Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

124 ΤΕ Μυτιλήνη: Μόνιμη εμπλοκή και μαγειρεία με μύγες και κουνούπια

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων: 
Οι Αξιωματικοί έχουν γραμένους τους στρατηγούς και το ΓΕΣ στα παλιά τους τα άρβυλα...
Η Διοίκηση, η Μεραρχία και το ΓΕΣ δεν ενδιαφέρονται...
Η κυβέρνηση της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα, που ξοδεύει εκατομμύρια σε εξοπλισμούς για να παίξει τον ρόλο χωροφύλακα στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο έχει αυτά τα αποτελέσματα. 
Μια χούφτα φαντάρων να καλύπτει τις ανάγκες τον εκατοντάδων στρατοπέδων που τρώνε δίπλα στα κουνούπια και τα ποντίκια. 
Μόνο με αντιπολεμική κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό σε Ελλάδα και Τουρκία θα καταφέρει να σταματήσει αυτή την τρέλα στους λαούς της Μεσογείου.

Επιστολή Καταγγελίας

Η 124 ΤΕ είναι μια από της χειρότερες μονάδες. 

Επικρατεί μόνιμη εμπλοκή. 

Παλιά παίρναμε και κάνα υπηρεσιακό τώρα τα έκοψαν και αυτά. 
Διανυκτέρευση εκτός στρατοπέδου πρώτα παίρνουν τα βυσματόπαιδα του πρώτου, δεύτερου και τρίτου γραφείου και μετά εμείς 1 φορά τον μήνα και αν την πάρουμε.. Μονάδα με 7-10 άτομα που κάνουμε διπλές υπηρεσίες και κάθε πρωί ζητάνε άτομα για δουλειές που σε καθημερινή βάση κοιμόμαστε 3 με 4 ώρες.
Από υπηρεσίες έχουμε περίπολο, πύλη και θαλαμοφύλακα και στην πύλη ζητάνε να φοράμε αλεξίσφαιρο με πλάκες μέσα και το όπλο πάνω μας. 
Μερικοί από μας έχουμε θέμα με μέση, γόνατά κλπ. 
Αλλά μερικοί/μερικές επόπτες/επόπτριες λένε δεν με νοιάζει κλπ. 
Με αυτά και με αυτά κάποιος συνάδελφος έπαθε ρήξη στο γόνατο.
Τα μαγειρεία είναι πάντα βρώμικα! 
Πετάνε στον αέρα μύγες, κουνούπια κλπ και οι δίσκοι και τα τραπέζια είναι μέσα στα λάδια, στην βρώμα και στην θαμπάδα από τα ψευτοπλυσίματα. 
Τις μισές φορές που τρώμε από εκεί το μετανιώνουμε. 
Φαγητό από τα μαγειρεία το έχω κόψει πλέον μιας και το φαΐ.. μόνο "φαΐ" δεν είναι, όποτε αν φάω είτε θα έχω διάρροια, είτε άλλα προβλήματα.
Το 124 είναι από τα χειρότερα στρατόπεδα! 
Όσο αφορά τα στελέχη δεν θα πω και πολλά μιας και συμπαθώ λίγους από αυτούς, γιατί είναι άνθρωποι πραγματικά και όχι ψευτόμαγκες του στρατοπέδου!
Κάνουμε πύλη μετά από χώσιμο και τρώμε φυλακή γιατί οι Αξιωματικοί μας λένε πως δεν κάναμε αναγνώριση όταν βγήκαν από την πόρτα και όταν παραπονεθείς σε απειλούν λέγοντάς οι 3 μέρες θα αυξηθούν και θα γίνουν 10 και εγώ δεν φοβάμαι κανέναν (ούτε ταξίαρχο ούτε στρατηγό) και σε κοιτάνε με υφάκι φεύγοντας και απορείς γιατί τιμωρήθηκες. 
Θα ήθελα πολύ να δω τους συγκεκριμένους υπολοχαγούς όμως να τα λένε μπροστά στον ταξίαρχο και τον στρατηγό μας όμως.. υπομονή σε όλους εύχομαι και καλή σταδιοδρομία!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου