Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Φασίστες Μισθοφόροι Υποδέχονται τους Νεοσύλλεκτους Στρατιώτες στην Κω και τους Τραμπουκίζουν!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΟΒας Υποδεκανέας στην Κω έβαλε νέα σειρά να φωνάζει εθνικιστικά συνθήματα για Τουρκία και Μακεδονία!
Ο υποδεκανέας ΟΒΑ του στρατοπέδου 80 ΤΥΕΘ, πολύ συχνά έχει απρεπή συμπεριφορά απέναντι στους στρατιώτες, χώνοντας τους σε αγγαρείες και μιλώντας τους υποτιμητικά. Αρκετές φορές όταν έχει υπηρεσία και κοιμάται στο θάλαμο δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας ούτε ζητήματα καθαριότητας, για τα οποία όμως φωνάζει στους φαντάρους και τους βγάζει αναφερόμενους για πλάκα το επόμενο πρωί εάν κάτι δεν του αρέσει.
Αποκορύφωμα αποτελεί το γεγονός ότι σε νεοσύλλεκτους της 359 καθώς και της 361 σειράς – κατά τις οποίες ήταν υπεύθυνος για τη βασική τους εκπαίδευση – τους πήρε και τους πήγε σε ένα πιο απομακρυσμένο σημείο από το λόχο διοικήσεως και με πρόσχημα το να μάθουν σωστό βηματισμό τους υποχρέωσε να φωνάζουν γνωστά φασιστικά και εθνικιστικά συνθήματα ενάντια σε Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία. 

Πριν λίγους μήνες, σε διαπληκτισμό που είχε δύο φορές με στρατιώτες (λόγω του ότι από τους ίδιους είχε κατηγορηθεί για κλοπή!) βρέθηκε πολύ κοντά στο να χειροδικήσει εναντίον τους, κολλώντας το πρόσωπό του στα δικά τους και απειλώντας πως θα τους κόψει τις προβλεπόμενες (στο πεντάμηνο) μεταθέσεις, που δικαιούνται.
Οι φαντάροι στο στρατόπεδο φοβούνται και δεν βγαίνουν στην αναφορά ούτε καταγγέλλουν την εξουσιαστική του συμπεριφορά, γιατί είναι μέσα σε όλα και υπεύθυνος αποθήκης και με όσους δεν τα πηγαίνει καλά τους κάνει καψόνια και τους χώνει σε διάφορες αγγαρείες.

Αυτή είναι η ποιότητα των Μισθοφόρων Στρατιωτών που θέλει κατά χιλιάδες να προσλάβει η κυβέρνηση της ΝΔ.
Το πρόβλημα με την ανεμπόδιστη δράση των φασιστών στον Ελληνικό Στρατό κατά τη διάρκεια της θητείας του ΑΓΕΣ Στεφανή το είχαμε επισημάνει και καταγγείλει ξανά και ξανά.
Να όμως που οι φασίστες Μισθοφόροι Στρατιώτες συνεχίζουν την προκλητική μισαλλόδοξη και πολεμοκάπηλη δράση τους και με Υπουργούς Άμυνας τους Παναγιωτόπουλο και Στεφανή.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τον ΑΓΕΣ Καμπά και το Υπουργείο Άμυνας να δράσουν άμεσα και να επιβάλλουν ότι προβλέπει ο Νόμος, ο Στρατιωτικός Κανονισμός και οι δικές τους διαταγές.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να υπερασπιστούμε μαζικά και αποφασιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου