό το οποίο υποτίθεται πως είναι δωρεάν!
Αυτά αφήνει πίσω του ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης, ο ΑΝΥΕΘΑ Ρήγας και ο ΑΓΕΣ Καμπάς!!!
Αυτοί μας ζητούν...
Μας ζητούν να πάμε να σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ, για τα πετρέλαια-φυσικό αέριο και τα κέρδη τους, για την EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Kατάρ, τους Κοπελούζο, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίο!
Καλούμε σε Κοινή Πάλη Έλληνες και Τούρκους φαντάρους, τον εργαζόμενο λαό και στις δύο ακτές του Αιγαίου ενάντια στον Διακρατικό Πόλεμο που μας οδηγούν.
Ενάντια στα Θερμά Επεισόδια που θα χυθεί το Δικό Μας Αίμα για τα Δικά τους Συμφέροντα
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ τους και της ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ για τους λαούς της περιοχής
Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Μπλοκάρουμε τους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ., ενάντια στις κυβερνήσεις της βάρβαρης ταξικής επίθεσης και της στυγνής κρατικής καταστολής
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com diktiosprartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Εσυ σαν πατερας τα λες πολυ καλα!!!αλλα εξω απο τον χορο χορευουν ολοι....Στην τελικη μονο τα προβλεπομενα γευματα ου δικαιουνται ειναι δωρεαν που δικαιουνται!οσο γι αυτο π ειπες οτι δεν γινετε ν στελνεις συνεχεια,λεφτα για φαγητο τ μονο που εχω να σ πω ειναι πως αν δν θελουν ν τρωνε λεφτα ν μην αγοραζουν και να τους αρκει μονο αυτο που δικαιουνται!!!δεν εφθυνεται μια μοναδα αν ο γιος σου η ο καθε στρατιωτης θελει να τρωει λεφτα σε σουβλακια και οπουδηποτε αλλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι 359 εσσο και ήμουν στο 50λμχ στο κουφοβουνο,όσο ήμουν εκεί τα μαγειρεία ήταν στην εποπτεία του 512.Τα μαγειρεία λοιπόν ήταν άριστα στο φαγητό και αν υπήρχε δυνατότητα δευτερης μέχρι και 3ης μερίδας σου την δίνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή