Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Εκπαίδευση με άσκηση βίας και πλαστικές χειροπέδες! Οι φαντάροι πρέπει να συλλαμβάνουν Πρόσφυγες

Συγκλονιστικές και εξίσου σοβαρές είναι οι καταγγελίες που φτάνουν συνεχώς στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και αφορούν τη δράση του Στρατού εναντίον των μεταναστών.
Γονείς μας κατάγγειλαν ότι σε στρατόπεδο της Ηπείρου οι φαντάροι Υποχρεώθηκαν να εκπαιδευτούν στο πως θα συλλαμβάνουν Πρόσφυγες.

Αξίζει να επισημάνουμε τα εξής:

1. οι συνάδελφοι όχι μόνο εκπαιδεύτηκαν στο πως να ακινητοποιούν τους Πρόσφυγες-Μετανάστες κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους, αλλά και στο πως θα τους δένουν πόδια και χέρια!

Η καταγγελία αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή γιατί διαψεύδει τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Άμυνας ότι στα κοινά περίπολα περίπολα Στρατού-Αστυνομίας οι φαντάροι απλώς θα ενημέρωναν για την παρουσία προσφύγων και δεν θα έκαναν συλλήψεις.



Διαβάστε περισσότερα:

Έλληνες στρατιωτικοί "πετούν" πρόσφυγες στον Έβρο




2. επίσης πρέπει να επιμάνουμε ότι οι Στρατιωτικοί προβαίνουν σε εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα.

Μιλούν για λαθρομετανάστες.

Προπαγανδίζουν ότι οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες που επιχειρούν να διαβούν τον Έβρο είναι επικίνδυνοι Τζιχατζιστές!!!

Και φυσικά υπάρχουν σχετικές διαταγές για τη δράση των περιπόλων και την χρήση των όπλων.

Εμείς θυμίζουμε ότι ο όρκος των φαντάρων δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά που μας διατάζουν να κάνουμε.

Δεν είναι καθήκον των στρατιωτών η αστυνόμευση αλλά η Υπεράσπιση της Εδαφικής Ακεραιότητας!

Διαβάστε περισσότερα:





3. να τονίσουμε ότι ο Στρατός προχωρά στην εκπαίδευση των φαντάρων αναθέτοντας Αστυνομικά καθήκοντα πριν ψηφισθεί ο σχετικός Νόμος. Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων προβαίνει σε συγκεκριμένες Παρανομίες προκειμένου να υλοποιήσει την απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ και να διαφυλάξει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.

Διαβάστε περισσότερα:





4. ακριβώς επειδή οι Διαταγές που εμπλέκουν τους φαντάρους στο κυνήγι προσφύγων-μεταναστών είναι Αντισυνταγματικές.

Ακριβώς γιατί είναι απάνθρωπες και εκθέτουν πρόσφυγες και φαντάρους σε μεγάλο κίνδυνο, οι Στρατιωτικοί επιχειρούν να Τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους απαιτώντας να μην δημοσιοποιήσουν τίποτε, να κρύψουν το τι κάνουν!

Διαβάστε περισσότερα:





ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ





Οι συνάδελφοι πρέπει να υπερασπίσουν το Σύνταγμα, την Ανθρωπιά και Αξιοπρέπεια μας, να εκφράσουν την Ταξική Αλληλεγγύη τους απέναντι στους Πρόσφυγες-Μετανάστες που προκαλεί ο Ελληνικός Στρατός, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, η  Ρωσία και οι τοπικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Συνάδελφοι πρέπει να Αντιταχθούμε στους Βρώμικους Πολέμους τους και όχι να κυνηγάμε τους Πρόσφυγες που προκαλεί η Στεφανής και ο Καμπάς, ο Ερντογάν και ο Μητσοτάκης, ο Τραμπ και ο Πούτιν.

Συνάδελφοι, πείτε ΟΧΙ στον πόλεμο ενάντια σε Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Η Αριστερά και τα Κοινωνικά Κινήματα έχουν ΧΡΕΟΣ να  Υπερασπίσει τα Ταξικά μας Αδέλφια και όχι να εντάσσεται στα εθνικά αφηγήματα υπερασπίζοντας ΑΟΖ-Ενεργειακά Κοιτάσματα που μας μετατρέπουν σε κρέας στα Κανόνια των Λάτση-Βαρδινογιάννη, EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI.


Επειδή λοιπόν δεν επιθυμούμε να γίνουμε κυνηγοί μεταναστών, θα εξηγήσουμε στους ανώτερούς μας της αντίθεση της τροπολογίας με το Σύνταγμα. 

Δεν πρόκειται για ζήτημα άμυνας, δεν πρόκειται για έκτακτη/ επείγουσα ανάγκη. Δεν μπορούμε να εκτελέσουμε διαταγές για έργα που δεν είναι συναφή με την άμυνα και για τα οποία αρμόδιος δεν είναι ο στρατός. 

Δεν είναι η δουλειά μας αυτή, δεν ορκιστήκαμε για αυτό και θα εξηγήσουμε ότι μόνος δρόμος είναι η επιλογή μας να μην συμμετέχουμε σε τέτοιες υπηρεσίες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου