Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Μακρόν μετρά τα αποτελέσματα της πολιτικής του: Πάνω από 8.000 ύποπτοι για τρομοκρατία στη Γαλλία

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ιμπεριαλιστικής πολιτικής επεμβάσεων της Γαλλίας σε Μέση Ανατολή και Αφρική, αλλά και των αδιεξόδων της αστικής της πολιτικής εντός της χώρας, όπου δίπλα στα Κίτρινα Γιλέκα, παρατάσσονται τα Γκέτο και η περιθωριοποίηση των μεταναστών.
Ο Μακρόν απαντά με κρατική τρομοκρατία ενοχοποιώντας τους Σουνίτες, απαιτώντας Ευρωπαϊκή Ενοποίηση με ισχυρό τομέα Άμυνας/Ασφάλειας και συγκεκριμένη οικονομική πολιτική, ενίσχυση της πολεμικής βιομηχανίας και ενδυνάμωση του Πολεμικού μηχανισμού της ΕΕ για επεμβάσεις παγκόσμια.
Σε αυτή την πολιτική πρόταση υπάρχει συμφωνία Μακρόν-Μητσοτάκη
Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι, συγκεκριμένα 8.132, έχουν καταχωριστεί στο αρχείο των σεσημασμένων για ριζοσπαστικοποίηση τρομοκρατικού χαρακτήρα (FSPRT), στη Γαλλία.
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεράρ Νταρμανέν, ο οποίος μεταβαίνοντας στην έδρα της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφαλείας (DGSI) στη Γαλλία υπογράμμισε ότι η τρομοκρατική απειλή “παραμένει εξαιρετικά υψηλή στην επικράτεια”, διευκρινίζοντας ότι ο “τρομοκρατικός κίνδυνος σουνιτικής προέλευσης παραμένει η κύρια απειλή την οποία αντιμετωπίζει η χώρα μας”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου