Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Δάσκαλος στην Κρήτη, εφαρμόζει ναζιστικές μεθόδους «εκπαίδευσης» σε παιδάκια του δημοτικού σχολείου.


Δάσκαλος στην Κρήτη, εφαρμόζει ναζιστικές μεθόδους «εκπαίδευσης» σε παιδάκια του δημοτικού σχολείου.

Είναι τρελό, κυριολεκτικά αδιανόητο και ως εκ τούτου δύσκολο να βρεις λέξεις για να το σχολιάσεις!
Στην εποχή της διακυβέρνησης των «αρίστων», βρέθηκε δάσκαλος από την Κρήτη που αναβιώνει χιτλερικές «εκπαιδευτικές» μεθόδους με θύμα μικρά παιδάκια!
Πιστή μας αναγνώστρια, μας στέλνει ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο απόφοιτος της «σχολής Φαήλου«, Απόστολος Κρητικόπουλος, και το οποίο ανακυκλώνεται, απ’ ότι μας γράφει, από πολλούς ακροδεξιούς ιστότοπους, ζητώντας μας, να το σχολιάσουμε.

Ειλικρινά όταν το είδαμε ανατριχιάσαμε. Το πρώτο που σκεφτήκαμε είναι ότι αυτός ο «εκπαιδευτικός» αντιγράφει πρακτικές που εφαρμοζόταν στα δημοτικά σχολεία στην Γερμανία την εποχή του ναζισμού.

Το δεύτερο που σκεφτήκαμε είναι πως ανέχονται οι γονείς των παιδιών 7-8 χρονών, να παρακολουθούν απαθείς τα τέκνα τους να ποτίζονται από τον δάσκαλο τους, το ναζιστικό δηλητήριο και να μην αντιδρούν.

Εχουμε μείνει πραγματικά άφωνοι και το μόνο που μπορεί να κάνουμε είναι να παραθέσουμε το βίντεο και την λεζάντα που το συνοδεύει και έγραψε ο φασίστας που αναφέραμε:

«Απιστευτη συγκινηση με τα Κρητικόπουλα που τιμουν τον Αγνωστο Στρατιωτη ακολουθώντας με παραδειγματικη πειθαρχια τις οδηγιες του καταπληκτικου Ελληνα Δασκαλου τους Πανου Μαρκογιαννακη.

Ειδικο ΕΥΓΕ στον μαθητη με το αναπηρικο αμαξιδιο ο οποιος ακολουθει στον ποντο τα παραγγελματα».

Επειδή εμείς δηλώνουμε αδυναμία να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό, χωρίς να παρασυρθούμε από εκφράσεις που δεν είναι κόσμιες γ’ αυτόν τον εκπαιδευτικό -που δεν φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τα όσα παρακολουθούμε παραπάνω, αφήνουμε να το κάνετε εσείς.

tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου