Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Τελικά, ο Ελληνικός Στρατός μπήκε στα Σκόπια!!! Βόρεια Μακεδονία: Στην Ελλάδα και επίσημα ο έλεγχος του εναέριου χώρου


Κάπως δύσκολο να εμπεδωθεί το προπαγανδιστικό σενάριο της "φτωχής πλην τίμιας Ελλάς, που δεν διεκδικεί τίποτε αλλά και δεν διαπραγματεύεται τίποτε με τους γείτονες της που την επιβουλεύονται"!!!
Την ίδια περίοδο λοιπόν που εντείνεται ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, το ελληνικό κράτος δίνει αναβαθμισμένο παρόν στα Βαλκάνια.
Διαβάζουμε:
Βόρεια Μακεδονία: Στην Ελλάδα και επίσημα ο έλεγχος του εναέριου χώρου
Τον έλεγχο του εναερίου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας ανέλαβε από την Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, επισήμως η χώρα μας.
Ενα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-16 που απογειώθηκε από την 337 Μοίρα στη Λάρισα, πέταξε πάνω σχεδόν σε όλη τη Βόρεια Μακεδονία και έκανε προσέγγιση μάλιστα σε ένα αεροδρόμιο κοντά στο Μοναστήρι.
Τα δύο ελληνικά F-16 συνεργάστηκαν άψογα με τα συστήματα επικοινωνίας του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου των Σκοπίων τη στιγμή που η επιτήρηση του εναέριου χώρου της γείτονος χώρας γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα και από ελληνικά ραντάρ.
Ελληνικά μαχητικά είχαν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν (προ εξαμήνου) δοκιμαστική πτήση στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά με την επισημοποίηση της Συμφωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες, η επίσημη έναρξη της επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας άρχισε από τη Δευτέρα.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γράφαμε:
Τελικά, ο Ελληνικός Στρατός μπήκε στα Σκόπια!!!

Βούλγαροι, η επιτήρηση του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας είναι δική μας και μόνο δική μας!!!
Και όμως το ζήσαμε και αυτό.
Την Εφημερίδα των Συντακτών να αγωνιά για το βηματισμό της Ελληνικής ιμπεριαλιστικής παρουσίας στα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα αν η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία χάσει το μονοπώλιο της επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας.
Και μετά αναρωτιούνται υποκριτικά για το ποιος έστρωσε το δρόμο στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ....
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα:
Η Βόρεια Μακεδονία διέψευσε βουλγαρικά και άλλα ξένα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία την επιτήρηση του εναέριου χώρου της, εκτός από την Ελλάδα, θα την αναλάβει και η Βουλγαρία μόλις αποκτήσει F-16.
Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ απάντησε σε σχετικό ερώτημα της «Εφ.Συν.»:
«Η Ελλάδα είναι ο σημαντικότερος εταίρος για την επιτήρηση του εναέριο χώρου της Βόρειας Μακεδονίας.
Είμαστε σε συνεχείς διαβουλεύσεις και σε διαδικασία να προσδιορίσουμε τις λεπτομέρειες της στενής συνεργασίας μας σε αυτό τον τομέα.
Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει συμφωνία με άλλη χώρα στο θέμα της επιτήρησης του εναέριου χώρου μας», κλείνοντας τα σενάρια που διακινούνται από τους Βούλγαρους.
Ενδεικτικό της καλής συνεργασίας Ελλάδος και Βόρειας Μακεδονίας και σε στρατιωτικό επίπεδο είναι η πρόσφατη ανάρτηση του Ζόραν Ζάεφ μετά τη συνάντηση με τον αρχηγό του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Στράτου.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικά τα σχόλια που γίνονται από φιλοκυβερνητικά σάιτ:
Θυμάστε που στα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη ορισμένοι έξαλλοι ακροδεξιοί ρωσόφιλοι ούρλιαζαν «δώστε μας όπλα, να μπούμε στα Σκόπια»;
Τελικά ο ελληνικός στρατός «μπήκε» στα Σκόπια. Όχι με τις εθνικιστικές υστερίες της πατριδοκάπηλης ακροδεξιάς του επαρχιώτικου εθνικισμού, αλλά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Θυμίζουμε σχετική μας ανακοίνωση.
Από ποιον απειλείται η Βόρεια Μακεδονία και θα της προσφέρει κάλυψη η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία;
Μεγάλα τα ερωτήματα για το βρώμικο ρόλο που παίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα Βαλκάνια...
Εμείς θέτουμε ξεκάθαρα τα εξής ερωτήματα;
Ποιο κράτος Απειλεί την Σταθερότητα και την Ειρήνη σήμερα στα Βαλκάνια;
Ποιο κράτος διαθέτει Πολεμική Αεροπορία και υπάρχει κίνδυνος να την στρέψει κατά της Βόρειας Μακεδονίας; 
Σε ποιο κράτος στέλνει απειλητικό μήνυμα ενδεχόμενης Προβολής Στρατιωτικής Ισχύος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας;
Στην ιστορικής σημασίας επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία, ένα από τα βασικά θέματα που ανακοινώθηκαν είναι ο έλεγχος του εναέριου χώρου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας από την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Ο Πρωθυπουργός Ζάεφ δήλωσε πως από τι στιγμή που η χώρα του δε διαθέτει εναέρια μέσα, είναι λογικό να ζητά από μια γείτονα χώρα και σύμμαχη στο ΝΑΤΟ να αναλάβει αυτήν την ευθύνη....
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα ελέγχει και τον εναέριο χώρο της Αλβανίας εξ ημισίας με την Ιταλία, τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου και της Βουλγαρίας και διευρύνει έτσι τις αεροπορικές της αρμοδιότητες στο χώρο των Βαλκανίων, όπως επίσης την επιρροή της στη Βόρεια Μακεδονία. 
Σε μια σύντομη παράθεση των γεγονότων θα τονίζαμε ότι τη Δευτέρα 01/04/2019, στα Σκόπια οι Διοικητές των υπηρεσιών ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, που εκτός από τη χρήση του ελληνικού ραντάρ, προβλέπει ακόμα την εκπαίδευση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα όπως επίσης και τη μεταφορά τεχνογνωσίας. 
Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού την Τρίτη στα Σκόπια, ο υπουργός άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο ομόλογος του, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, υπέγραψαν συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που προβλέπει ότι σε περίπτωση άγνωστου ιπτάμενου ίχνους στο FIR των Σκοπίων, οι αρχές της Βόρειας Μακεδονίας θα αιτούνται τη συνδρομή ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών για την προσέγγισή του. 
“Το αντάλλαγμα για την αεροπορική προστασία που θα παρέχουμε στη Βόρεια Μακεδονία είναι ένα: η σταθερότητα της περιοχής. Γι΄ αυτό και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εναέρια αστυνόμευση στη Βόρεια Μακεδονία. Έχουμε ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην αεροπορία κι έχουμε την ικανότητα να εγγυηθούμε την ασφάλεια του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας. Το ΥΠΕΘΑ έχει στείλει ήδη προσχέδιο”. 
Τα αεροπλάνα ποιου Βαλκανικού κράτους απειλούν τη Βόρεια Μακεδονία;
Στο ερώτημα αυτό απάντηση προσπαθεί να δώσει άρθρο της εφημερίδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στην οποία διαβάζουμε:
«Μακεδονικά σενάρια» για την ανατροπή του καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Σερβίας, μετά από βδομάδες κινητοποιήσεων, που πήραν το όνομα «Βαλκανική Άνοιξη». Ισχυρίζεται μάλιστα ότι οι κινητοποιήσεις αυτές υποκινούνται από τους «Δυτικούς», με εμπλοκή κυβερνήσεων βαλκανικών κρατών, όπως η Βόρεια Μακεδονία, και ότι γι’ αυτό το θέμα ο Ζάεφ είχε πρόσφατα συνάντηση με Αμερικανό αξιωματούχο, κάτι που δεν διαψεύδεται. 
Η ένταση στις σχέσεις Σερβίας – Βόρειας Μακεδονίας δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο, αλλά όπως και να το δει κανείς, οι καταγγελίες Βούτσιτς συνιστούν κλιμάκωση. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση της Σερβίας είχε στηρίξει τον Γκρούεφσκι και είχε αντιταχθεί στην αναβάθμιση του ρόλου των Αλβανών, που προωθούσε ο Ζάεφ, ο οποίος τελικά επικράτησε με τη στήριξη ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. 
Οι εξελίξεις αυτές επιβεβαιώνουν ότι οι αντιθέσεις και οι ανταγωνισμοί στα Βαλκάνια «χτυπάνε κόκκινο» όσο προχωρά ο αμερικανοΝΑΤΟικός σχεδιασμός, που έχει στο στόχαστρο πρωτίστως τη Ρωσία. Επιβεβαιώνουν επίσης ότι η Σερβία, όπου η Ρωσία διατηρεί ισχυρά ερείσματα, βρίσκεται στο επίκεντρο του «ενδιαφέροντος» των ΑμερικανοΝΑΤΟικών, που επιστρατεύουν κάθε μέσο για να προχωρήσει η «ευρωατλαντική ολοκλήρωση». 
Και βέβαια, αποδεικνύεται πόσο γρήγορα «μπαίνουν στο νόημα» χώρες όπως η Βόρεια Μακεδονία, από τη στιγμή που εντάχθηκε ενεργότερα στο σχεδιασμό ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, μετά και τη συμφωνία των Πρεσπών. Αλήθεια, τι ξέρει (και δεν μιλάει…) για όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση, που διεκδικεί και ρόλο «ηγέτιδας δύναμης» στα Βαλκάνια;
ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, ΑΙΜΑ
Αποκαλύπτεται πολύ γρήγορα τι σημαίνει η Αναβάθμιση του Ιμπεριαλιστικού ρόλου του Ελληνικού αστικού κράτους στα Βαλκάνια.
Τι σημαίνει η Ανάληψη ρόλου ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Αναρωτιόμαστε, Δικαιώνονται ή όχι οι αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το πραγματικό Ταξικό-Πολεμικό περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τον Στρατό που προωθούν οι Ρήγας-Αποστολάκης;
ΓΡΑΦΑΜΕ:
Μιλούν για 5μηνο υπηρεσίας των φαντάρων-σμηνιτών-ναυτών σε παραμεθόριο, ενώ πρόσφατα κρατώντας το 60% της Σειράς του Σεπτεμβρίου ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ απέδειξαν ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του Υπουργείου Άμυνας να μας κρατά (9) μήνες στα σύνορα, ενώ η βυσματοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ θεριεύει!  Τα τυχοδιωκτικά τους σχέδια βασίζονται περισσότερο σε Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία για αυτό στέλνουν τους στρατεύσιμους σε πλοία-ναυστάθμους, Πτέρυγες Μάχης-Φυλάκια.
Προωθούν την Πρόσληψη χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών-ΟΒΑ. Χρειάζονται τους Μισθοφόρους Στρατιώτες για να φυλάνε τις εξέδρες και τους αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου της Ανατολικής Μεσογείου, για αποστολές εντός και εκτός συνόρων. Τους θέλει όμως νέους και φθηνούς.http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/03/blog-post_551.html

Οι κραυγές ΝΑΖΙ-Εθνικιστών δεν κρύβουν την Στρατιωτική Κηδεμονία της Βόρειας Μακεδονίας από τον Ελληνικό Στρατό!

Η πολιτική εκμετάλλευση από τη Δεξιά και την Ναζιστική Ακροδεξιά της συμφωνίας των Πρεσπών δεν μπορούν να αποκρύψουν ούτε την απόλυτη συμφωνία τους για την Προνομιακή σχέση Ελληνικού και Αμερικανικού κράτους, ούτε πολύ περισσότερο την αναβάθμιση του ρόλου του ελληνικού αστικού κόσμου στα Βαλκάνια. Από την Ελλάδα "Ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια" και τα "Βαλκάνια Ζωτικό Χώρο" για την ελληνική αστική τάξη, που προωθούσαν και προπαγάνδιζαν ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτης και η Ντ.Μπακογιάννη, ΥΠΕΞ της κυβέρνησης ΝΔ, περάσαμε στην πρωτόγνωρα αναβαθμισμένη στρατιωτική παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στον χώρο της Βαλκανικής.Σήμερα ουσιαστικά η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία εκπροσωπώντας το ΝΑΤΟ ¨αστυνομεύει¨ τον εναέριο χώρο σε τέσσερις (3) Βαλκανικές χώρες: Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία.
Το κράτος το οποίο όμως βρίσκεται σε Στρατιωτική Κηδεμονία είναι η Βόρεια Μακεδονία. Μια Στρατιωτική Κηδεμονία που παρουσιάζεται με όρους ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και ο έλεγχος του γειτονικού λαού ως επίδικο ανάμεσα σε δύο αδίστακτες άρχουσες τάξεις, που άλλοτε παίζουν το χαρτί του Εθνικισμού με τις εθνικές σημαίες και τα θρησκευτικά δόγματα, καταγγέλλοντας αλλήλους για Ορθόδοξα και Μουσουλμανικά Τόξα, συμμαχώντας όμως στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στον πόλεμο τρομοκράτησης των λαών και τον Πόλεμο εναντίον Προσφύγων-Μεταναστών!
Στο πλαίσιο λοιπόν της Στρατιωτικής Κηδεμονίας του Ελληνικού Στρατού στη Βόρεια Μακεδονία έχει συγκροτηθεί ομάδα Επιτελών από ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και την Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων, η οποία θα αναλάβει να συζητήσει με το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο  για την αναδιοργάνωση “από το μηδέν” των Ενόπλων Δυνάμεων της γειτονικής χώρας.
Είχε προηγηθεί συνάντηση όπου το ζήτημα βρέθηκε στο επίκεντρο των τριήμερων συνομιλιών που είχαν στα Σκόπια ομάδα εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Άμυνας της γείτονος με αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ. Συγκεκριμένα από 13 έως 15 Μαρτίου 2019, αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ με επικεφαλής τον Αρχιπλοίαρχο Μιχαήλ Ναούμ ΠΝ, επισκέφτηκε τα Σκόπια και πραγματοποίησε συζητήσεις με ομάδα εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Συνταγματάρχη Ζόραν Σεκουλόβσκι. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, η Ελληνική αντιπροσωπεία έγινε δεκτή, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης, από την Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Άμυνας Radmila Sekerinska, παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδος στην Βόρεια Μακεδονία κ. Δημητρίου Γιαννακάκη.
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά αναλυτές επί τάπητος τίθεται η συνδρομή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους ΝΑΤΟ:  σε θέματα οργάνωσης, πολεμικού σχεδιασμού και εκπαίδευσης, η ενίσχυση της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας.
Πρόταση της Αθήνας για «επίβλεψη» του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας
Ειδικότερα, οι ένοπλες δυνάμεις των δύο χωρών θα προχωρήσουν σε κοινές ασκήσεις, θα υπάρχει ανταλλαγή σπουδαστών σε στρατιωτικές σχολές, στήριξη στην πολεμική βιομηχανία, καθώς και μία ακόμη συμφωνία που θα αφορά τον εναέριο χώρο. Εάν η πρόταση γίνει αποδεκτή, σε περίπτωση που αναφερθεί ύποπτο συμβάν με άγνωστο αεροπορικό ίχνος στο FIR των Σκοπίων, τότε ελληνικά μαχητικά που θα βρίσκονται σε επιφυλακή, θα καλούνται από τους γείτονες και θα σπεύδουν προς αναγνώριση.
Δηλαδή για την μεταλαδάμπευση  των Δογμάτων Πολέμου/Καταστολής στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των Ασύμμετρων Απειλών, την συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την συμμετοχή της στους νατοϊκούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια, τους απαιτούμενους πολεμικούς εξοπλισμούς.
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι εθνικισμοί εντείνονται και στο προσκήνιο έρχονται σχεδιασμοί επαναχάραξης των συνόρων, όταν στον βαλκανικό καμβά αντιθέσεων ιδιαίτερο ρόλο έχει η σύγκρουση των συμφερόντων ΗΠΑ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ρωσίας. 
Κυρίως, καθώς νέα έξαρση καταγράφει το κοινωνικό ζήτημα με υπόβαθρο την τρομερή διαφθορά και την διάψευση των ελπίδων από την ΕΕ, τα σχεδόν 30 χρόνια Καπιταλιστικού μονόδρομου!   
Οι διεργασίες αυτές σε πολιτικό επίπεδο θα κατοχυρωθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη στη Βόρεια Μακεδονία στις 2 Απριλίου.

ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΕΡΔΩΝ 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Θεωρούμε ότι αξίζει να επισημάνουμε ορισμένες κρίσιμες παραμέτρους των σχεδιασμών που περιγράφησαν παραπάνω.
Αρχικά εντοπίζουμε τον ενεργό ρόλο του καθηγητικού κατεστημένου!
Σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΑΔΚ γράφαμε:

Οι στρατευμένοι διανοούμενοι του ελληνικού κράτους -όπως ο Κ.Φίλης της συντηρητικής Δεξαμενής Σκέψης ΙΔΙΣ, και πλήρως ταυτισμένης με τα Υπουργεία Εξωτερικών-Άμυνας- έχουν βγει στο προσκήνιο και παρουσιάζουν την πραγματική ουσία της Συμφωνίας των Πρεσπών:
εμπορικός ανταγωνισμός για τα σήματα, επιδίωξη ευρύτερης οικονομικής διείσδυσης της ελληνικής άρχουσας τάξης, αναβάθμιση του ελληνικού ιμπεριαλιστικού ρόλου με όρους στρατιωτικούς και πολιτικής διαμεσολάβησης με ΝΑΤΟ-ΕΕ των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Ειρήνη και την ανάγκη για Συνεννόηση των λαών; http://diktiospartakos.blogspot.com
Το δεύτερο ζήτημα είναι ο ρόλος της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας.
Πλέον οι Έλληνες βιομήχανοι δεν αναμένουν να βγάλουν κέρδη από τα συμβόλαια πολεμικού εξοπλισμού του Ελληνικού Στρατού, αλλά απολαμβάνουν τον νέο ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων που χαράσσουν νέους δρόμους κερδοφορίας!
Λέγε με λοιπόν Αμυντική Διπλωματία!!!
Μαζί με τον πρωθυπουργό Τσίπρα θα βρεθεί και ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης που προωθεί την παραχώρηση μεταχειρισμένου υλικού από τον Ελληνικό Στρατό.
Αυτό βεβαίως ακούγεται Ανέκδοτο στους γνωρίζοντες την κατάσταση πχ. των ελικοπτέρων, των μηχανοκίνητων μέσων ή των τεθωρακισμένων ή ΤΟΜΑ που αποσύρονται.
Τι προσδοκά όμως το Πεντάγωνο από αυτή τη μεθόδευση;
Αναλυτές εκτιμούν ότι οι γείτονες για αρκετά χρόνια θα προμηθεύονται μεταχειρισμένα δυτικής προέλευσης οπλικά συστήματα και γενικώς υλικό όπως τους επιβάλλει το ΝΑΤΟ. Οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να εμπλακούν σ΄ όλα τα έργα επισκευών και αναβαθμίσεων που θα προκύψουν.
Πρόκειται για μια νέα αγορά, μικρή σε μέγεθος αλλά θα είναι εξαιρετικά “κινητική” τα επόμενα χρόνια.
Ουσιαστικά ο Ελληνικός Στρατός κινείται με πρότυπο του την προμήθεια μεταχειρισμένου πολεμικού υλικού από τις ΗΠΑ προς το ελληνικό κράτος!
Διαβάστε αναλυτικά στην ανακοίνωση μας  100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ η προμήθεια και η συντήρηση Πολεμικών Ελικοπτέρων! Έρχονται τον Απρίλιο τα μεταχειρισμένα σαπάκια ελικόπτερα Kiowahttp://diktiospartakos.blogspot.com

Ως ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στηρίζουμε ολόθερμα την πολιτική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 Να ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ τις Πολεμικές προετοιμασίες: Η καλύτερη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και η μεγαλύτερη συμβολή στο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει την πρωτοβουλία να απευθύνει μήνυμα αγώνα για την συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ-ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΒΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στην συνδρομή-συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στις Ασκήσεις (Ηνίοχος). 
Αρνούμαστε οποιαδήποτε συμμετοχή στους βρώμικους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. 
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ   
ΔΕ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. 
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ:
  • ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
  • ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
  • ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνικής Κυβέρνησης κατά των Προσφύγων. Δεν Υπηρετούμε στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης προσφύγων-μεταναστών. 
Δεν εφαρμόζουμε εμείς τα Δόγματα Πολέμου Καταστολής που στρέφονται εναντίον των εργαζομένων. Δε θα Υπακούσουμε σε καμιά για να σπάσουμε Απεργία. Δε θα εφαρμόσουμε καμιά διαταγή Καταστολής Πλήθους!  
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες. ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό. Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. 
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η βάση ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου