Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Στο Στρατόπεδο Αβραμίδη Θα τρελάνουν τους Φαντάρους: οι Άγραφες Άδειες της Ταξιαρχίας έγιναν "βάλτε" Κανονικές σε μια νύχτα

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με νεαρά παιδιά, που εδώ και μήνες ζουν τον Εγκλεισμό και τον απόλυτο Παραλογισμό.
Σύμφωνα με την Καταγγελία των συναδέλφων φαντάρων από το Στρατόπεδο Αβραμίδη στην Καβύλη Ορεστιάδας, χθες ήρθε διαταγή από την Ιεραρχία που ενημέρωνε ότι πρέπει να γίνει Προγραμματισμός Αδειών για αμέσως μετά την άρση των μέτρων στις 4 Μαίου.
Ο Προγραμματισμός προβλέπει την συγκρότηση τριών Γκρουπ όπου οι φαντάροι ενημερώθηκαν ότι λόγω του Εγκλεισμού και των χαμένων αδειών του Πάσχα θα πάρουν:

Πέντε (5) μέρες Άγραφη Άδεια όσοι κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη 

και εφτά (7) μέρες Άγραφη Άδεια όσοι κατάγονται από την Αθήνα.

Μάλιστα, τα παιδιά ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενα γιατί δόθηκαν Άγραφες Άδειες σε παντρεμένους συναδέλφους τους, για να ανταμώσουν τις οικογένειες τους άμεσα! 

Όμως σήμερα κάτι άλλαξε.... 

Οι φαντάροι καλέστηκαν να "βάλουν" Κανονική Άδεια.

Οι συνάδελφοι φαντάροι που είναι Φυλακισμένοι από τις αρχές Φεβρουαρίου είναι εξοργισμένοι και Απελπισμένοι.
Δεν είναι τυχαίο ότι εξαιτίας της άγριας Καταπίεσης τους πολλοί έχουν πάρει Αναβολή.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το Δ Σώμα Στρατού που πραγματικά διερεύνησε την καταγγελία άμεσα.
Kαλούμε τους φαντάρους να βγουν Παραπονούμενοι σε Διοικητή και Ταξιαρχία Απαιτώντας να υπάρξει Προγραμματισμός Αδειών με ρητή δέσμευση τους ότι θα δοθούν οι Άγραφες Άδειες!
Η απάντηση τους είναι ότι πρόκειται για Προγραμματισμό Αδειών εν όψει των εξαγγελιών του Υπουργείου Άμυνας εν όψει της άρσης των μέτρων.
Το Δ Σώμα Στρατού καλλιεργεί προσδοκίες για Άγραφες Άδειες ως αντιστάθμισμα στο τεράστιο χρονικό διάστημα του Εγκλεισμού των φαντάρων και των Εορταστικών Αδειών για το Πάσχα που δεν δόθηκαν φέτος.
Εμείς σε κάθε περίπτωση καλούμε φαντάρους και γονείς να παρέμβουν και να Υπερασπιστούν τα Δικαιώματα του Φαντάρου με Στολή.
Με τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας θα πάρουμε τις άδειες που μας στέρησαν.
Θυμίζουμε:


Εμείς Απαιτούμε από τους Υπουργούς Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο και Σταφανή να κάνουν πράξη τις Υποσχέσεις τους:
  • Να βγει ο Υπουργός Άμυνας και να δηλώσει υπεύθυνα τι θα γίνει και πότε.
  • Να δεσμευτεί ότι οι Εορταστικές Άδειες του Πάσχα που δεν δόθηκαν στους φαντάρους, είτε να δοθούν ως Άγραφες Άδειες ή Μείωση της Στρατιωτικής Θητείας.
  • Να δοθούν άμεσα Άγραφες Άδειες στους φαντάρους που αντιστοιχούν στο μεγάλο χρονικό διάστημα που έμειναν και μένουν Φυλακισμένοι χωρίς Έξοδο-Άδεια-Διανυχτέρευση.
  • Να καλυφθεί από το Υπουργείο Άμυνας το οικονομικό κόστος Μετακίνησης των στρατιωτών.
  • Επιπλέον, απαιτούμε από τον Υπουργό Άμυνας να Ανακοινώσει ότι κανένας φαντάρος δεν θα μετατραπεί σε Υπηρέτη των Στρατιωτικών στα ΚΑΑΥ. Κανένα Φύλλο Πορείας και Απόσπαση φαντάρου στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις. Το καλοκαίρι που έρχεται κρύβει κινδύνους, τείνει να μετατραπεί σε ένα χρονικό διάστημα ακραίας εργασιακής εκμετάλλευσης των συναδέλφων σε μονάδες και ΚΑΑΥ.
  • Επιτέλους, να εφαρμοστούν τα Απαραίτητα Μέτρα για την Απειλή του Κορονοϊού.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

5 σχόλια:

  1. Εγκλεισμός και συνεχείς υπηρεσίες για ανυπαρκτους εχθρούς τρομοκρατούν τα παιδιά μας φαντάρους ψυχολογικά ράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη αδικία για τα παιδιά στα σύνορα που πληρώνουν αμαρτίες και ώρες μονίμων στρατιωτικών και αστυνομίας. Ατελείωτες ώρες θα μπορούσα να γράφω για αυτήν την απανθρωπια, χωρίς να το έχω βιωσει. Ένα πράγμα έχω να ρωτήσω μόνο, ποιος διοικητής στα σύνορα μετά από ακρόαση παραπόνων σε παιδί που έχει να βγει από το στρατόπεδο τρεις μήνες, του απαντάει λες και είναι σκουπίδι;
    Αυτό είναι έγκλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγάλτε στην φορά ονόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγει ο υπουργός να μιλήσει ξεκάθαρα για τους απλούς στρατιώτες. Εδώ στην 79 αδτε έχουμε να δούμε μήνες όχι άδεια και έξοδο ακόμα και υπηρεσιακό. ούτε άγραφες ούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή