Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Το STAR ψάχνει τα κλεμμένα όπλα στα Εξάρχεια αλλά μήπως πρόκειται για Μεγαλειώδη κυβερνητική γκάφα η φημολογούμενη κλοπή στρατιωτικού υλικού από την Λέρο;

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι το πιο πιθανό ενδεχόμενο για την φημολογούμενη κλοπή στρατιωτικού υλικού από την βάση του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο, είναι ότι το θεωρούμενο απολεσθέν "πολεμικό υλικό βρέθηκε και πρόκειται για μεγαλειώδη γκάφα της νυν ηγεσίας του υπουργείου που βιάστηκε να ανακοινώσει την κλοπή και τώρα προσπαθεί να θάψει το θέμα για να μην εκτεθεί"!
Αν τυχόν ισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο -σε κάθε περίπτωση είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η υπόθεση έχει εξαφανιστεί εντελώς από την δημοσιότητα- τότε θα πιάσουν τα γέλια και τα ... βλήματα.
Κι αυτό γιατί όλοι/ες θυμόμαστε τα μακροσκελή έντυπα και ηλεκτρονικά ρεπορτάζ που καταναλώθηκαν για την φερόμενη αυτή κλοπή.
Το τι σχετικά σενάρια κυκλοφόρησαν από πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφρους, τα γνωρίζεται. Αλλοι ανακάλυψαν ότι η κλοπή θυμίζει την "υπόθεση Συκουρίου", που είχε κάνει η Ε.Ο 17 Νοέμβρη, δημοιολόγοι υπέθεταν ότι έχουμε μια κίνηση που εντάσσεται σε πλαίσιο αναβίωσης της τρομοκρατίας, κάτι που δεν απέκλειαν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Αν λοιπόν, είναι βάσιμο το δημοσίευμα που αναφέραμε, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε απλώς για επιπολαιότητα και ανευθυνότητα κυβερνητικών παραγόντων και δημοσιογράφων. 
Εδώ έχουμε να κάνουμε με γελοία άτομα τα οποία παρουσιάζονται "λειτουργοί της ενημέρωσης" και κυβερνητικοί "αρμόδιοι".

'Ερευνα στα Εξάρχεια για το κλεμμένο αντιαρματικό από τη Λέρο

Ποια είναι η ταυτότητα των ατόμων που αναζητούνται
Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τον οπλισμό που εκλάπη από τις αποθήκες του ναυτικού στη Λέρο.
Το ζητούμενο για τις Αρχές δεν είναι να βρουν ποιοι τον έκλεψαν, αλλά σε ποια χέρια κατέληξε.

Σκοπός είναι να πάρουν πίσω τα όπλα αυτά. Πρόκειται για δύο αντιαρματικά έτοιμα για χρήση και νάρκες κατά του προσωπικού.

Τα συγκεκριμένα είναι όπλα που δε χρησιμοποιούνται από ποινικούς. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ομάδες νεοτρομοκρατίας αλλά και σε ομάδες αλλοδαπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και του δημοσιογράφου Βάιου Σύρρου, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική ακολουθώντας τα «ίχνη» ενός εξ΄αυτών (των όπλων) έφτασαν στα Εξάρχεια. 
Πραγματοποιήθηκαν δύο κατ΄οίκον έρευνες χωρίς προς το παρόν να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Όσο για την ταυτότητα των ανθρώπων που αναζητούνται; Είναι Έλληνες αλλά και ενδεχομένως άτομα κουρδικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου