Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξέχασε τι προκάλεσε τον θάνατο του 24χρονου Εύζωνα;

Θυμίζουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο...
ΘΑΝΑΤΟΣ του Εύζωνα: αναγνώριση των Προβλημάτων του Υγειονομικού 

- Δικαίωση των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ

-ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ;

Η Εντολή του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ρατσιστική, εντείνει τις ανισότητες και διακρίσεις ανάμεσα στους φαντάρους και ουσιαστικά κουκουλώνει τα τεράστια προβλήματα των Υγειονομικών αρχών του Ελληνικού Στρατού.

Διαβάζουμε:

Όπως έγινε γνωστό από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με εντολή του ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, οι στρατιώτες που υπηρετούν την Θητεία τους στην ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ Φρουρά, θα εξετάζονται για τυχόν καρδιολογικά προβλήματα στο ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια τεράστια δικαίωση των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Γιατί τα γεγονότα σχετικά με την πρόσφατη απώλεια του συναδέλφου που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά εξελίχθησαν διαφορετικά από ότι τα παρουσίασαν οι ανούσιες και επιφανειακές ανακοινώσεις του ΓΕΣ.
Δεν μπορούμε όμως να μην τονίσουμε για μια ακόμη φορά τον ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ όλων των Στρατιωτικών Συντακτών που λειτουργούν στο πλαίσιο των προπαγανδιστικών τακτικών του Υπουργείου Άμυνας. 
Οι Στρατιωτικοί Συντάκτες ούτε πληροφορούν, αλλά ούτε ελέγχουν την κυβέρνηση.
Ωραιοποιούν τις κυβερνητικές πολιτικές, χειραγωγούν, αποπροσανατολίζουν, ¨πουλούν" εθνικισμό και μιλιταρισμό, δρουν ως επικοινωνιακοί μηχανισμοί της κυβέρνησης, των γνωστών πρεσβειών, του στρατιωτικού κατεστημένου και των πολεμικών βιομηχανιών!
Εμείς και μετά την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας αναρωτιόμαστε:
γιατί αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση των φαντάρων της Προεδρικής Φρουράς σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους;
Πρέπει ή όχι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Άμυνας των Αποστολάκη-Ρήγα και ο ΑΓΕΣ Καμπάς να φροντίσουν να αντιμετωπίσουν επιτέλους τα τεράστια προβλήματα των Υγειονομικών στρατιωτικών Υπηρεσιών;
Αντί να προπαγανδίζουν την "κοινωνική προσφορά" του Στρατού που δίνει τους φαντάρους γιατρούς για να κάνουν το Αγροτικό τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ψηφοθηρικές ανάγκες των κομμάτων εξουσίας και να καλύψουν τα τεράστια κενά του Συστήματος Υγείας, αφήνοντας όμως τις στρατιωτικές μονάδες μονάδες χωρίς γιατρό...
Θυμίζουμε:
Μεγάλα τα ερωτήματα για την Απώλεια του 24χρονου φαντάρου

Δημοσιογράφοι, κατευθυνόμενοι από το Υπουργείο Άμυνας γράφουν:
"Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εύζωνας, 24 ετών από την Πάτρα είχε κάνει χθες υπηρεσία στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη χωρίς να παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα".
Ο θάνατος του αποδίδεται σε Παθολογικά Αίτια.
Δηλαδή έφταιγε ο ίδιος για τον θάνατο του... 
Αυτά γράφουν για να συγκαλύψουν τις ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας.
Όμως ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης και ο ΑΓΕΣ Καμπάς δεν μας απαντούν γιατί οι εξετάσεις από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Στρατού δεν είχαν εντοπίσει τίποτε.
Έχουν τελικά καμιά αξία;
Γιατί δε μπορεί να αφήνεται ένα παλικάρι να αντιμετωπίζει όλες αυτές τις βαναυσότητες της Προεδρικής Φρουράς που το Υπουργείο Άμυνας θεωρεί ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, να χάνεται και κανείς να μην Λογοδοτεί.
Υπάρχει πρόβλημα με το Υγειονομικό. Πρόβλημα υποστελέχωσης, αδιαφορία για την Ανθρώπινη Ζωή.
Οι φαντάροι και το μόνιμο προσωπικό πεθαίνει εξαιτίας τους...
Τι δεν καταλαβαίνουν;;;

Οι τσολιάδες δεν πεθαίνουν τραγουδώντας-Oι συνάδελφοι του νεκρού Εύζωνα Σπύρου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

Οι τσολιάδες δεν πεθαίνουν τραγουδώντας
Συνάδελφοι σας μεταφέρω αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Προεδρική Φρουρά.. 
Δεν ξέραμε πού αλλού να απευθυνθούμε μετά το θάνατο του συναδέλφου μας Σπύρου. Στην προεδρική φρουρά δεν είμαστε όλοι εθνικιστές. 
Αναμφίβολα υπάρχουν και τέτοιοι. 
Οι περισσότεροι είμαστε απλά παιδιά του λαού που έτυχε να είμαστε ψηλοί. 
Ο λόγος που δεχτήκαμε τη μετάθεση στην προεδρική φρουρά και την εκπαίδευση μας είναι γιατί μετά την απόλυση παίρνεις χαρτί, ότι υπηρέτησες ως εύζωνας κάτι που θεωρείται προσόν για πρόσληψη σε εταιρεία σεκιούριτι.

Αυτό που δεν περιμέναμε ωστόσο είναι ότι εκτός από την ορθοστασία, τη μετατροπή μας σε τουριστική ατραξιόν θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με έναν ιδεολογικό μηχανισμό που προσπαθεί να ενισχύσει ανάμεσα μας τον ανταγωνισμό. 
Έτσι έρχονται αναφορές αν κάποιος συνάδελφος «γέρνει» στη διάρκεια της νύχτας, αν έξυσε τη μύτη του, αν προσπάθησε να στηρίξει λίγο την πλάτη του. 
Eίναι συχνό φαινόμενο να ζαλιστείς ή και να λιποθυμήσεις ωστόσο θάνατος από ακινησία δεν παίζει. 
Πάντως κάποιοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τον αποκαλούμενο «αναπόσπαστο» που έχει δημιουργήσει πολλά κυκλοφορικά προβλήματα. 
Είναι κάτι σαν ζώνη με ζαρτιέρες μαζί. 
Το φοράμε για να κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα, αλλά είναι αναγκαίο να το σφίγγεις πολύ κάτι που δημιουργεί κυκλοφορικό πρόβλημα. 
Ο Σπύρος Θ. δεν είχε άλλα ιατρικά προβλήματα και για αυτό ο θάνατός του μας σόκαρε. Τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι, οβίδες στην πολεμική μηχανή του κράτους. 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ευγενικός άνθρωπος ωστόσο είναι εντελώς απρόσιτος. Μια φορά προσπάθησε να τον προσεγγίσει ένας συνάδελφος με πολύ κόπο και συνάντησε ...χιονάνθρωπο, πάγωσε το χαμόγελο και του ζήτησε με αυστηρό ύφος να μην τον ξαναενοχλήσει. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου