Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Στα Τσακίδια! Αποχωρούν τα Αμερικανικά μη επανδρωμένα MQ-9 από τη Λάρισα


Με αίσθημα ικανοποίησης το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υποδέχεται την είδηση της αποχώρησης των αμερικανικών MQ-9 Reaper από την αεροπορική βάση της Λάρισας. 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ΗΠΑ θα τα μεταφέρουν σε άλλη αεροπορική βάση εκτός Ελλάδος. Η παρουσία των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που επιχειρούσαν από τη Λάρισα, είχε παρουσιαστεί ως μία “εγγύηση” της πολύ καλής αμυντικής συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, όπως και η εξυπηρέτηση ιπτάμενων τάνκερ στη Λάρισα.
Στην πραγματικότητα όμως είναι αποδείξεις της σαφής και πολυεπίπεδης συμμετοχής των ελληνικών βάσεων στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.


Εμείς στεκόμαστε ενάντια στην στρατιωτική συνεργασία ΕλλάδΑς-ΗΠΑ που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο όχι μόνο τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το σύνολο του αστικού κόσμου, από τα κόμματα της Ακροδεξιάς, τα ΜΜΕ και τους επιχειρηματίες.
Καλούμε τους συναδέλφους και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν να παράσχουν υπηρεσίες, να παλέψουν ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, να λάβουν ενεργά μέρος στο Κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στους πολέμους, τον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου