Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Αύξηση θητείας, Προσλήψεις χιλιάδων Μισθοφόρων, Αγορές όπλων και Ενίσχυση της ιδιωτικής Πολεμικής Βιομηχανίας.


Το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στα ΝΕΑ της 20ης Ιουλίου είναι αποκαλυπτικό για τις προθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά δεν έρχεται να προσθέσει τίποτε στα όσα ξέρουμε για τις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Αυτό που κυρίως αποδεικνύει το έντυπο του εφοπλιστή Μαρινάκη είναι η συνέχεια των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αφού περιγράφει μέτρα που έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη ηγεσία των Αποστολάκη-Ρήγα!

Μέτρα που λαμβάνονται για τους ίδιους ακριβώς λόγους, εξυπηρετώντας τα ίδια συμφέροντα, χρησιμοποιώντας τα ίδια προσχήματα για να εξασφαλίσουν την ¨εθνική συναίνεση", αντιμετωπίζοντας τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία ως Αναλώσιμους.

Και όμως τα ΝΕΑ γράφουν ότι "ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", το ΕΘΝΟΣ τονίζει "Ένοπλες δυνάμεις: Αλλάζουν όλα σε θητεία, προσλήψεις, μεταθέσεις" για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για μια καταιγιστική προπαγανδιστική επικοινωνιακή καταιγίδα που θέλει να δώσει την αίσθηση του κατ' επείγοντος που εξυπηρετεί η κυβέρνηση ΝΔ απαντώντας "στην συνεχιζόμενη τουρκική επιθετικότητα" προκειμένου να ενισχυθεί "η αποτρεπτική ισχύς' των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αλήθεια, ποια Αποτροπή κάνει ο Ελληνικός Στρατός δρώντας εκτός συνόρων; 

Στα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο, στη Λιβύη, το Λίβανο, στο Αφγανιστάν;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ;
Το πρώτο επομένως που είναι ανάγκη να ξεκαθαριστεί είναι γιατί ανακοινώνουν ότι θα προχωρήσουν σε αυτές τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Καταρχήν, η Κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, η ένταση της Αστυνόμευσης και της επίθεσης στους Πρόσφυγες και τα Κοινωνικά κινήματα, η γενικότερη Στρατιωτικοποίηση που δρομολογείται με την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ και τα σχέδια για την εφεδρεία είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα όσα περιγράφουν τα άρθρα για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γράφαμε σε πρόσφατη ανακοίνωση μας: 

Η καπιταλιστική ανάπτυξη που εξαγγέλλει η κυβέρνηση και το νέο καπιταλιστικό παραγωγικό μοντέλο που προωθεί ο αστικός κόσμος με το καθηγητικό-δημοσιογραφικό-μιντιακό-πολιτικό αστικό κατεστημένο να ντύνει καθημερινά με κραυγές καθεστωτικής προπαγάνδας, έχει συστατικό στοιχείο την Καταστολή και τον Πόλεμο, στοχοποιώντας τον Εχθρό-Εργαζόμενο λαό που θέλει Δούλο και Αναλώσιμο! http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/07/blog-post_455.html
Στην ανακοίνωση-κάλεσμα μας για την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στις 10/07 δηλώναμε:

Πότε και πως θα γίνει θερμό επεισόδιο, θα πάμε τελικά σε διακρατική σύγκρουση με την Τουρκία; Είναι ερωτήματα που ταλανίζουν όλους αφού η καθεστωτική προπαγάνδα, προβάλλοντας από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα «την Τουρκική επιθετικότητα» απαιτεί «εθνική ομοψυχία», να γίνουμε εμείς Αναλώσιμοι για τα συμφέροντα των εφοπλιστών-πετρελαϊκών εταιρειών-επενδυτών, να υποταχθούμε στην Προνομιακή Συμμαχία του αστικού κόσμου με τις ΗΠΑ, να βάλουμε πλάτη στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου.

Αυτό που μας κρύβουν είναι ότι Ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός οξύνεται και μας απειλεί με πόλεμο και καταστροφή γιατί δύο αδίστακτες αστικές τάξεις εποφθαλμιούν ΑΟΖ και Ενεργειακά Κοιτάσματα, τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου, μιας περιοχής με παγκόσμιο στρατηγικό ενδιαφέρον όπου διέρχονται εμπορικές και ενεργειακές ροές τεράστιας σημασίας. 

Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός αλληλοδιαπλέκεται με τις ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Κίνας-Ρωσίας και βρίσκει αντιμέτωπους δύο στρατούς που συνεργάζονται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ στην καταστροφή λαών και στο άρπαγμα πλουτοπαραγωγικών πηγών, στην Κατοχή-εκμετάλλευση-καταπίεση του κόσμου της εργασίας, που συμμετέχουν στον πόλεμο της τρομοκράτησης των λαών και στον πόλεμο κατά των Προσφύγων. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ
Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα επικεντρωθούν το υπουργείο και οι επιτελείς του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», είναι μεταξύ άλλων η ανακοπή της μείωσης του στρατιωτικού προσωπικού με την πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών οπλιτών (ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ), η ενίσχυση της Ιδιωτικής Πολεμικής βιομηχανίας -ώστε να επιταχυνθούν σημαντικά εξοπλιστικά προγράμματα- και η βελτίωση της νομοθεσίας για τις μεταθέσεις στρατιωτικού προσωπικού.


Προσλήψεις ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ 

Διαβάζουμε: Η πρόσληψη περίπου 2.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) ή Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ). Εκτιμάται μάλιστα πως σε αυτό το πεδίο το υπουργείο θα μπορέσει να έχει άμεσα αποτελέσματα και να πετύχει μία από τις «γρήγορες νίκες» που επιδιώκει σε μία σειρά «μαχών» που θα δίνει διαρκώς από εδώ και στο εξής. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι επιτελείς του «Πε­νταγώνου», ο Στρατός Ξηράς χρειά­ζεται 1.200 οπλίτες (ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ). Τετρακόσιοι από αυτούς υπολογί­ζεται ότι θα στελεχώσουν τις Ει­δικές Δυνάμεις, 400 προορίζονται για θέσεις τεχνικού προσωπικού και άλλοι 400 για τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Ειδικά στα νοσοκο­μεία υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε νοσηλευτές. Οι υπόλοιπες 800 προ­σλήψεις αναμένεται να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν και στα άλλα δύο Όπλα, το Πολεμικό Ναυτικό και την Αεροπορία.

Καταρχήν, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό οι Προκηρύξεις για προσλήψεις των Μισθοφόρων Στρατιωτών είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να συμπέσουν με τις Εκλογές του Φθινοπώρου που τελικά διεξήχθησαν τον Ιούλιο του 2019! Κρατώντας τη διατύπωση του άρθρων των ΝΕΩΝ για «γρήγορες νίκες» -έναντι ποιου Εχθρού του λαού μας που πρέπει να πληρώσει ή της νεολαίας που πρέπει να καταταγεί Μισθοφόρος;-, θυμίζουμε τι επισημαίναμε στην σχετική ανακοίνωση μας στις 16 Ιουλίου 2019:

Μετά την παταγώδη αποτυχία της πρόσληψης των φθηνών-Ανακυκλώσιμων ΟΒΑ, στο τραπέζι τίθεται το δέλεαρ της Μονιμοποίησης των Μισθοφόρων μετά από μακρόχρονη διαδικασία σε καθεστώς ανασφαλούς παροχής υπηρεσιών.

Οι ανάγκες του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, των αποστολών εκτός συνόρων, της μετατροπής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών και Πάροχο Ασφάλειας σε εφοπλιστές και πετρελαϊκές εταιρείες είναι μεγάλες.

Η κυβέρνηση κάνει τον στρατό πιο Ταξικό καθώς δίνει τη δυνατότητα εξαγοράς θητείας σε μικροαστικά-αστικά στρώματα στα 33 χρόνια και επιχειρεί να δελεάσει τους νέους των φτωχών οικογενειών!

Οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα "προνομιακό επενδυτικό περιβάλλον", δηλαδή την πλήρη ασυδοσία του κεφαλαίου διέλυσε το εργατικό κίνημα και επέβαλε εργασιακές σχέσεις ζούγκλας. Για να επιβάλλει την σταθερότητα και ασφάλεια της κερδοφορίας τους από τις αντιστάσεις του κόσμου της εργασίας έχει ανάγκη από το Επιχειρηματικό κράτος Άμυνας-Ασφάλειας διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Οικοδομεί λοιπόν τα σώματα Καταστολής-Πολέμου με αντίστοιχη συνείδηση Πραιτοριανού της αστικής τάξης, στη βάση υλικών συμφερόντων με την παροχή πλήθους Προνομίων. Ακόμη και της Μονιμοποίησης των Μισθοφόρων Στρατιωτών-Αστυνομικών, ενώ η Μονιμοποίηση όλων των άλλων εργαζομένων έχει τεθεί εκτός νόμου από τα Μνημόνια και την αστική πολιτική.

Να μην ξεχνούμε ότι η δικαστική απόφαση του Στε για επιστροφή των περικοπών στα στελέχη του Βαθέως Κράτους -αστυνομικούς, στρατιωτικούς, χαφιέδες ΕΥΠ κλπ- των 500 εκατομμυρίων ευρώ έγινε στη βάση ότι θα πρέπει αυτοί να είναι καλοπληρωμένοι ώστε να εξασφαλίζουν με τη βία την υποταγή του κόσμου της εργασίας στα Μνημόνια.



ΑΓΟΡΕΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η κυβέρνηση ΝΔ δρομολογεί την αγορά πανάκριβων φρεγατών που είτε θα προμηθευτεί από τη Γαλλία είτε αντίστοιχα αμερικανικά πλοία. Το κοινό σχέδιο των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι να εξασφαλίσουν την συμπαραγωγή των πλοίων στα ελληνικά ναυπηγεία. Ένα σχέδιο που βρίσκει από πίσω του την αμερικανικών συμφερόντων ΟΝΕΧ που μετά τα ναυπηγεία της Σύρου απλώνει τα πλοκάμια της σε αυτά της Ελευσίνας και έπονται του Σκαραμαγκά.

Γράφαμε πρόσφατα για τα επενδυτικά πλάνα της ΟΝΕΧ (25/06/2019) http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/06/blog-post_153.html

Υπάρχουν τρεις παράμετροι που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη:1. οι ανάγκες συντήρησης των πολεμικών πλοίων τους και οι απαιτήσεις των ενεργειακών τους σχεδιασμών.

2. η απαίτηση να κατασκευαστούν εκεί πλοία από τις νέες πολεμικές προμήθειες.

3. ο τεράστιος ανταγωνισμός ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ αφορά και τα ελληνικά ναυπηγεία. Ο νέος Δρόμος του Μεταξιού απαιτεί εγκαταστάσεις συντήρησης των πλοίων και οι ΗΠΑ εμποδίζουν με αυτή τους την κίνηση την Κίνα να προχωρήσει στην υλοποίηση των βλέψεων της για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Υπάρχουν όμως ακόμη δύο στοιχεία που πρέπει να επισημάνουμε.

Καταρχήν, οι σχεδιασμοί για τις Αγορές πολεμικών εξοπλισμών και την ανάπτυξη της κερδοφορίας της Ιδιωτικής Πολεμικής Βιομηχανίας είναι άμεσα συνδεδεμένες με την όξυνση της καταστολής και την Κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Στρατός, ΝΑΤΟ και Πολεμικές Βιομηχανίες εισβάλουν στα Πανεπιστήμια αναζητώντας φθηνό ή δωρεάν εργατικό δυναμικό για τα διάφορα project! Δεν θα ήθελαν το φοιτητικό κίνημα να τους χαλάσει τις δουλειές....

Δεύτερο, διαπιστώνουμε άλλη μια απόδειξη της κυβερνητική πολιτικής των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Κεντρικό προγραμματικό στοιχείο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ της 25ης Ιανουαρίου 2015 ήταν να θέσει τον Πόλεμο ως Πυλώνα καπιταλιστικής ανάπτυξης. Στο κείμενο των ΝΕΩΝ διαβάζουμε σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ:

" ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τι διαταγή που είχε δώσει στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και στον Αλκιβιάδη Στεφανή. Δηλαδή και κατά την επίσκεψη στο Πεντάγωνο την περασμένη Τετάρτη επεσήμανε πως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πρέπει να προχωρήσει στην ενίσχυση της αμυντική βιομηχανίας της χώρας με στόχο την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και παράλληλα την αξιοποίηση των αμυντικών προγραμμάτων ως πυλώνων ανάπτυξης.... "

H ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ
Οι εκλογές έγιναν, τους ψήφους τους πήραν και ήρθε πλέον η ώρα να μιλήσουν για την Αναδιοργάνωση που περιλαμβάνει συγχωνεύσεις, μετακινήσεις και καταργήσεις μονάδων και σχηματισμών.
Στο άρθρο των ΝΕΩΝ αν και γίνεται λόγος για την περίπτωση της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, δεν υπάρχει λέξη για τους Αμερικανικούς -Στο ίδιο στρατόπεδο θα εγκατασταθεί σε μόνιμη βάση δύναμη ικανή να υποστηρίζει τα αμερικανικά ελικόπτερα τα οποία μετασταθμεύουν για αρκετούς μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα- και Νατοϊκούς σχεδιασμούς, την συμφωνία που έχει υπογράψει η Ελλάδα με την Ιταλία και την Ισπανία! http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/04/32_16.html



ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ;
Τονίζουμε ότι η Αύξηση της θητείας δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης. Το Υπουργείο Άμυνας μέσω των χειρισμών του Αλκιβιάδη Στεφανή για την εφεδρεία και την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ θα προωθήσει την μεγαλύτερη Στρατιωτικοποίηση του λαού μας, επιχειρώντας την ένταξη και των Γυναικών, ενώ θα ενταθεί η ενσωμάτωση των επικίνδυνων στρατιωτικοποιμένων  φασιστικών πυρήνων ή αλλιώς Λέσχες Εφέδρων.
Σε κάθε περίπτωση για την στρατιωτική θητεία υπάρχουν δύο σενάρια:  


Το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι επιτελείς του «Πενταγώνου» και έχουν παρουσιάσει «ΤΑ ΝΕΑ» περιλαμβάνει αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς (για την ακρίβεια προτείνεται εξίσωση της θητείας σε όλους τους Κλάδους αφού σήμερα η θητεία είναι 9 μήνες στον Στρατό, 12 στην Αεροπορία και 12 στο Ναυτικό), υποχρεωτική στράτευση στα 18, εθελοντική στράτευση γυναικών, τακτικές προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, διευθέτηση ανυπότακτων και ενημερωτική καμπάνια στην κοινωνία.

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει ότι οι έφεδροι οι οποίοι παρουσιάζονται και παραμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας τους στα σύνορα να υπηρετούν 9 μήνες θητεία και όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν σε περιοχές εκτός παραμεθορίου να υπηρετούν 12 μήνες.

Σήμερα υπηρετούν 12 μήνες στρατιωτική θητεία οι στρατεύσιμοι στην Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.


Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Όλα τα μέτρα που προπαγανδίζονται είναι αποδείξεις της βαθύτερης συνέχειας της κυβερνητικής αστικής πολιτικής των μνημονιακών ετών, της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ και της διακυβέρνησης ΝΔ, της συνέχειας του αστικού κράτους που στρέφεται εναντίον των εργαζομένων για να επιβάλλει την αστική κυριαρχία και κερδοφορία.
Κυρίως όμως είναι μια απόδειξη ότι δεν υπάρχουν "εθνικά δίκαια" και "εθνικοί στόχοι", αλλά υπάρχει κοινωνικός πόλεμος που βρίσκει την συνέχεια του στην Απειλή Διακρατικής πολεμικής σύγκρουσης Ελλάδας-Τουρκίας και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. 
Ενός Ελληνικού Στρατού που δεν εξυπηρετεί την "Άμυνα της χώρας και την εδαφική ακεραιότητα", αλλά περιπολεί με τα F16 του σε 4 Βαλκανικές χώρες, κυριαρχεί στη Βόρεια Μακεδονία, έχει δυνάμεις σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, ενώ τα πολεμικά πλοία περιπολούν σε Λιβύη, Λίβανο, Ανατολική Μεσόγειο μέχρι τους ωκεανούς.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα προχωρήσει άμεσα σε μεγάλη καμπάνια για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των πολεμικών προετοιμασιών και στην Αντεπίθεση της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας απέναντι στους σχεδιασμούς του αστικού κόσμου που μας θέλουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ της καπιταλιστικής ανάπτυξης και των διακρατικών συγκρούσεων.
 Απαιτείται λοιπόν η μεγαλύτερη ένταση της προσπάθειας μας για ένα Κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην αστική πολιτική, τους πολεμικούς ανταγωνισμούς και επεμβάσεις, στον πόλεμο εναντίον των προσφύγων και τον πόλεμο τρομοκράτησης των λαών.
Απαιτείται μια βαθύτερη ενότητα σωματείων και φοιτητικών συλλόγων (στα ΑΕΙ που καταργείται το άσυλο και μονιμοποιείται η παρουσία των πολεμικών βιομηχανιών, του ΝΑΤΟ και του Στρατού), κινήσεων πόλης και των κοινωνικών κινημάτων ενάντια στον εθνικισμό και φασισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τους Άξονες του πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Ένα κίνημα με τις σημαίες του εργατικού διεθνισμού, αντικυβερνητικό και αντικαπιταλιστικό, που θα επιχειρεί να Μπλοκάρει την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία και καπιταλιστική κερδοφορία  που απαιτεί φοβισμένο δούλο  τον κόσμο της εργασίας.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα πάρουμε πρωτοβουλία για την Αποτυχία της απόπειρας πρόσληψης νέων Μισθοφόρων.
Στεκόμαστε ενάντια σε όλα αυτά.
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου