Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Τεράστιος Κίνδυνος το θέρετρο της ΠΑ στο Ζούμπερι: ένα χρόνο μετά το Μάτι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν έχει αναδείξει μόνο το γεγονός ότι οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις αποτελούν κάτεργα εργασιακής εκμετάλλευσης για τους φαντάρους.
Αλλά επίσης αποτελούν έναν τεράστιο ΚΙΝΔΥΝΟ για τους επισκέπτες, το προσωπικό και τους κατοίκους της περιοχής.
Το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία ενδιαφέρονται μόνο για τις Δωρεάν διακοπές των στελεχών ώστε οι υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κάνουν δημόσιες σχέσεις, να αρπάζουν τις ψήφους και παράλληλα να επεκτείνουν προνόμια ενός στρατιωτικού προσωπικού που θέλουν Πραιτοριανούς στα επιθετικά τους σχέδια εντός και εκτός συνόρων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πέρσι τέτοια εποχή πραγματοποίησε εξόρμηση στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα και στο ΚΕΔΑ στο Ζούμπερι.
Οι Διοικητές τους όμως και τα Επιτελεία δεν έδωσαν την προσοχή που έπρεπε αφού γνώμονας τους δεν είναι το Ενδιαφέρον για την Ανθρώπινη Ζωή.
Στις καταγγελίες μας έρχεται να προστεθεί η τεκμηριωμένη άποψη στελέχους που φιλοξενήθηκε σε ένα μόνο σάιτ!
Διαβάστε τη: 
Καμπανάκι κινδύνου: “Το θέρετρο της ΠΑ στο Ζούμπερι κινδυνεύει από φωτιά ένα χρόνο μετά από το Μάτι”
Ένα στέλεχος της ΠΑ που έχει προσωπική γνώση και γνώμη για την ασφάλεια που υπάρχει σε περίπτωση πυρκαγιάς στο Ζούμπερι, γράφει χωρίς περιστροφές ότι ένα χρόνο μετά από το Μάτι, αν κάτι πάει στραβά, ενδέχεται να ζήσουμε ακριβώς τα ίδια. Δεν κάνει μια απλή εκτίμηση. Αναφέρεται σε γεγονότα και παραθέτει στοιχεία.

Γράφει:
Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 
Δύο μέρες για τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία στο Μάτι. Όλα τα συναισθήματα από εκείνη την αποφράδα ημέρα παραμένουν ζωντανά (αν και ο πανδαμάτωρ χρόνος κάπως τα έχει τιθασεύσει).
Εκείνο όμως που δεν έχει αμβλυνθεί αλλά απεναντίας οξύνεται , είναι ο φόβος . Δεν είναι ο απλός ο χωρίς αιτία φόβος. 
Είναι ο φόβος του εμπειρογνώμονα, του ανθρώπου που βλέπει πως η καταστροφή (πολύ μεγαλύτερη από την περσινή) υπό ορισμένες προϋποθέσεις, είναι προ των πυλών και κανείς δεν κάνει τίποτα να αποτρέψει το πασιφανές επερχόμενο νέο Μάτι.
Εάν εκδηλωθεί νέα φωτιά κοντά στη δυτική πύλη του ΚΕΔΑ Ζούμπερι (θέρετρο της Πολεμικής Αεροπορίας) ή στις κατασκηνώσεις της Αστυνομίας , η οδός Ποσειδώνος και η Δυτική Πύλη του ΚΕΔΑ θα αποκλειστούν .
Η μόνη διέξοδος σωτηρίας για τους κατασκηνωτές της Αστυνομίας, όπως προβλέπουν τα σχέδια της, αλλά και όπως εφαρμόστηκε πέρυσι, είναι η μετάβαση στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι με τα πόδια από την παραλία και από εκεί εκκένωση μέσω πλοίου (η οποία βέβαια είναι αδύνατη και δεν εφαρμόστηκε ούτε πέρυσι).
 Η διαφυγή προς τα νότια μέσω παραλίας είναι αδύνατη αφού η ακτή είναι απόκρημνη.


Από τη στιγμή που θα αποκλειστεί η δυτική πύλη του ΚΕΔΑ (οδός Ποσειδώνος) η μόνη διέξοδος θα είναι η κεντρική πύλη ΚΕΔΑ που βγαίνει στην οδό Αεροπορίας.
Αν είναι Σαββατοκύριακο αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος από παράνομα, παρκαρισμένα αυτοκίνητα πελατών των κλαμπ DIVERS και LA COSTA (μιλάμε για μια απόσταση 200 το πολύ μέτρων και ένα στενό δρόμο) οπότε το κομφούζιο είναι δεδομένο, με τους επισκέπτες των 2 κλαμπ και τους παραθεριστές του ΚΕΔΑ και τους κατασκηνωτές της Αστυνομίας να προσπαθούν να διαφύγουν οδικώς από ένα μπλοκαρισμένο δρόμο που αποτελεί τη μοναδική διέξοδο διαφυγής. 
Και ιδού το νέο ολοκαύτωμα και όλοι θα παριστάνουν του έκπληκτους για τη νέα τραγωδία.
Γι αυτούς τους λόγους δεν επισκέπτομαι πια το ΚΕΔΑ/Ζούμπερι τα Σαββατοκύριακα και υπέβαλα αναφορά στο ΚΕΑΠΕ …
Από πλευράς Πολεμικής Αεροπορίας δεν διαπίστωσα καμιά αντίδραση πλην της κοπής κάποιων χόρτων η οποία όμως είχε ξεκινήσει την ημέρα που υπέβαλα την αναφορά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου