Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Η ΝΔ πάει σε εκλογές και κάνει ρουσφέτια ανοίγοντας ξανά τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων;

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθημερινά δέχεται απίστευτες καταγγελίες από γονείς και Νεοσύλλεκτους φαντάρους για τα όσα συμβαίνουν με την Κατάταξη τους τη βδομάδα Δευτέρα 20/01 με Παρασκευή 24/01.
Διαβάστε τις καταγγελίες φαντάρων από Έβρο, Κω και Ρόδο.








Το θέμα όμως είναι γιατί το ΓΕΣ "άφησε" να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.
Σύμφωνα με τους νέους τρόπους κατάταξης Νεοσυλλέκτων έχουν χρονικά έγκαιρα συγκεντρώσει ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που τους δείχνουν Πόσοι συνάδελφοι και Που πρόκειται να καταταγούν.
Γιατί επομένως ζούμε αυτό το πρωτόγνωρο και τραγικό Μπάχαλο;
Νεοσύλλεκτοι φαντάροι χωρίς στρατιωτικά είδη και ιατρικές εξετάσεις, χωρίς θέρμανση, ζεστό νερό, κουβέρτες και σεντόνια, χωρίς κρεβάτι να κοιμηθούν, με μόνη παρέα τους κοριούς!!!
Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για μια Άθλια μεθόδευση του Υπουργείου Άμυνας προκειμένου να δικαιολογήσει την επαναλειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων που είχαν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Για να δικαιολογήσουν ένα τεράστιο Ρουσφέτι στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα προκειμένου να αρπάξουν Ψήφους συμβαίνουν όλα αυτά;
Εμείς θέτουμε το ερώτημα.
Κυρίως καλούμε το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ να πράξουν ότι πρέπει για να εξασφαλίσουν Αξιοπρεπείς συνθήκες θητείας και να σεβαστούν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου