Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Μα πόσο μοιάζουν ο Μητσοτάκης και ο Ερντογάν; Εχθροί των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία!

Τις βασικές διαπιστώσεις μας όμως φαίνεται ότι μοιράζεται το 55% των Τούρκων πολιτών που θεωρούν ότι ο κύριος λόγος της απόφασης του Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί, είναι ο αποπροσανατολισμός της συζήτησης για την οικονομική κρίση στη χώρα.

Στην Ελλάδα, ο Κ.Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να βγάλει από την ντουλάπα την στολή του Μακεδονομάχου...

Ταυτόχρονα όμως ο Κ.Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ κλιμακώνουν την επίθεση τους στους εργαζόμενους και την νεολαία.

Αρπάζουν τα σπίτια του λαού, καταργούν εργασιακά δικαιώματα δίνοντας μισθούς πείνας, χαρτζιλικώνουν τα ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους, προσφέρουν εκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματίες και δισεκατομμύρια σε πολεμικούς εξοπλισμούς.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου που Απαγορεύει τις Διαδηλώσεις, έφτασε στο σημείο να ταυτίσει τους αγωνιστές που αντιμάχονται την πολιτική του με το Φασισμό! 
Ισχυρίστηκε: "Ας μη φοβόμαστε τις λέξεις. Αυτή η πρακτική της τυφλής βίας, της άκριτης έχθρας, της άκρατης καταστροφής λέγεται φασισμός. Και όμως, τέτοια φαινόμενα εκδηλώνονται, δυστυχώς, κάθε τόσο, στο όνομα του δημοκρατικού δικαιώματος στη διαδήλωση”... 
Δηλαδή είναι φασίστες οι εργαζόμενοι και η νεολαία που αγωνίζονται, αλλά είναι δημοκράτες η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ο ΣΚΑΙ και ο ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Βαρδινογιάννη, ο Λάτσης και ο Μαρινάκης!!!

Είναι η ΝΔ, το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν την Χρεωκοπία, και τώρα μαζί ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-Ελληνική Λύση επιβάλλουν όλες αυτές τις Απαγορεύσεις προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο της αστικής κερδοφορίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Είναι το κόμμα των σκανδάλων, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς, που αντί να κάνει προσλήψει γιατρών-νοσηλευτών-εκπαιδευτικών, προσλαμβάνει χιλιάδες Μπάτσους-Μισθοφόρους Στρατιώτες-Συνοριοφύλακες και Παπάδες.
Με την συνδρομή του νομοθετικού οπλοστασίου του ΣΥΡΙΖΑ και το σύγχρονο αστικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, τις στρατηγικές τους συμμαχίες με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, εντείνουν την κοινωνική σύγκρουση, καταπιέζουν απάνθρωπα τους πρόσφυγες-μετανάστες και μας απειλούν με Διακρατική σύγκρουση για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
Η πολιτική των Μητσοτάκη-Ερντογάν είναι εξίσου χυδαία-εχθρική-απειλητική για τους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία που αντιμετωπίζονται ως Ασύμμετρη Απειλή και Αναλώσιμοι των σχεδίων καπιταλιστικής κερδοφορίας και των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών.
Μόνο δρόμος για τους εργαζόμενους και την νεολαία ο Κοινός Διεθνιστικός αγώνας ενάντια στις κυβερνήσεις, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον κόσμο των αστών που μας θεωρούν κρέας στα κανόνια τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου